Şimdi Ara

forumda başlık açtığınızda kimsenin takmaması

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • foruma yeni üyr oldum bi kaç başolık açayım dedim yok birader ilgilenen olmadı

• boşver
  • Secicidir DH uyeleri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok fazla konu açıldığındadır. Dert etme kendine büyüyünce unutursun
  • aslında pek de öyle olmadı yani ben biraz sabırsızmışım sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakahry

aslında pek de öyle olmadı yani ben biraz sabırsızmışım sanırım

bi kız konusu aç bak noluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: -TEKSAS-

quote:

aslında ben daha orjinal şeyler arıyorum yani banal kız dizi falan fişman bana biraz ters kalıyo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: teletabis

boşver

ilk açtığımda baya takdımda şimdi umumda bile değil
  • Arada olur öyle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayanozer

Secicidir DH uyeleri

bi kız konusu aç ne oluyor diye bi cevap aldım sayın seçici
  • quote:

Orijinalden alıntı: havsu

Çok fazla konu açıldığındadır. Dert etme kendine büyüyünce unutursun

büyüyünce unutursun derken......siz kaç yaşındaydınız
  • Bende sıradan karı-kız,tipim nasıl,babamı-oğlumu yakaladım,şu manken mi bu şarkıcı mı daha güzel,yalarınnnn,yarı çıplak kadın resimleri içeren amaçsız geyik konulardan farklı bir konu açtım 10-15 gün evvel..Tabi içerik olarak açtığım konuyu ve paylaştığım şeyleri seven vardır sevmeyen vardır yada ilgilenen vardır ilgilenmeyen vardır..Fakat gerçek şu ki ilk gün hariç (yada ilk 2 gün) ben yeni birşeyler eklemedikçe kimse ilgilenmedi konuyla..Dün gece güncelledim konuyu ama şu an muhtemelen 3. veya 5. sayfaya düşmüştür Bunun yanında öyle abidik gubidik konular var ki şaşırtıcı şekilde yukarılarda kalıyor,bunun da sebebi konu dışının yaş ortalamasının epey düşük olması ve çok daha soyut şeylerin ilgilerini çekiyor olması (konu dışı ahalisinin hepsi için olmasa da çoğu için bunu söyleyebiliriz) Daha ağır şeyler yazmadan noktayı koyayım en iyisi

• quote:

Orijinalden alıntı: Phaldor

Bende sıradan karı-kız,tipim nasıl,babamı-oğlumu yakaladım,şu manken mi bu şarkıcı mı daha güzel,yalarınnnn,yarı çıplak kadın resimleri içeren amaçsız geyik konulardan farklı bir konu açtım 10-15 gün evvel..Tabi içerik olarak açtığım konuyu ve paylaştığım şeyleri seven vardır sevmeyen vardır yada ilgilenen vardır ilgilenmeyen vardır..Fakat gerçek şu ki ilk gün hariç (yada ilk 2 gün) ben yeni birşeyler eklemedikçe kimse ilgilenmedi konuyla..Dün gece güncelledim konuyu ama şu an muhtemelen 3. veya 5. sayfaya düşmüştür Bunun yanında öyle abidik gubidik konular var ki şaşırtıcı şekilde yukarılarda kalıyor,bunun da sebebi konu dışının yaş ortalamasının epey düşük olması ve çok daha soyut şeylerin ilgilerini çekiyor olması (konu dışı ahalisinin hepsi için olmasa da çoğu için bunu söyleyebiliriz) Daha ağır şeyler yazmadan noktayı koyayım en iyisi

usta bu çok sert oldu

konu başlığı neydi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Phaldor

Bende sıradan karı-kız,tipim nasıl,babamı-oğlumu yakaladım,şu manken mi bu şarkıcı mı daha güzel,yalarınnnn,yarı çıplak kadın resimleri içeren amaçsız geyik konulardan farklı bir konu açtım 10-15 gün evvel..Tabi içerik olarak açtığım konuyu ve paylaştığım şeyleri seven vardır sevmeyen vardır yada ilgilenen vardır ilgilenmeyen vardır..Fakat gerçek şu ki ilk gün hariç (yada ilk 2 gün) ben yeni birşeyler eklemedikçe kimse ilgilenmedi konuyla..Dün gece güncelledim konuyu ama şu an muhtemelen 3. veya 5. sayfaya düşmüştür Bunun yanında öyle abidik gubidik konular var ki şaşırtıcı şekilde yukarılarda kalıyor,bunun da sebebi konu dışının yaş ortalamasının epey düşük olması ve çok daha soyut şeylerin ilgilerini çekiyor olması (konu dışı ahalisinin hepsi için olmasa da çoğu için bunu söyleyebiliriz) Daha ağır şeyler yazmadan noktayı koyayım en iyisi

usta bu çok sert oldu

konu başlığı neydi

Ama gerçek bu,kızmıyorum da hani..Sonuçta çoğu liseli çağlarında olan gençlerin çok ciddi konular açmasını veya açılan daha ciddi konulara takılmasını beklemiyorum pek ama bazen hepten işin suyu çıkıyor..Mesela dün gece bir "beni sevmeyen varmı..beni seven varmı" konu furyası başladı ki sorma..Eğleniyor işte herkes kendince,ciddiye alınmayı çokta beklememek lazım

Dediğim gibi içerik olarak herkesin ilgisini çekmeyebilir ama en azından alışılanın biraz dışında bir konu olsun istedim..Elimden geldiği kadar güncel tutmayı düşünüyorum..

http://forum.donanimhaber.com/m_63607102/mpage_2/f_/key_//tm.htm#64062432

• quote:

Orijinalden alıntı: -TEKSAS-

quote:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi II. Aragorn -- 12 Ağustos 2012; 13:28:55 >
  • quote:

quote:

Secicidir DH uyeleri

Onu diyorum ben de iste :))
  • quote:

quote:

Secicidir DH uyeleri

Onu diyorum ben de iste :))
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.