Videoyu Göremiyorum Bana sorucak olursanız SARI LACIVERT derim tabikii... Gereksizlerde en fazla tutulan takımı merak ediyorum.. ya sizz..
quote:Orijinalden alıntı: TarumFENARBAHÇE Alıntıları Göster tabii ki Sarı Lacivert Saarı Lacivert En Büyük Ankara
quote:Orijinalden alıntı: TarumFENARBAHÇE Alıntıları Göster Cimbombom.. Sarı kırmızı en büyük Cimbom..Galatasaray..!
quote:Orijinalden alıntı: HarryBladeCimbombom.. Sarı kırmızı en büyük Cimbom..Galatasaray..!Alıntıları Göster cimbom
quote:Orijinalden alıntı: A.E.CFenerbahçe Alıntıları Göster Ben bi takım tuttuyom ama MEHTER TAKIMI içinizde amma fesat sizin.
quote:Orijinalden alıntı: ozan1179Ben bi takım tuttuyom ama MEHTER TAKIMI içinizde amma fesat sizin.Alıntıları Göster kitlenebilir bu konu FeNeRbAhÇe
quote:Orijinalden alıntı: Tarık_Uğurkitlenebilir bu konu FeNeRbAhÇeAlıntıları Göster Güzell durum 4/2 4fb / 2gs /1 ozan1179 yorumsuz...
quote:Orijinalden alıntı: kuzentarum82Güzell durum 4/2 4fb / 2gs /1 ozan1179 yorumsuz...Alıntıları Göster pardon ozan1179 farketemedim madur gör yorumu dehistiriyorum fb/4 gs/3 bjk yq mu yaww ama forumda fb liler cok gibi demi yorumları göremedim...
quote:Orijinalden alıntı: Tarık_Uğurkitlenebilir bu konu FeNeRbAhÇeAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: HoLiGaN! kitlenebilir bu konu FeNeRbAhÇe vallha zannetmiyorum ne olsa gereksiz her konu üzerine gide biliriz demi ama..
quote:Orijinalden alıntı: kuzentarum82quote:Orjinalden alıntı: HoLiGaN! kitlenebilir bu konu FeNeRbAhÇe vallha zannetmiyorum ne olsa gereksiz her konu üzerine gide biliriz demi ama..Alıntıları Göster Bu arada gözlerim kapanıp duruyor (] onun icin ben yatayım enisi sabah yorumlarınıza bakıcam.. herkeze ii geceler...umarım kanaryam önde giderrrr
quote:Orijinalden alıntı: kuzentarum82Bu arada gözlerim kapanıp duruyor (] onun icin ben yatayım enisi sabah yorumlarınıza bakıcam.. herkeze ii geceler...umarım kanaryam önde giderrrrAlıntıları Göster Fb oldunu sanıyorum ama gün geçtikce GS bölümünde kavga çıkarıp çiziliolar ve azalma gösterdikleri muhakkak
quote:Orijinalden alıntı: Gürcan34Fb oldunu sanıyorum ama gün geçtikce GS bölümünde kavga çıkarıp çiziliolar ve azalma gösterdikleri muhakkak Alıntıları Göster herkes futbol olarak cvp vermiş nieki?? bnm cevabım Dallas Mavericks
quote:Orijinalden alıntı: Anarkiaherkes futbol olarak cvp vermiş nieki?? bnm cevabım Dallas MavericksAlıntıları Göster GS
quote:Orijinalden alıntı: Anarkiaherkes futbol olarak cvp vermiş nieki?? bnm cevabım Dallas MavericksAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: I am who I am herkes futbol olarak cvp vermiş nieki?? bnm cevabım Dallas Mavericks herkes derken?
quote:Orijinalden alıntı: ozan1179quote:Orjinalden alıntı: I am who I am herkes futbol olarak cvp vermiş nieki?? bnm cevabım Dallas Mavericks herkes derken? Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: ozan1179 quote:Orjinalden alıntı: I am who I am herkes futbol olarak cvp vermiş nieki?? bnm cevabım Dallas Mavericks herkes derken? konuya cvp yazanları kastediyorum doğal olarak
quote:Orijinalden alıntı: Anarkiaquote:Orjinalden alıntı: ozan1179 quote:Orjinalden alıntı: I am who I am herkes futbol olarak cvp vermiş nieki?? bnm cevabım Dallas Mavericks herkes derken? konuya cvp yazanları kastediyorum doğal olarakAlıntıları Göster 1.Galatasaray 2.Mighty ducks