Şimdi Ara

Kız dilinde '' Bakarız '' ne demek ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
5.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aslında bu soruyu sormadan önce olayları anlatmak istiyorum

Her şey bölüm whatsapp grubunda kızın mesajını alıntılayıp ona soru sormamla başladı keşke başlamasaydı

Kız sınavdan sonra benim numarayı eklemiş ve bana mesaj attı sınav bitmiş gitmiş ama soruma cevap verdi belki finalde lazım olur dedi bir de smile ile süsledi. Ertesi gün kız sabah 10da mesaj attı doğrusunu bulmuş. Ben de dedim konuşmak istiyor diye ve bi ertesi sabah mesaj attım ve konuşmaya başladık.

Konuşma aralarında küçük iltifatlar ediyorum mest oluyo üstüne o da bana iltifat ediyo ama olay şu ki kızla yüzyüze 5 dk konuşmam yok daha öncesinde. Kız da bana iltifatlar edince ben de gazı aldım ve konuşmalar uçtu gitti. Fakat ben bu kızın sevgilisi var zannediyordum sordum onunla aranda birşey var mı diye hayır sadece arkadaşım dedi. Hatta daha öncesinde her yerden blokluydu fakat ders sunum grubu için tekrar açmak zorunda kaldım dedi. SMS varsa mesajlaşalım çünkü whatsappta online ım fakat ahmet (ondan hoşlanan, sevgilisi bu herhalde dediğim kişi) ve fatma (en yakın arkadaşı) bana trip atıyor online olup da cevap atmadığım için dedi. Ders sunumu bitmiş ama hala daha o çocuğu geri bloklamamış

Pazartesi buluşma kararı aldık ve buluştuk. Bi tavla attık ve tavla bitince dur şunun yanına bi sırnaşıyım bakalım tavrı ne olacak dedim ve sırnaştım. O da sanki bu anı bekliyormuş gibi kolumu omzuna atınca o da başını göğsüme yasladı. Saç okşamaca vs. Fakat hala daha telefonu elinden bırakmıyor sürekli başka şeylerle ilgilenmeye çalışıyor hatta ve hatta ondan hoşlanan çocuğu patlak mısır diye kaydetmiş ve onun mesajlarına cevap veriyor. Bi ara salak dedi fakat çok belli sen mesaj attıkça o da atıyor ve kız teli bırakmıyor başı göğsümdeyken. Utancından başka birşeylerle ilgilenmeye çalışıyor dedim kendi kendime. Saçlarım sigara kokuyor mu dedi ben de koklarken bi öpeyim dedim öptüm. Niye öpüyorsun fazla samimiyet tez ayrılık getirir dedi ki oysa ki bacaklarını saçlarını elliyorum masum bir öpücüğe bunu diyor komedi.

Sonra yancı fatma geldi biraz da üçümüz oturduk ahmet basit kız demiş benim kıza yancı fatma da diyene bak dedi. (ahmet bu kızın peşinden koşuyor baya baya kızın dediğine göre de git istemiyorum seni demesine rağmen sürekli yanındaymış bizim ahmet, kız yalan söylüyor da olabilir)

Ders vakti gelince ben gidiyorum dedim cidden gelmeyecek misin derse dedi evet dedim hadi gel üzme beni dedi fakat çok yorgundum ve eve gittim.

Ertesi gün yine bu 3ü yancı fatma benim kız ve ahmet 3ü bir aradaydı. Benim de yanımda başka bir kız vardı fakat bu kız sadece arkadaşım. Benim kız bırak selam vermeyi yüzüme dahi bakmadı. Ders bitti bi yemek yedim ve kıza mesaj attım. Ahmet ve fatma gittiyse bugün yoksa yarın buluşalım. O da dedi ki fatmayla yemek yiyoruz istersen gel ama bizim dersimiz var. Onu unuttum o zaman yarın buluşalım dedim. O da bakarız dedi.

