Şimdi Ara

Forum yapımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkdaslar merhaba oncelıkle bende bılırsenız ınternet uzerındewn oynan oyunlarda (cod2,cs) klanlar olur ve bu klanlarında maclarıyla,oyuncularla,duyurularla ilgili forumları olur genelde .tr.cx gibi uzantılardı sanırım bunları nasıl yapabılırım banada yardımcı olursanız cok mutlu olurum

tabıııkıı ucretsız olucak

yardımlrınız ıcın sımdıden tesekkurler

• hmm yardımlarınız icin saolun
  • klanınız için bir site mi yapmak istiyorsunuz? (eğer öyleyse yardımcı olabilirim)
  • www.f o r u msvibe.com gibi ücretsiz forum veren bir siteden üyelik alarak forum yönetebilirsiniz

yönlendirme ismini ise tr.cx ya da yonlendir.com gibi adreslerden yapabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hyprosoft -- 18 Ocak 2007; 19:29:07 >
  • Sen öncelikle host al yardımcı olalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: greenflash

klanınız için bir site mi yapmak istiyorsunuz? (eğer öyleyse yardımcı olabilirim)

aynen ole
  • quote:

Orjinalden alıntı: hyprosoft

www.f o r u msvibe.com gibi ücretsiz forum veren bir siteden üyelik alarak forum yönetebilirsiniz

yönlendirme ismini ise tr.cx ya da yonlendir.com gibi adreslerden yapabilirsin

pek bıse anlamadım bıraz daha acıklar mısın ayrıntılar fazla olsun bıraz mumkunse

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DH Forum EN Eski Konular
    4 yıl önce açıldı
    illegal konular için forum
    21 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben anlatayım;

www.foru msvibe.com a gir(boşluğu kaldır) tamamen ücetsizdir, üye oluyon üye adın forum alıyon...

Forumu açtıktan sonra kategori, forumları filan onları editliyon, daha sonrawww.yonlendir.com a giriyon...

Buraya kadar yap önce sonra gerisi kolay...
  • http://164.freebb.com/wwwmegaoyuncom/index.php?sid=d7d8317216cfbef1a35fc1d9fbd0568a benim forumum

yeni yaprım ama ismini degistiremiyommmmmmmm
  • quote:

Orjinalden alıntı: huseyin9494

http://164.freebb.com/wwwmegaoyuncom/index.php?sid=d7d8317216cfbef1a35fc1d9fbd0568a benim forumum

yeni yaprım ama ismini degistiremiyommmmmmmm

www.yonlendir.com gir istediğin isim için sitenin adresini yaz ve ismi al

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.