Şimdi Ara

FORUMA VEDA VE SORU CEVAP (AYT'nin GÜCÜ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
6
Favori
1.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam temelim vardı ve ben lti bitirmiştim fonksiyonlara çok fazla hakimdim zaten ona bağlı sorular çıktı hep o yüzden iyi oldu yoksa ben sadece bilgisarmal soru bankasını çözdüm ve 345, apotemi denemelerini çözdüm. Geometri yüzünden genelde 40 net yapılamayabiliyor o yüzden geometrinin üzerine düşmenizi öneririm çünkü geometri 1 ay çalıştım tamam denebilecek bi ders değil. Anladığım kadarıyla temeliniz var soru bankasıyla çok fazla uğraşmayıp deneme çözmenizi öneririm ama zamanınız çok oldugu için siz bilirsiniz tabii.
  • Öncelikle tebrikler, hayırlı olsun.

Türkçe hariç demişsiniz ama öneri olarak değil de ne yapmadığınız için olmadı? Sınav stresi miydi? Baştan beri eksiklerinizi kapatarak gitmişsiniz Türkçe kötü olsa onunda üstüne eğilirdiniz diye düşündüm ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BloodyShift -- 31 Ağustos 2020; 18:46:54 >
  • BloodyShift kullanıcısına yanıt
    Aslında bu kadar kötü değildi 32-7 yapmıştım msü de ama beklediğim gibi sınavda gelmedi çünkü dil bilgisinden biraz kurtarıyordum çok az soru çıktı ve paragraf çözme alışkanlığım olmadığı için zor paragrafları görünce biraz afalladım. Açıkcası hem sınav anında aksilikler yaşadım hemde paragraf çözmemek benim için bir eksi oldu.
  • Tyt mat öneri ve kaç saat çalıştınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tyt matta 25+ netlere çıktıktan sonra çok konu eksiğiniz yoksa artık denemelere başlamayı öneririm. Sene içerisinde zaten 25 civarına geldikten sonra denemelerle bunu 35+ yapabilirsiniz. 345 soru bankası çözdüm sadece güzeldi. Günlük belirli bir çalışma saatim yoktu fakat dershaneden eve geldiğimde kesin olarak 9-12 arası ders çalışırdım.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.