Evet bakarız ne anlamlara gelir yorumları alalım. Ayrıca bu anlattığım duruma da yorumları bekliyorum. Kızla kesinlikle ciddi düşünmüyorum nedeni belli fakat yiyişmek güzeldir

Bazen de acaba diyorum ahmetle de bi ara bu kadar yakındı sonra ahmet buna açıldı kız tekmeyi bastı şimdi ahmet peşinden koşuyor çünkü kız ona eskiden aynı bana attığı tarzda mesajlar attı ve kız bunun aklını allak bullak etti. Şimdi de aynısını bana yapmaya çalışıyor gibi geldi.

• Yapay Zekanın Yanıtı

"Bakarız" Diyen Kadınların Anlamı

Bir kadının "bakarız" demesi, genellikle aşağıdaki anlamlardan birine gelebilir:

• Kesin Bir Cevap Vermemek: Kadın, henüz karar vermediğini veya cevabından emin olmadığını belirtir.
    • İlgilenmediğini Göstermek: Kadın, önerilen plana veya teklife karşı ilgisizliğini ifade edebilir.
    • Size Karşı Pozitif Bir İzlenim Yaratmaya Çalışmak: Kadın, size karşı olumlu bir izlenim bırakmak isteyebilir ve doğrudan reddetmekten kaçınır.
    • Kontrolü Ele Almak: Kadın, durumu kontrol altında tutmak ve gelecekte daha fazla seçenek bırakmak isteyebilir.

"Bakarız" Diyene Ne Denir?

"Bakarız" diyene genellikle kararsız kişi veya belki denici denir.

"Tamam Bakarız" Ne Demek?

"Tamam bakarız" ifadesi, bir karar vermek için zaman kazanmak veya daha fazla bilgi toplamak isteyen birinin tipik bir cevabıdır.

"Bakarız" Diyen Kız

Bir kızın "bakarız" demesi, genellikle yukarıda belirtilen anlamlardan birini taşır. Ancak, kızın tonu, beden dili ve bağlam gibi faktörler, sözlerinin arkasındaki gerçek niyetini anlayabilmeniz için önemlidir.

"Bilmiyorum Bakarız" Ne Demek?

"Bilmiyorum bakarız" ifadesi, genellikle bir kadının henüz karar vermediğini veya önerilen plan veya teklif hakkında daha fazla bilgiye ihtiyacı olduğunu gösterir.

Erkek Bakarız Derse

Bir erkeğin "bakarız" demesi de genellikle bir kadının "bakarız" demesiyle aynı anlamlara gelir. Ancak, bağlam ve erkeğin tonu da sözlerinin arkasındaki niyetini anlamada önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • okumadan cevap veriyorum '' SEVİŞEBİLİRİZ ''
  • Bakarız demek

Tamam yapcaz da bu kadar belli etme biraaaaader, dillendirmeyen yapalım da adım "o rus bu" ya çıkmasın demektir kardeşim

Okumadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok bi anlam yüklemek gerekmiyor diye düşünüyorum, zaten değersiz insanlarla girilen muhabbetin başı sonu belli. Anı yaşa olay nereye giderse olumlu/olumsuz üzülme.

• Bana bi kız "bakarız" diye mesaj atsa ne yaparım diye bi düşündüm, "yazmayı_severim daha ne kadar kendine saygısızlık yapacaksın" diye içimden geçirirdim. Arrivederci diye de cevap yazardım son olarak. Sevgi/heves namına zerre bi şey yok ortada, yine de sen bilirsin sonuçta sen yazmayı_severim değilsin yipsin, kg kib aeo

• 250gram için roman yazmışsın

• quote:

Orijinalden alıntı: podkayfom

Bakarız demek

Tamam yapcaz da bu kadar belli etme biraaaaader, dillendirmeyen yapalım da adım "o rus bu" ya çıkmasın demektir kardeşim

Okumadım

Rica etsem okur musun güzel kardeşim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sevdiğim kız bana abicim diyor
    9 yıl önce açıldı
    Bu kızın adı ne? +6
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maraz Alinin sağ kolu

250gram için roman yazmışsın

Diyene bak
  • TheYips kullanıcısına yanıt
    Ben hiçbir kız için bu kadar uzun yazı yazmam.

• Bakarız demek yedek listesinde 87. sıradasın hazır ol demektir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.