O yorumu sırf beğeni kasmak için atmıştım. Bu kadar beğeni almayı beklemiyordum. |
Forum weda (2. sayfa)
-
-
Hocam forumun ihtiyacı olan kullanıcı siz olmayabilirsiniz, ama hak ettiği kullanıcı sizsiniz.
Üç kişi daha bıraksa forum tamamen ölecek zaten, bakalım sonumuz ne olacak.
-
yok hocam ben sizin konuları beğenmeme rağmen o yoruma beğeni attım :))
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Bu arada 18 beğeni gelmiş siz söyleyince fark ettim, forumun son hali için rekor olabilir, hiç bu kadar beğeni alan post görmemiştim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikigai -- 25 Ocak 2025; 13:29:17 > -
forumu temelli bırakma vakti geldi demek ki
-
Olumlu tarafından bakarsak; forumda herkesin tanıdığı ve bildiği bir kullanıcısınız. Başkası olsa kimse beğeni bile atmazdı.
Forumun da iyiliği açısından bırakmayın bence hocam, aktivite azaldıkça kalanlar da bırakacak, sonra geri dönmek istediğinizde belki böyle bir yer kalmamış olacak.
-
sorumu cevaplamadin
-
25 kredi çok gibi, ilk dönemden abartma sonra kafayı yersin düşük notlar alırsın.
-
ilk donemden almayacagim. cap icin 3. donemden sonra 24 25 kredi alirsam hic uzamadan bitiyor, onun icin sordum. ilk donem belki bir ustten ders alirim unrest electlerimin prereqini saglamasi icin ama cok da emin degilim ne yapacagimdan. ve zaten agustosa kadar hazirlik devam, agustosta da belki itu gecerim bilmiyorum yani
-
matematikte 25 kredi... bilemedim altından kalkmak zor olur.
ielts ver uğraşma hazırlıkla.
-
irregular olmak baya sacma bounde, hazirlikta da en ust programdayim haftada 4 gun gunde 2 saat, dersleri de dinlemiyorum takiliyorum baya rahat geciyor. henuz hic bir sinava calismadim yani oyle rahat
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X