Adamın işi birşeyler paylaşmak,yardım etmek.Konu dışı gençliğinden değil,baksana uzman mobilde olmuş.Helal.
quote:
Orjinalden alıntı: gordon01
quote:
Orjinalden alıntı: Nuri...
Fake
neyk ?
quote:
quote:
Fake
yuhh
Reis,mobil bölümünde özellikle nokia kısmında çok faydalı paylaşımları olan,birçok kişinin sorunlarını çözmüş bir arkadaştır.
@Reis'imi hiç tanımadan işkembeden sallamak serbest. Mobil cihazlar konusundaki bilgisi, "post kasmış" diyenlerin ve böyle düşünenlerin toplamının bilgilerinden daha fazladır. Ben 2 yıldır N73 kullanıyorum . Kendisi, cihazı daha ülkemize gelmeden, yurtdışından getirtip forumda "Resimli Detaylı N73 incelemesi" diye başlık açmış ve ben dahil bir çok forum üyesinin N73 ile ilgili sorularını cevaplayarak N73 almalarını sağlamış bir kardeşimizdir. Mobil cihazlar bölümüne yaptığı katkı gerçekten "inanılmaz" dır.
reis-i eagles telefon bölümünde oldukça yararlı çalışmalar yapmış bi arkadaştır. özellikle nokia bölümünde... bööle bahsedilmesi bni üzdü. ayrıca adamın post kasma derdi yok, olabildiğince sorulara cevap vermeye çalışıo. keşke her üye onun kadar faydalı olabilse...
oha
Çok mesaj yazanların bir çoğunda boş mesaj olduğu gibi çok kaliteli mesaj atanlar oluyor mesela @tuğerin mesaj sayısıda 10000 in üstünde ama mesajları süper.
quote:
quote:
Fake
sensin fake
Dh post kasar v2 kullanıyor
quote:
Orjinalden alıntı: Can !
quote:
Orjinalden alıntı: deserthawk
quote:
quote:
Fake
yuhh
Reis,mobil bölümünde özellikle nokia kısmında çok faydalı paylaşımları olan,birçok kişinin sorunlarını çözmüş bir arkadaştır.
Reis,mobil bölümünde özellikle nokia kısmında çok faydalı paylaşımları olan,birçok kişinin sorunlarını çözmüş ve çözmeye devam eden bir arkadaştır.
Tabiki bunu beleşe yapmıyor ciddi anlamda karşılıgını alıyor yönetimden en son aylıgına zammı gelmişti ney 2200 küsür gibi bişey olmuştu sanırsam aylığı
quote:
quote:
Fake
benim fakem
quote:
Orjinalden alıntı: Can !
reis i eagel nokia bölümünde çok yararlı bilgiler veriyo dh kullanıcılarına...o mesajların hiç biri post kasmak amacıyla atılmamıştır emin olun....
quote:
yanlış görmediysem 2006 üyesi bende öyleyim postuma bakın
quote:
Orjinalden alıntı: Djmelih
quote:
yanlış görmediysem 2006 üyesi bende öyleyim postuma bakın
adam senin gibi değil...nokia bölümümne bi gir...500 sayfadan fazla konusu var adamın...çok yararlı paylaşımlarda bulunuyo...
Adam admin.Banladığı kullanıcıların post sayılarını kendine alıyor.Fantastik filmlerde ölülerin ruhlarını kendi içine alıp güçlenen süper kahramanlar gibi.Sizin gibi bi admine yakıştıramadımÖnce SonraAdmin abi kendi kendini banlasana.
quote:
Orjinalden alıntı: Dark_Lord_
Reis-i Eagles. Arkadaş 2006 Temmuz ayında üye olmuş hem de. 2 senede yaklasık 18500 küsür post.1 Senede 9250 mesaj :) Düz hesap senede 10.000 mesaj diyelim.Harbiden yuh. Ben de foruma ilk üye olanlardan falan sanmıstım. Profiline baksanıza , günde 60-70 tane mesaj atıyor