Şimdi Ara

forumda arama hakkında...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar forum arama seçeneğinde bi sorun mu var
    yoksa ben mi beceremiyorum
    bu sayfanın en altındaki arama bölümüne "outlook" yazıp arattırıyorum yine aynı sayfadaki outlook ile ilgli msj dahil hiç bi sonuç getirmiyoo...
    sağ üstteki arama sayfasını açarak da denedim sonuç aynı
    yardım lütfen

• sorun sende seğil bu forum süper bi forum ama arama motoru çalışmyor sorunu halledemediler hala. umarım halledilebilir arada bi çalışıyor ama
  • hangi ara çalışıyo sa bileyimde aramamı o ara yapayım bari...
    ya aslında outlook'a yahoo hesabı eklemeyi hatta 2. bir hesap nasıl ekleneceği konusunda yardım almam gerekiyo arayım mutlaka açıklama vardır dedim ama arayamadım...
    selenvirus biliyosan açıklarsan sevinirim...
    hesap ekle bölümüne falan giriyorum söyleneni yapmaya çalışıyorum fakat bişeyleri yanlış yapıyorum ne onu çözemedim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: HEViDARIM

hangi ara çalışıyo sa bileyimde aramamı o ara yapayım bari...
    ya aslında outlook'a yahoo hesabı eklemeyi hatta 2. bir hesap nasıl ekleneceği konusunda yardım almam gerekiyo arayım mutlaka açıklama vardır dedim ama arayamadım...
    selenvirus biliyosan açıklarsan sevinirim...
    hesap ekle bölümüne falan giriyorum söyleneni yapmaya çalışıyorum fakat bişeyleri yanlış yapıyorum ne onu çözemedim.

senin dediğin soruyu ben sormuştum ve bana outlook ile yahoo hesabı açamazsın dediler. hatta ücretsiz hotmail kullanıyorsan o bile açılmıyor. yahoo açabileceğim program var mı dedim ses çıkmadı.
  • eywallah abicim sağol
    sölediklerin çözüm olmadı belki ama cvp oldu...
    peki bişi daha soram aslında farklı bi başlık ama çok önemli olmadığı içn farklı başlık açmaya gerek yok...

az önce bi mail geldi
    adamın mail sonundaki
    imzasını sağdan kayarak geliyoo
    worda baktım efecklere ama öle bi efekt göremedim..
    outlook da imza edit ederken sadece word açoıyooo
    başka bişi mi var acep?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.