< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cryptix Ph.D -- 24 Ocak 2025; 17:29:36 > |
Forum weda
-
-
yallah
-
"sosyalliğe de vakit ayır"
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
manita kovala da diyor psikolog diliyle
-
Puahahahaha
Psikologlar böyle mel'un, küffar tavsiyeler edip anadolu zombilerinden nasıl parayı koparıyordur
bence abartıyorsunuz ya
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yok kanka harbi kol gibi.
30 saat civarı ders yüküm var haftada.
ve bu dersleri sınırdan geçme hedefi yok hepsini A ile vermem lazım. düşün.
C ve A ile verme arasında dağlar kadar fark var.
-
3 senede mi bitircen
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Cryptix Ph.Dyok kanka harbi kol gibi.
30 saat civarı ders yüküm var haftada.
ve bu dersleri sınırdan geçme hedefi yok hepsini A ile vermem lazım. düşün.
C ve A ile verme arasında dağlar kadar fark var.
doğru da çok fazla zaman almaz dh ya öylr düşünüyordum haftada aktif 40saat dersim var belki 3.97gpa'm yok ama 3 seneye göre ve her zaman bu tempoda 3.62 gpam var,bence yapabilirsiniz yani bunu demek istedim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
dersleri erkenden temizleyip, computer vision üzerine research kovalayacağım ve gerekli cs/math konularını kendi kendime öğreneceğim.
-
duzgun kiz yok mu
-
Sensiz bu forum olmaz
hocam gitme
-
derste 28 kişi oluyo mesela 4 tane kız. 3'ünün sevgilisi var, diğeri de ağır siklet.
-
24de ilk 4de degilsin yani, uzucuymus
sana soru, sen kac kredi aldin ve 25 kredi adami zker mi
-
mesele ilk 4'te olmak değil, ctisci kızlar da erkekler de npc. muhabbetleri çekilmiyor.
şu an 19 kredi, 22 veya 23 kredi olacak 7. ders ile birlikte.
ama benim 4 kredilik bir dersim (dsa) 8 saat haftada. 3 kredi ingilizce 5 saat. diğer ünilerdeki gibi 10 ders görüp 2 saat yükü koymuyolar. 7 ders bilkent için baya fazla, zaten max bu kadar alınabiliyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cryptix Ph.D -- 24 Ocak 2025; 23:36:50 > -
oh be
-
-
Forumu bırakmak fazla ekstra zaman kazandırmaz. Tüm dinlenme ve rahatlama zamanını derse vermek çok mantıklı bir şey değil.
-
hocam ilk mesajdaki mesaja gelen beğeniden anlaşılacağı üzere çok haterım var. milletle polemiğe girince kafam bulanıyor, herkes sizin gibi saygılı değil arsız veletlere de onların üslubu ile cevap veriyorum.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
yallah |
Benzer içerikler
- iki noktadan sonra tırnak gelir mi
- odtü yüksek lisans
- türk alman üniversitesi yorumları
- sistemde kaydınız bulunmamaktadır. giriş işlemi yapamazsınız. hk103
- kırmızı reçete sicile işler mi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X