Şimdi Ara

Forumda görmek istediğiniz özellikler ve altforum önerileri (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.188
Cevap
6
Favori
32.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşım forum çok yavaş gerek mini de gerek mobilde

inan giresim gelmiyor foruma

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilim teknoloji bölümünü ayırın birbirinden.
  • Sağlık | Cinsel yaşam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hızlı cevapla mesaj atamıyorum, hızlı cevap ve aşağı indikçe sayfanın otomatik açılması iptal edilsin
    Tröller ve hakaretvari konuşanların cezası artsın.
    eksi oy verebilme gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erco35coast -- 27 Aralık 2018; 23:34:9 >
  • Yenilik falan istemiyoruz. 1 haftadir konu dahi ikunmuyor bu ne yavaslik?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayret ya resmen küfrün serbest olmasını isteyenler var ,küfür bir insan için en kötü işlerden birisidir ,kendini bilen birisi aksine kendine küfür edilse dahi etmemeli

zaten edilen küfür hiçbir yere gitmez ,aynaya baktığında nasıl ki kendini görüyorsun ,aynen öyle bir durumdur
    aksine alenen küfür eden kişi direk sınırsız gönderilmeli

o kadar küfür meraklısı olanlar gitsin normal hayatta bolca küfür edip ,belasını bulsunlar

diğer konu ise felsefe bölümünün çok ilgisiz kalması ,konu dışı bölümünde dahi kabul edilmeyen hareketlerin orada yapılmasına göz yumulması (misal adam sayfayı karikatür dolduruyor) ,çok fazla sayıda dini konu açılıyor (bildiğim kadarıyla bu forumda dini konu açmak yasak) ,sanki başka bir şeyden söz ediyormuş gibi yapıp dini konu açanlar yada dini inançlarla dalga geçmek için açılan konulardan geçilmiyor

sürekli söylediğim ,hatta konu dahi açtığım diğer önemli konu ise ,her bölümde telefon onayının olmasının gerekliliği

forumun işleyişi için ise ,son zamanlarda mesaj yazıp gönder dediğimizde bir dakikayı bulan bekleme olayı
    bu konu için Gun bey bir araştırayım demişti ama sorun aynen devam ediyor

rütbe ile işim olmadığı için kıdemli falan istemiyorum :)
    askerlikte geçerliyse isterim tabi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C.CEMİL -- 28 Aralık 2018; 0:44:30 >

• Mobil ve mini sürüm ağlıyor...

• Mobilde sonsuz kaydırmayı devre dışı bırakma ayarı olsun.
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D50B08F8B -- 23 Aralık 2020; 11:34:45 >
  • banımı kaldırmanızı istiyorum psikolojim bozuldu artık 5 aydır banlıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Younes Belhanda -- 28 Aralık 2018; 1:54:27 >
  • Mobil surumde cok fazla reklam var. Ustten cekmece seklinde inen reklam neyin nesi ya? Kapatinca tam kapanmiyor da. Usttte reklam, ortada reklam 18;9 ekranda geri kalanlar gozukmuyor.

• Mesajlara eksi (-) verme özelliği geri gelsin.

• Daha önce söylendi mi bilmiyorum ama popüler konular böümüne kişisel filtre gelmeli, sınav zamanı sınav konusu, seçim zamanı siyaset konusu görmekten bıkıyor insan.

@Jeolog.
  • Cinsel yaşam

• quote:

Orijinalden alıntı: Sirrüs

Mesajlara eksi (-) verme özelliği geri gelsin.
    eksi özelliği isteniyor ancak çok suistimal edilen bir özellik. belirtelim ama yinede. teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Alfred Blalock

Yenilik falan istemiyoruz. 1 haftadir konu dahi ikunmuyor bu ne yavaslik?
    mobil ve mini sürümdeki yavaşlık düzelecek arkadaşlar üzerinde çalışılıyor. @programmer_onur
  • quote:

Orijinalden alıntı: erco35coast

hızlı cevapla mesaj atamıyorum, hızlı cevap ve aşağı indikçe sayfanın otomatik açılması iptal edilsin
    Tröller ve hakaretvari konuşanların cezası artsın.
    eksi oy verebilme gelsin.

hızlı mesajla cevap atarken ne gibi bir sorunla karşılaşıyorsunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeolog.

hızlı mesajla cevap atarken ne gibi bir sorunla karşılaşıyorsunuz ?

Alıntıları Göster
    uygulamayla alakali calismalar devam ediyor mu hocam? beklenilen verim alinamadi sanki.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-AAF8922F10

uygulamayla alakali calismalar devam ediyor mu hocam? beklenilen verim alinamadi sanki.

Alıntıları Göster
    tabii ki devam ediyor, ios ve android uygulamaları sürekli güncelleniyor ve gelişiyor. bu aşamada sizlerin geri dönüşleri çok önemli.
  • Mobilde çok sorun var mesela foruma mobi girince bir çok sayfa server eror hatası veriyor ama mobil değilde tablet seçip girerseniz bu sefer açıyor yada mini sürümünüde seçerseniz bu sorun ortadan kalkıyor ama mobil seçerseniz malesef böyle bir diğer sorun mobilde mesaj yazarken resim eklene biliyor ama video youtube linki ekleyemiyorsunuz link olarak ekleye biliyorsunuz ama dhtup olayını yapamıyorsunuz buda bir sıkıntı ben foruma video eklerken masaüstü görümününe geçip video ekleyip sonra mobil sürümüne geri dönüyorum bu yüzden küçük bir kod ile mobilden video linkini ekleyerek videoların görünmesi sağlana bilinir ben iş yerinde gizlice mobilden girdiğim için mobil hatalarını herşeyini bana sorun tek tek anlatayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnadoluEfes -- 28 Aralık 2018; 17:5:48 >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.