Şimdi Ara

Forumda çok iyi yürekli GS'li abilerimiz ve kardeşlerimiz de var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tanıdığımız, tanımadığımız hepsinin şampiyonluğunu kutluyorum.
    Kendi şampiyonluğuna sevineceği yerde 3 gündür hala Fenerbahçe'ye sataşan sözde Cimbom hakikatte "anti-fb" taraftarı yüzünden geri planda kalıyorlar.Şimdi yemeyip içmeyip Fener'e sallayan kesim zaten kendi takımını en ufak yenilgide yerden yere vurup "şampiyonluk gitti" diye yaygara koparan heyecanlı kesim oluyor.
    O kesim, şampiyonluktan sonra anneler gününden dem vurup, şampiyonluğu anneme hediye ediyorum vs. deyip ondan sonra kendi şampiyonluğunu kutlamak yerine içinde Fenerbahçe ve anneye küfür bulunan tezahüratları hep bir ağızdan GsTv canlı yayınında, takım otobüsünde yapan Sabri, Ayhan, Gökhan, Necati gibi oyunculara layıklar.

Ben yine de gençliğimin en ateşli yıllarında bile uefa kupası olsun, sonrasında şlde çeyrek finalin görüldüğü ve yine sonrasında aynı çeyrek finalin kıyısından dönüldüğü senelerde avrupa maçlarında hırsla desteklediğim Galatasaray'ı, sevdiğim taraftarlarıyla ve sevdiğim futbolcularıyla hatırlamak, bilmek istiyorum.Diğer FB'li kardeşlerimi de böyle bir tutuma davet ediyorum.Yoksa bu nefretin sonu gelmez.Beğenmediğiniz kişilere ve onların laflarına kulak asmayı verin.

Engin Baytar'ın adı çıkmış sorunlu futbolcu vs. diye ama maç sonu açıklamasını dinledikten sonra keşke her takımda böyle delikanlı adamlar olsa dedim.Üstelik bu adam geçen sene bizimle şampiyonluk yarışı vermiş, bize kin gütme ihtimali verdiğim birisi ama gel gör ki herkese adamlık dersi verdi.

• helal olsun bu adama
  • Yanlışın var. Takım otobüsünde küfür edilmedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kerasuslu

Yanlışın var. Takım otobüsünde küfür edilmedi

Bir de küfür mü edeceklerdi.
    Neredeyse herkes izlediği için ayrıntıya girmedim.Ama o tezahürat tribünde bile en koyu kesimin yaptığı tezahürattır.Galatasaray profesyonel futbol takımının oyuncusu hem kendine bunu nasıl yakıştırıp söyler hem de ezeli rakibine karşı saygı sınırlarını aşma cüretini gösterir anlamış değili.
    Malum yere kadar gelip sonra lay lay lay demek bir şeyi değiştirmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuşburnu

quote:

Neredeyse herkes izlediği için ayrıntıya girmedim.Ama o tezahürat tribünde bile en koyu kesimin yaptığı tezahürattır.Galatasaray profesyonel futbol takımının oyuncusu hem kendine bunu nasıl yakıştırıp söyler hem de ezeli rakibine karşı saygı sınırlarını aşma cüretini gösterir anlamış değili.

Fenerbahçe futbolcusu nasıl tribünlere dönüp kasıklarını gösteriyorsa , dönüp eliyle hareket çekiyorsa , kafasina gore sahanin ortasinda dalga geciyorsa ,Galatasaray futbolcusu da cevabını verir. Ne ilk ne de son olacak , bosuna ilk defa yapılıyormuş gibi davranmaya gerek yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Fenerbahçe futbolcusu nasıl tribünlere dönüp kasıklarını gösteriyorsa , dönüp eliyle hareket çekiyorsa , kafasina gore sahanin ortasinda dalga geciyorsa ,Galatasaray futbolcusu da cevabını verir. Ne ilk ne de son olacak , bosuna ilk defa yapılıyormuş gibi davranmaya gerek yok

Bak arkadaş ilk mesajımdan nasıl biri olduğumu az çok anladıysan bana ona göre cevap ver.
    "Senin topçun bunu yaptı, benim topçum bunu yaptı, o, ona cevap verdi" yle bir yere varılmaz.En azından benim varmak istediğim yer orası değil seni bilmem.Benim takım otobüsümde Galatasaray'a karşı aynı tezahüratlar yapılsa emin ol çok daha ağır konuşurdum ama şimdi söylesem taraflı olacağım onun için asgarisini söyleyip uzatmamaya gayret ediyorum.

