Şimdi Ara

foruma bayan eli değse (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

valla taktir ettim seni bilader ne diim
  • Ne olucağı basit.Erkekler bayanlara asılır olcağı bu. Artı kavga ve tartışmalarda bolca olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Corporal

Ne olucağı basit.Erkekler bayanlara asılır olcağı bu. Artı kavga ve tartışmalarda bolca olur.

ha corporal şunu yazan elini öpim..

burda olanlar da tam olarak bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Konstantiniyye -- 30 Ocak 2005, 17:17:51 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Konstantiniyye

quote:

Orjinalden alıntı: Game Over

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: james_earl_cash

quote:

quote:

quote:

james yenge mi oluyo?

bak saf ayaklarına yatma, beni çok iyi tanıyorsun sen,

karıştırdın heralde güzelim ama çok istiyosan tanışırız

yok istemez sağol
    />

oo sen ciddi ciddi bayanmışın pardon hanfendi kusruma bakma dalga geçiyosun sandım..

nerden anladım lem bayan olduğunu????

bak cici kardeşim lem ne demektir önce onu bi açığa kavuşturalım lem chat dilinde ulan demektir ulanın türkçe karşılığı ise eşşektir ağzından çıkanı kulağın duysun ya da türkçemizi iyi öğren, iyi belle bi daha olmasın gözüm görmesin..

Bak aslanım sende yazmışsın burası net...Millete delikanlılık öğretme aklınca aklını alırım...
    Kime ne diyeceğime istediğim gibi ben karar veririm...Kralını tanımam...Beğenmediğin yazılara cvp yazmazsın olur biter...

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Game Over

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

james yenge mi oluyo?

bak saf ayaklarına yatma, beni çok iyi tanıyorsun sen,

karıştırdın heralde güzelim ama çok istiyosan tanışırız

yok istemez sağol
    />

oo sen ciddi ciddi bayanmışın pardon hanfendi kusruma bakma dalga geçiyosun sandım..

nerden anladım lem bayan olduğunu????

bak cici kardeşim lem ne demektir önce onu bi açığa kavuşturalım lem chat dilinde ulan demektir ulanın türkçe karşılığı ise eşşektir ağzından çıkanı kulağın duysun ya da türkçemizi iyi öğren, iyi belle bi daha olmasın gözüm görmesin..

Bak aslanım sende yazmışsın burası net...Millete delikanlılık öğretme aklınca aklını alırım...
    Kime ne diyeceğime istediğim gibi ben karar veririm...Kralını tanımam...Beğenmediğin yazılara cvp yazmazsın olur biter...

• biz burdayız epey bir süredir kim rahatsız bakalım ? Ben bir bayanım ve sanırım benimle ilgili sorunu olan arkadaş pek yok .Siz beyler bizleri bir şey bilmiyor sadece dantel gezmek tozmak biliriz falan mı sanıyorsunuz ? Yazdıklarımı biraz takip edin isterseniz
  • Foruma bayan eli değerse forumda abazaları çoğalır !

Değilmi ?
  • quote:

james yenge mi oluyo?

buda güzeldi
  • biz zaten varız ama siz o kadar kendi dünyanızdasınız ki farkımızda bile değilsiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: kastalia

biz zaten varız ama siz o kadar kendi dünyanızdasınız ki farkımızda bile değilsiniz

Kim farkında degil ben üstüme alınmıyorum
  • yok o çok fazla akıllı olduklarını düşünüp foruma dantel örerler diyen arkadaşlara bu sözüm sizlere değil sevgili arkadaşlarım
  • quote:

Orjinalden alıntı: kastalia

yok o çok fazla akıllı olduklarını düşünüp foruma dantel örerler diyen arkadaşlara bu sözüm sizlere değil sevgili arkadaşlarım

Evet kesinlikle katılıyorum sana. o dantel mantel diyenlere hatta diyorumm... Arkadaşlar sanırım dikkat çekmek istiyorlar. Onlarıda anlamak lazım

• Bi daha girmem..
  • Bazıları Türkçe'ye kafalarına göre mana yüklüyorlar. Sonra da diğerlerini bilmemekle suçluyorlar. İşte "ULAN" kelimesinin anlamı:http://www.tdk.gov.tr/TDKSOZLUK/SOZBUL.ASP?kelime=ulan&submit1=Ara

Heralde bundan daha söz sahibi bir kaynak olamaz.
  • sataşırken kaç tane bayan üye var bakarak yapın bari bunu ,yada işe yara şeyler yapıyorlar mı bunu izleyin lütfen çok zahmet olacak ama
  • bende bir bayanım ne işin var o zaman forumda çık bakem dışarı

quote:

Orjinalden alıntı: D.a.w.N

Bi daha girmem..
  • quote:

Orjinalden alıntı: vozer

Bazıları Türkçe'ye kafalarına göre mana yüklüyorlar. Sonra da diğerlerini bilmemekle suçluyorlar. İşte "ULAN" kelimesinin anlamı:http://www.tdk.gov.tr/TDKSOZLUK/SOZBUL.ASP?kelime=ulan&submit1=Ara

Heralde bundan daha söz sahibi bir kaynak olamaz.

Bunun argo anlamı biyerede yazmıyormu?

• Kızın biri kuyuya bi taş attı Yüz kişi atladı...Biz erKEKler..Ne sazanız ya!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D.a.w.N -- 1 Şubat 2005, 9:52:27 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: D.a.w.N

Kızın biri kuyuya bi taş attı Yüz kişi atladı...Biz erKEKler..Ne sazanız ya!!!

• atlıcaz tabi doğamızda var
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.