Eskiden forum.donanimhaber.com'a girdiğimde hesabım açık oluyordu ve giriş yapmadan forumu kullanabiliyordum ama son 2-3 gündür, hesabım açık olmuyor giriş yapmakla uğraşıyorum.Sizde de varmı böyle bir sorun ?
hacklenmişsin
quote:
Orijinalden alıntı: Said6
Aynı sorun bende de var. İşaretliyorum sayfayı kapatıp açıyorum ve üyelikten çıkış yapmış.
Bakım vardi gecenlerde ondandir
quote:
Orijinalden alıntı: Said6
İşaretliyorum ama tarayıcıyı açıp kapattığımda çıkış yapmış olarak gözüküyor.
aynısı bendede oluyor her seferinde banlandıgımı sanıyorum çok korkuyom sonra düzeliyo
quote:
Orijinalden alıntı: EuropeSkies
hacklenmişsin
+1
Tarayıcının geçmişini sürekli siliyorsan çerezlerde silinecektir ve bölelikle tekrar giriş yapman gerekecektir.
Aynştayn mod off.
Tarayıcıda Çerezleri ve Önbelleği Kabul Edin Beyler.
Tarayıcı geçmişi ve çerezlerde duruyor.
Beni hatırla'yı işaretlemenize rağmen daha sonra çıkış yapıyorsa hem forum.donanimhaber.com' a hem de resim.donanimhaber.com' a giriş yapın. Muhtemelen sorununuz düzelecektir.
resim.donanımhaber'de hatırlıyor ama forum.donanımhaber'de hatırlamıyor.
Bende resim.donanimhaber.com değil de, anasayfadan foruma tıklayınca forum.donanimhaber.com.TR'ye yönlendiriyor.forum.donanimhaber.com.TR'de sorun var, .com'dan hatırlıyor.
evet bendede oluyor.Anasayfaya dönüp tekrar foruma girince çıkış yapıyor otomatik olaraq
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme