Arkadaşlar tamam siteye reklam alınsın reklamsız olmaz lakin 2.ci ele giriyorum sayfanın en üstünde WEBCAMDE SHOW YAPARKEN BABASINA YAKALANIYOR Sinem Kobal Sonunda Başardı; Öpüştü!......Video Nefes Kesen Asyalı Modeller............Galeri bu hesapta bir haber sitesi nin reklamı ve açık görüşüm bu siteye yakışmıyor kudurdum forum benzeri bir görüntüye neden oluyor madem bu reklamı yapan ciddiyetsiz siz ciddiyetinizi koyun bu reklamı yayınlamayın sonuçta sadece evden değil iştende giriyoruz foruma ortak yanıma gelip açsana abi karıları dediğinde bu sitenin ne ciddiyeti kalır ?
quote:Orijinalden alıntı: thedevilslieutenant Arkadaşlar tamam siteye reklam alınsın reklamsız olmaz lakin 2.ci ele giriyorum sayfanın en üstünde WEBCAMDE SHOW YAPARKEN BABASINA YAKALANIYOR Sinem Kobal Sonunda Başardı; Öpüştü!......Video Nefes Kesen Asyalı Modeller............Galeri bu hesapta bir haber sitesi nin reklamı ve açık görüşüm bu siteye yakışmıyor kudurdum forum benzeri bir görüntüye neden oluyor madem bu reklamı yapan ciddiyetsiz siz ciddiyetinizi koyun bu reklamı yayınlamayın sonuçta sadece evden değil iştende giriyoruz foruma ortak yanıma gelip açsana abi karıları dediğinde bu sitenin ne ciddiyeti kalır ?