madem eski nickindi yazsaydın hehe niye yazmadın adama bak
quote:
Orijinalden alıntı: Şekerkızhamdi
madem eski nickindi yazsaydın hehe niye yazmadın adama bak
Alıntıları Göster
Nick süper yalnız koptum burda.Nerden aklınıza geliyor ya.Zeki adam çok forumda
quote:
Orijinalden alıntı: Pazardaki Artist
Nick süper yalnız koptum burda.Nerden aklınıza geliyor ya.Zeki adam çok forumda
Alıntıları Göster
Reis-i Eagles. Arkadaş 2006 Temmuz ayında üye olmuş hem de. 2 senede yaklasık 18500 küsür post.1 Senede 9250 mesaj :) Düz hesap senede 10.000 mesaj diyelim.Harbiden yuh. Ben de foruma ilk üye olanlardan falan sanmıstım. Profiline baksanıza , günde 60-70 tane mesaj atıyor
quote:
Orijinalden alıntı: Fermess
Reis-i Eagles. Arkadaş 2006 Temmuz ayında üye olmuş hem de. 2 senede yaklasık 18500 küsür post.1 Senede 9250 mesaj :) Düz hesap senede 10.000 mesaj diyelim.Harbiden yuh. Ben de foruma ilk üye olanlardan falan sanmıstım. Profiline baksanıza , günde 60-70 tane mesaj atıyor
Alıntıları Göster
reis
quote:
Orijinalden alıntı: Eric Cartman.
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Nuri...
Amcama bak ne post kasmış.
quote:
Orijinalden alıntı: |KİNG|
reis
Alıntıları Göster
yakında ben olacam
quote:
Orijinalden alıntı: Eric Cartman.
Alıntıları Göster
quote:
en az 1000 tanesi boşadır
quote:
Orijinalden alıntı: Ayarsız Enerji
quote:
en az 1000 tanesi boşadır
Alıntıları Göster
77.sıradayım
quote:
Orijinalden alıntı: specx
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
Hey maşallah, Reis'e bak..
quote:
Orijinalden alıntı: specx
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
ne kadar boş konuşuyosunuz be sizin post kasıyor dediğiniz adam sizin gibi geyik yapmıyor mobil bölümlerde biçok şeyden onun sayesinde haberimiz oluyor..zaten buda adminlerin dikkatini çekmiş uzman mobillik vermişler kendisine..sizin gibi forumu konudışından ibaret sanan değil yani..kıskançlığından çatlayacak arkadaşlar çekemiyor tabi
quote:
Orijinalden alıntı: SmT #
ne kadar boş konuşuyosunuz be sizin post kasıyor dediğiniz adam sizin gibi geyik yapmıyor mobil bölümlerde biçok şeyden onun sayesinde haberimiz oluyor..zaten buda adminlerin dikkatini çekmiş uzman mobillik vermişler kendisine..sizin gibi forumu konudışından ibaret sanan değil yani..kıskançlığından çatlayacak arkadaşlar çekemiyor tabi
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: kralkobra_kralkobra
ben genellikle pc oyunları bölümünde takılırım bilen bilir ama konu dışı bence daha zevkli not:bence binbaşılık yıldızlarının rengi, yarbaylık yıldızlarının renginden daha güzel