Bildirim
forumda arama hakkında...
Orret Home Dijital Mutfak Terazisi, Paslanmaz Çelik Yüzeyli Hassas Tartı, Dara İşlevi, LCD Ekran,Piller Dahil 5 Birim Dönüştürme, Otomatik Kapanma Özellikli, 5 kg Kapasite : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/Orret-Home-Paslanmaz-D%C3%B6n%C3%BC%C5%9Ft%C3%BCrme-%C3%96zellikli/dp/B0D62XF3SC/ref=zg_m_mg_g_56453957031_m_sccl_2/262-9977704-9917659?psc=1
12 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
sorun sende seğil bu forum süper bi forum ama arama motoru çalışmyor sorunu halledemediler hala. umarım halledilebilir arada bi çalışıyor ama -
hangi ara çalışıyo sa bileyimde aramamı o ara yapayım bari...
ya aslında outlook'a yahoo hesabı eklemeyi hatta 2. bir hesap nasıl ekleneceği konusunda yardım almam gerekiyo arayım mutlaka açıklama vardır dedim ama arayamadım...
selenvirus biliyosan açıklarsan sevinirim...
hesap ekle bölümüne falan giriyorum söyleneni yapmaya çalışıyorum fakat bişeyleri yanlış yapıyorum ne onu çözemedim. -
quote:
Orjinalden alıntı: HEViDARIM
hangi ara çalışıyo sa bileyimde aramamı o ara yapayım bari...
ya aslında outlook'a yahoo hesabı eklemeyi hatta 2. bir hesap nasıl ekleneceği konusunda yardım almam gerekiyo arayım mutlaka açıklama vardır dedim ama arayamadım...
selenvirus biliyosan açıklarsan sevinirim...
hesap ekle bölümüne falan giriyorum söyleneni yapmaya çalışıyorum fakat bişeyleri yanlış yapıyorum ne onu çözemedim.
senin dediğin soruyu ben sormuştum ve bana outlook ile yahoo hesabı açamazsın dediler. hatta ücretsiz hotmail kullanıyorsan o bile açılmıyor. yahoo açabileceğim program var mı dedim ses çıkmadı. -
eywallah abicim sağol
sölediklerin çözüm olmadı belki ama cvp oldu...
peki bişi daha soram aslında farklı bi başlık ama çok önemli olmadığı içn farklı başlık açmaya gerek yok...
az önce bi mail geldi
adamın mail sonundaki
imzasını sağdan kayarak geliyoo
worda baktım efecklere ama öle bi efekt göremedim..
outlook da imza edit ederken sadece word açoıyooo
başka bişi mi var acep?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X