Şimdi Ara

FORUMDA KAYIRMA YAPILMASIN?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ELEMAn arayan bir firmanın altına bu topicin linkini koydum fakat hemen silindi?
    halbuki bu topic daha önce açılmış ve silinmemiş niye şimdi silindi?
    bu topicten sonra kesin atılcam forumdan oyüzden screen yapıyorum ve bi sorun olursa koyacam tekrar.
    lütfen kayırma olmasın artık yeter!!!!!!!!!!

http://forum.donanimhaber.com/m_2997212/mpage_1/key_ps2%252Cuygar//tm.htm#2997212

• quote:

Orjinalden alıntı: zerzer

ELEMAn arayan bir firmanın altına bu topicin linkini koydum fakat hemen silindi?
    halbuki bu topic daha önce açılmış ve silinmemiş niye şimdi silindi?
    bu topicten sonra kesin atılcam forumdan oyüzden screen yapıyorum ve bi sorun olursa koyacam tekrar.
    lütfen kayırma olmasın artık yeter!!!!!!!!!!

http://forum.donanimhaber.com/m_2997212/mpage_1/key_ps2%252Cuygar//tm.htm#2997212

mevcut bir topicin aynısını tekrardan açarsan silinir tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aSSembLy -- 18 Kasım 2005, 0:20:38 >

• tekrar açılmadı sadece firma hakkında bilgili olsun arkadaşlar diye eskiş bir link verdim
  • quote:

Orjinalden alıntı: zerzer

tekrar açılmadı sadece firma hakkında bilgili olsun arkadaşlar diye eskiş bir link verdim

Hadi diyelimki haklısın diyelimki sebebsiz yere sildiler senin yazını

ama benim anlamadıgım bu topici açmanın ne mantıgı var bu topici çmak yerine yoneticilere direk pm atıp sormak aklına gelmiyormu ayrıca sen buraya bunu yazınca sorununun çözüleceginemi inanıyorsun (ki ortada bir sorun göremiyorum)

Böyle yaparak ancak kendi karakterinizi diyar insanların gözünde düşürüyorsunuz arkadaşlar bu şekilde yonetimi kötüleyerek elinizize birşek geçmez yeter artık yahu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aSSembLy -- 18 Kasım 2005, 0:28:44 >
  • Verdiğin linkteki topiği doğrudan sildim... O topic için bize herhangi bir şikayet gelmedi ve yeni gördüm...

Kişilere ve kuruluşlara yaptığınız hakaretler ve suçlamalar (ör: kazıkçı, üçkağıtçı vs...) doğrudan silinir... Bu forum kurallarında vardır...

Bu yüzden atılacağın falan yok... Bu sadece uyarıdır...

İyi forumlar dilerim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.