Şimdi Ara

foruma resim naıl ekleyebilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar öncelikle bunun için bir topik açtığım için üzgünüm ama bazı mesajlarda yazmama rağmen bir türlü cevap alamadım.
    notbook larlar ilgili mesaj atacam link ekleyebiliyorum ama resim ekleyemiyorum bazı şeylerdede bilg. resmini koyarak soru daha netleşiyor hemde forumumuz daha canlı oluyor diye düşünüyorum

bu yüzden buraya direkt olarak bilgisayarımdaki bir resmi naıl ekleyebilirim [simage] ..... [/simage] şu olayı bilen varsa lütfen açıklayabilir mi..

belkide gereksiz yere bir topik açtım tekrar kusura bakmayın...

• arkadaşlar neden kimse cevap vermeye değer bulmuyor yaaaaaa
  • Hocam,

[image ] komutunu kullanarak resmi eklemen için önce o resmin internet üzerinde bir server'da yer alması lazım. imageshack'e falan yükleyerek bunu sağlayabilirsin. Sonra da o linki [image ] yapacaksın..
  • bak şimdi ben sana adım adım yazayım yanlış oluras düzeltende olur elbet bende çok sordum bi ara
    önce bilgisayarında bulunan resmi imageshack adresinde upload et yani bu şu oluyor:
    o adreste gözat var ona tıkla resmini bilgisayarından seç ve en alttaki host it i tıkla uploading yazacak sonra karşına bir sürü http:/ falan gibi yazılar geliyo o sıranın en altında direkt link to image var onu kopyala yazdığın msj kısmına ve o kopyaladığını seç yukarda image yi tıkla yani başına ve sonuna image....image yazıyoruz ya noktalı yere kopyaladığın şey gelecek
    yani bu kadar daha ayrıntılı yazılmaz bu artık inşallah yardımcı olmuşumdur
  • valla ne diyeyim allah razı olsun
  • bende çok aramıştım avatr yüklemeyi imzayı resim eklemeyi cevap veriyorlardı ama işte öyle sallama gibi birşey anlamıyordum senide görünce yardımcı olmak istedim inşallah yapabilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    foruma nasıl dosya eklenir???
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bir ara deneyeceğim şu an biraz yoğunum

( yoğunsam foruma nasıl giriyom bende anlamıyommm )
  • cevapla deyince gülücüklerin altında dosya yazıyor oradan resim ekleyi tıklayacaksın..ama bende artık çalışmıyor
  • Bu özellik ya kapalı yada erişim izniniz yok.Eğer üye olarak girmediyseniz lütfen foruma üye olup tekrar deneyiniz.

gülücüklerin altındadosyadan resim ekle var ama artık yukarıdaki ibare cıkıyor bende resim ekleyemiyorum
  •  foruma resim naıl ekleyebilirim

beyaz orkide nick in bu olmasaydı sana orkide alırdım çok sağol resim eklemeyi başardım galiba

• tesekkurler bende bu forum sayesınde ogrenmıs oldum

saygılar...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.