• quote:

quote:

quote:

Aynen, ama yaptıkları yanlış.

Bu arada Enginin aaaşığım ona cümlesini söylerken baya güldüm.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben gece eğlenmeye gittiklerinde Ayhan Akman ın konuşmalarınıda çok beğendim. Bizide kutladı helal olsun dedim. Bikaç fıtbolcu hariç hepsine helal olsun.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Bak arkadaş ilk mesajımdan nasıl biri olduğumu az çok anladıysan bana ona göre cevap ver.
    "Senin topçun bunu yaptı, benim topçum bunu yaptı, o, ona cevap verdi" yle bir yere varılmaz.En azından benim varmak istediğim yer orası değil seni bilmem.Benim takım otobüsümde Galatasaray'a karşı aynı tezahüratlar yapılsa emin ol çok daha ağır konuşurdum ama şimdi söylesem taraflı olacağım onun için asgarisini söyleyip uzatmamaya gayret ediyorum.

Ben sana haksızsin demiyorum bu durumu değiştirmezsin diyorum . O bana ben ona , böyle devam eder

• He ayrıca ufak yanlışlar olsalar da sahadaki hareketlere göz yumar oldu tüm takım taraftarları.
    Zaten ben de o kadar irdelemedim.Abartarak anlatıp kasıklarını gösterdi vs. demişsin.Böyle atışmalar oluyor.Mehmet kangal muhabbeti yaptı, sonra Melo pitbull.Melo'nun o hareketine tek bir şey demedim ben tüm forumu ara bulamazsın.Ama bu işin maksimumu bu olmalı.
    Bu bahsettiğim takım otobüsündeki çirkin tezahüratı kınamak yerine prim verirseniz şiddetin her geçen gün arttığı futbolun artık önünü alamaz hale geliriz.
  • Ben selcuk inani ortada gormedim efendi adam. Engini bende takdir ettim. Gs bolumunde iki kez tebrik ettim herkesi ama buraya gelip provakasyon yapana cevabimi verdim.
  • Engin eğer yürekten söylediyse cidden helal olsun.
    Ziegler inşallah Fener'de kalır. Ona da helal olsun aldığı para. Kiralık geldi Yobo gibi ama adamlar harbi bağlandılar.
  • eskiden 3NG1N vardı o da delüğanlı adamdı
  • Kuşburnu seneye GS'de diyebilir miyiz?
  • zaten biz millet olarak sevinci ve üzüntüyü abarttığımız için ufak defek takılmalarda bile iş küfüre rencide etmeye gidiyor.
    insalığımızı hatırladığımız zaman iş içten geçicek.
    bende fbliyim gsyi tebrik edip yolumuza devam etmeliyiz. Küfür eden hakaret eden fblide gsli tsli de bjklıda kendi eğitimini ve ahlakını sorgulamalı.
    ailesinde babası gsli oğlu bjklı yada fb olan dayısı baska takımlı kendisi başka takımlı olan çok aile var ailede sen dayın fb lidye küfür ediyormusun hayır..
    biz dışardaki insanları kendi milletimizden kanımızdan ailemizden görmeye çalışsak herşey güzel olcak bir sene gs şampiyon olur birsene fb bjk önemli olan
    insan olmayı bilmekte ölünce zengin fakir ayrımı gs fb ayrımı diye bişi yok herkes aynı toprağa gircek biz bunları unuttuğumuz için herkes birbirine düşman olmuş.
  • Engin'i dinlememiştim helal olsun diyorum.
    Buradanda futbolcuların saha içi ve saha dışı karakterlerinin değişiklik gösterdiğini anlıyoruz.Atıp tutmadan bunu da düşünmek gerekiyor.
  • Orada bir şampiyonluk kutlaması var,kimisi abartabilir,kimisi heyecanına yenik düşmez ve herkesin söyleyeceği şeyleri söyler

engin iyi olanı güzel olanı yapmış,Galatasaray'a yakışan bir oyuncu çokta severim kendisini
  • Bu ülkede bir Açıklamayla Adam olunuyor,bir Açıklamayla kötü olunuyor diyerek giriyorum konuya.Enginin bu açıklaması güzeldi,devamını gelirse eyvallah derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

eskiden 3NG1N vardı o da delüğanlı adamdı

Ulan
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

eskiden 3NG1N vardı o da delüğanlı adamdı

Ulan

3NG1N ne olaki

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.