bu dönem kol gibi bi sürü ders aldım. 7. dersimi de üstten yarın alcam. academic weapon olma vakti geldi. keşke tatili daha verimli geçirseydim yaz okulunda da 2 ders alcam 2. sınıfta da ek math ve üstten derse devam 3. sınıfta tamamen computer vision odaklı self-taught yapacağım zaten elf'im de yok kendimi bilime adama vaktidir. ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1508D13E -- 23 Ocak 2025; 19:14:5 > |
forumda eskisi kadar aktif olmayacağım
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
1 aya 3 ders dropladim konulariyla bekleniyorsun
-
data structre: %70'ini önceden bitirdim
math 102: çok zor ders ama matematiğe özel yeteneğim ve bilgim var lisede olimpiyat geçmişi vs
turk 102: bunun dersi yok 4 yazı yükleyeceğiz sadece. 2 tanesini şimdiden yazdım
ctis 166: bu ne bilmiyom valla
ctis 164: technical math with programming, bunda da zorlanmam
eng 102: sanırım en zorlanacağım ders olacak
üstten de hangi dersi boş bulursam onu alcam artık. aklımda fundamentals of comp. networks var. bu bölümün en zor derslerinden biri.
bakalım hayırlısı.
-
"eng 102: sanırım en zorlanacağım ders olacak"
Bilkent moment (ya da ctis moment bilmiyom)
Üstten ders alma sebebi erken mezun olma hedefi mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ctis değil bilkent moment
calculus'a hayvan gibi çalışmadan A düşürdüm, eng 101'e hayvan gibi emek verdim A düşüremedim.
yaz okulunda da üstten ders alcam.
dersleri önceden temizleyip computer vision üzerine daha çok yoğunlaşacağım, research falan kovalayacağım.
-
14+3ders alıyorum, çok değil ama yine de zaman buluyorum forum için
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2. yarıyılda toplam 4 tane üstten ders alıp haftalık ders sayımı 11 yapmayı planlıyorum. Hocalar dersi erken salarsa haftalık ders saatim 20 olacaktır. Bu da 1 hafta boyunca forumda trollük yapabileceğim 148 saatim var demektir.
-refet gürkaynak
-
la benim 7 dersle haftalık ders saatim 30 oluyo.
elf'ime tekrar yazcam okeylerse 2 derse drop
-
Haftalık ders sayımı 11 yapmayı planlıyorum, ama hocalar erken salmazsa 148 saatlik trollük kariyerim bir anda 20 saatlik ders maratonuna dönüşebilir, hayat işte, her an sürprizlerle dolu.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bizde en az 5 saat görülmesi gereken dersler 3 saat. Hocalar da bu dersleri 2 saat anlatıp salıyorlar. Servis dersleri de banko 1 saatten kısa oluyor.
Geçen yarıyılda yaklaşık 12 saat ders ve 20 saat toplu taşıma yolculuğu ile haftalarımı geçiriyordum. Bazen keşke CJ gibi jetpackim olsaydı da onunla üniversiteye gitseydim diye düşünüyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X