Şimdi Ara

FORUMA ÖZEL İNDİRİM dogadanaldim.com (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.358
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Satılık Portakal, 1kg 4TL. Görsel, internetten bulunabilen herhangi bir portakal fotoğrafı. Cinsi; belirtilmemiş. Boyut, tat bilgisi yani hiç bir bilgi yok sadece portakal.

Pazardan manavdan alırken görerek dokunarak alınabildiğinden bu tarzbilgiler olmasa da sorun değil. Ama internet satışında en azından kendi orj görselini bari kullansaydınız. Şahsen ben 4TL ye çok iyi bir portakal beklerim. 2,5tl ye zaten heryerde orta halli bulunabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: minormajor05

Facebook sayfanızda herkese 15 TL indirim kodunu paylaşmışsınız zaten. Kargo dersen zaten kendiliğinden bedava oluyor.
    Bunun neresi foruma ozel?
    Reklam yapıldı, maksat hasıl oldu..

insanları keriz yerine koyan firmalara gıcık oluyorum
  • Sadece zeytinyağı için konuşuyorum,
    Zeytinyağı konumuz var. Burada diğer üyelerin birleşip ekstra bi iskonto yaratmanız muhtemel ise İzorya tercih edecekler kapınızı çalabilir. Biraz daha cazip şekilde olması adına ürünün 99,5 TL'den 100 TL'ye yuvarlanmasına ve çekin 15 TL'den 20 TL'ye çıkarılması teklifini ortaya atıyorum.

Maksat forumdaşlar kazansın. Şu an daha sükse yapılabilecek bi ürün yok gibi görüyorum.
    http://forum.donanimhaber.com/m_61100154/mpage_66/f_//tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nétwork -- 24 Kasım 2015; 12:05:14 >

• İzorya zeytinyağı fiyatları eski fiyatlardan satılmaktadır . Kupon kampanyası sona ermiş olup. 100TL ve üzeri kargo ücretsiz olarak yararlanılabilir. Almak isteyen için 99.5TL ürünü yuvarlayıp 100TL olarak değiştirip kargo ücretsiz yararlanabilirler. Üretim tarihleri yenidir . Bilgi almak isteyen olursa özel olarak üretim tarihlerini de yollayabilirim . İlginize teşekkür ederiz .

• quote:

Orijinalden alıntı: musty81

İzorya zeytinyağı fiyatları eski fiyatlardan satılmaktadır . Kupon kampanyası sona ermiş olup. 100TL ve üzeri kargo ücretsiz olarak yararlanılabilir. Almak isteyen için 99.5TL ürünü yuvarlayıp 100TL olarak değiştirip kargo ücretsiz yararlanabilirler. Üretim tarihleri yenidir . Bilgi almak isteyen olursa özel olarak üretim tarihlerini de yollayabilirim . İlginize teşekkür ederiz .

İzorya fiyatları eski fiyatlar demişsiniz, bu bilgide yanlışlık var. Bunlar 2-3 hafta önce değişen fiyatlar zira 4 hafta önce soğuk sıkım erken hasat 5 lt. 104,5 TL, naturel sızmada(bunu net hatırlamamakla birlikte) 84,50 TL idi yani sitenizdeki 100 ve 130 TL'lik fiyatlar firmanın eski fiyatları değil, 3 haftalık fiyatları..
  • Issemyake_ I kullanıcısına yanıt
    Firmanin bizi haberdar ettigi fiyatlar suanki guncel fiyatlar degildir . Fiyatlar en dusuk fiyatlardir . @Issemyake_

• musty81 kullanıcısına yanıt
    İndirim kodu devam ediyor mu ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maalesef bitti .
  • musty81 kullanıcısına yanıt
    Tekrar olursa alışveriş yapcam fiyatlar degismezse

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • herkes sikayet etmiş ne ara kupon bitmiş ilginç
    bi gelip reklam yapıp gittin bu mudur yani
  • Kimler kaç kere kullanmış, kaç çek vardı muallak kalmış. Yinede kolay gelsin.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.