Şimdi Ara

Forumda görmek istediğiniz özellikler ve altforum önerileri (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.188
Cevap
6
Favori
32.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konudan çıkmak için telefonun Geri tuşuna basınca mesajlar bolmune atıyor 3 senedir gelisme yok

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ara sıra logout olma sorunu yine başladı bu aralar arkadaşlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu spor bölümünde özellikle güya kurallar esnetilmişti ama her mesaj işlem görüyor ban yiyoruz. 13 yıllık üyeyim küfür yok hakaret yok 6 ay ban yedim daha yeni açıldı. Yine yakın zamanda küfür yok hakaret yok bölüm uzaklaştırması alıyoruz. Spor bölümü yöneticileri şirazeyi kaçırdılar. Yakında yazacak adam bulamazsınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Duygulariyla ve egolariyla karar alanlari mod yapmayin

• Engellediğim kullanıcıların açtıkları konuları görmek istemiyorum. Böyle bir seçenek ayarlarda olsa süper olurdu

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Spoiler scriptini geliştirin, copy paste yapınca script metni içeri alamıyor.

• Gıda bölümü başlığı giyimden ayrı olurulmalı.
    Amazon,HepsiBurada,Trendyol,n11 gibi eticaret platformu kampanya ve fırsatlari Diğer Sıcak Fırsatlar başlığı altından alınıp yeni oluşturulacak E-Ticaret ve Sanal Mağaza Platformları Fırsatları bölümü içinde oluşturulmalı. Artık Diğer Fırsatlar gibi sıradan bir platform değil Amazon Trendyol HepsiBurada.
    Dediğim düzenleme yapılırsa arama motorlarından daha fazla ziyaretçi gelir,konulara ulaşım daha kolay olur. Pazarlama ve reklam anlaşmalarınız daha etkili olur.

Normalde bu fikirleri ücreti karşılığında veriyorum ama @gun beyi severim ona bedava olsun.

Güncel yeniliklere ve gelişmelere göre adım atmazsanız telegram instagram youtube yerinizi alır,insanların zamanı 24 saat ve zamanları oralara kayınca foruma ayırdıkları zaman ya azalır yada hiç uğramazlar.
    Zaten şuan forumda telegram ve whatsapp gruplarına davet ediyor millet birbirini.

• birine teşekkürler cevabı yazmak yerine artı1 in olduğu yere kalp bıraksak daha pratik olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • futbol bölümünde rakip takım forumlarına yazmak yasaklansın yada rakip foruma gidip tahrik edici mesajlar yazana hakettiği şekilde cevap verenlere biraz daha toleranslı davranılsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erenfb1907 -- 29 Nisan 2022; 19:9:24 >
  • tweeter gönderi videolarını eskisi gibi direkt izleme özelliğinin geri gelmesini isterim.

• `begenme` butonu geri gelmeli...

• @ugur7seven smile bölümünde gif resimleride görmek istiyoruz mesala ilgili gifi ile whatssappda ki gibi kelime ile arama özelliği gelsin googleda bulup eklesin ya da biz kendimiz gif havuzu oluşturalım kullanıcılar olarak ekleyelim

ayrıca smile kısmına nukleer bomba gifi istiyorum şahsen nukleer smile patlayan cinsten  

• Bence gizliden konu açma bu özelliği kullanırken kimin konu açtığı gorulmesin gelsin güzel olur diye düşünüyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yeni üyeleri standart rütbeli kullanıcılar da şutlayabilsin, banlayabilsin, cezalandırabilsin, hatalarına daha az tolerans gösterilsın,

Kısacası yeni üyeleri biz kullanıcılara bırakın, biz hallederiz.

• limbesh kullanıcısına yanıt

olmaz o çok acımasız bana adreslerini verin ben elimi zeytinyağına bulayıp şaplak atmak istiyorum hatta kabataşta tanıdığım bazı deri ceketli arkadaşlar var onlarıda toplayıp kırbaçlayabiliriz ağaca asıp

gizli örgüt misali  

• Üye olur olmaz anında kendi şirketinin reklamına SOYUNANLAR oluyor, onlara ivedi bir çözüm gerekiyor, yetkililer onlara yetişemez

• limbesh kullanıcısına yanıt

e forum ne kadar çok üye sahibi olursa o kadar çok giren tıklama yapan reklam gören oluyor haliyle forumunda ihtiyacı var üyeye ben genelde basıp çarpıyı kapatıyorum o tarz reklam yapan üyelerin konularını sıkıntı varsa bildiriyorum o kadar yapacak bir şey yok

• Forum ülke ve dünya gündemi bölümünde din inanç konularınin tartışılması sözde yasak. Ancak deist olduklarını söyleyen kişiler islamın ne kadar kutsalı varsa, ayet hadis demeden saldiriyor. Tabi Bu konular çok tıklandığı için forum yönetimi görmüyor. Ta ki tıklanma sayısı azaldı, konu milleti sıkmaya başladı forum yönetimi konuyu inanç bölümüne taşıyor.
    Bir değil iki değil bu tür konulara çok rastladım. Forum yönetimi ya kuralları uygulasin. Yada kuralları iyice gevsetsin. Eğip bukmeye gerek yok.

• Konu kaydetme özelliği lazım. Sonra bakabilmek için.

• Eksi beğeni butonu şart

• 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.