< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Forumda görmek istediğiniz özellikler ve altforum önerileri (60. sayfa)
-
-
Forumda kullanıcıların yetkisi olmayan kullanıcıların
bölüm ve forum yetkilileri ve uygulamaları konusunda düşünce beyan edilen bir alan açılmasını ve ağır şikayet alan yetkili moderatorlerin yetkilerinin ellerinden alınmasını istiyorum
kısacası yetki verdiğiniz diğer kullanıcıların yetkilerinin sorgulanmasını istiyorum
ya da belli bir bölümde aşırı derecede şikayet alan yetkilinin o bölümden uzaklaştırılıp o bölümde yetkilerinin elinden alınmasını öneriyorum
BUNLARIN KONUŞULUP TARTIŞILDIĞI BÖLÜM İSTİYORUM
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C72FBB06E -- 1 Kasım 2023; 14:31:54 > -
Bence kullanıcı icon'ları daha büyük olmalı sayın "jeolog"
çok değil ama mevcutun 1.5 kat daha büyüğü çünkü bunun için alan ayırmışsınız ama atıl duruyor.
Belki nostalji bölümü olabilir.
Bir de biri bizi blokladıysa otomatikman biz onu bloklayabilmeliyiz. Mesajlarımı görmeyen insanları ben neden takip edeyim ki?
Ara ara orta tuşla milleti alıntıla deyip hangi kullanıcı bloklamış bende blok atmakla uğraşmak istemiyorum, belki bi ikon falan olur ne biliyim
beni blokladığını anlarım..
Bu forumda birkaç kişi beni hayal kırıklığına uğrattı iki tartıştık çocuk gibi blokladı. Herkesi anlarım ama bu kimselerin anında blok basmasını
çok gülünç buldum. Senelerdir tartışıp birbirimize blok atmadığımız adamlar var yani.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 31 Ekim 2023; 0:47:17 > -
@powerstorm @Jeolog. @ugur7seven @DENIZCISERKAN @conjure
Allah aşkına rica ediyorum birisi şu ikinci el forumuna el atsın
bölümü kullanıp ürün satan kullanıcı
yayının ilanın silinmesi için desteğe başvuracağına olduğu gibi bırakıp gidiyor ya da ilanı silinmeyip orda kuru kalabalık yapıyor
ürün arıyorum aktif olmayan ilanlar yani satılmış ürün ilanları yüzünden alabileceğim ilgi çekecek ürünede kuru kalabalık boş satılmış ilanlar yüzünden ulaşamıyorum görmüyorum
lütfen pasifleştirilmiş ilanları otomatikten siteden kaldıracak bir yazılım yapın ya da yayından kaldırın
eğer istiyorsanız bizzat geçici süreliğine SADECE O BÖLÜMDE bana yetki verin
ben bütün 2. el forumunda ki satıldı durumuna geçirilmiş ürünlerin tamamını yayından kaldırıyım
insanın beyni sulanıyor ilanlar arasında gezinirken satılmış ya da pasifleştirilmiş ürüne ait ilanın orda bulunması diğer satıcılara ciddi anlamda zarar veriyor
birisi lütfen bu duruma el atsın ya da bana yetki verin sadece o kısımda
sadece satıldı yazan ilanları yayından kaldırayım başka hiçbirşeye müdahale etmeyim
cidden sıkıntı büyük ikinci el ilan forumunda aktif olmayan ilanlarıda gezmek zorunda kalıyoruz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C72FBB06E -- 4 Kasım 2023; 15:6:48 >
-
Donanım haber rss feed deki hyperlinkler çalışmamaya başladı.
" http://dhbr.co/bUgN " gibi vs.
-
Yöneticiler tarafından seçilecek olan bazı forum üyelerine,
bazı laubali insanların şutlanmasının yönetime sunulması özelliği.
kullanıcılar sunsun, yöneticiler istatistiklere göre şutlasın,
mac adresi engelleme vs.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X