kızlar pc kullanmayı fazla beceremıyorlar falan, sanmam. genelede onlar bır programa yogunlasıp anasını aglatıyorlar. ozellıkle mımarı cızımler ve benzerı cızımler onların ılgı alanında sanırım. ayrıca kızların pc (internette dıyebılırız) ıle ılgılenenlerı genelde forumlara cok takılmazlar ozellıkle donanım forumlarına :)
quote:
Orijinalden alıntı: elder.F7
kızlar pc kullanmayı fazla beceremıyorlar falan, sanmam. genelede onlar bır programa yogunlasıp anasını aglatıyorlar. ozellıkle mımarı cızımler ve benzerı cızımler onların ılgı alanında sanırım. ayrıca kızların pc (internette dıyebılırız) ıle ılgılenenlerı genelde forumlara cok takılmazlar ozellıkle donanım forumlarına :)
Alıntıları Göster
quote:
Orijinalden alıntı: coolx
Biraz kızabilirler ama kızlar internetten anlamazlar. Hadi anladılar diyelim. Donanımdan hiçbirşey anlamazlar...
Biraz teknolojiyi kullanamama sorunu var gibi...
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: coolx
Biraz kızabilirler ama kızlar internetten anlamazlar. Hadi anladılar diyelim. Donanımdan hiçbirşey anlamazlar...
evet abi tek anLadıkLarı sey (cogunun geneLLeme yapıyorum nesneL deiL) başta Chat yok mirc , icq , msn sora bide MaiL baska bişi yapmıyoLar ha arada oLee komedi siteLeri feLan tanııdgım cogu kız boLe 3 senedir pc kuLLanıyor daha Winamp a sarkı ekLemeyi biLmiyor!! siz dusunun..
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-F4A67BDD5
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: dorukhosver
Sonuçlar gerçekleri yansıtmıyor bence. Ayrıca kesin sonuçlar için çok fazla oy gerekir. O "Top" seçeneğini de koymamalıydın.
Adam bakıcak ben kız değilim erkekde değilim dicek. <forumda ayrım yapılıyo diyip isyan çıkarcağına onunda gönlüolsun dedik
quote:
Orijinalden alıntı: Sefilyus
quote:
Orjinalden alıntı: dorukhosver
Sonuçlar gerçekleri yansıtmıyor bence. Ayrıca kesin sonuçlar için çok fazla oy gerekir. O "Top" seçeneğini de koymamalıydın.
Adam bakıcak ben kız değilim erkekde değilim dicek. <forumda ayrım yapılıyo diyip isyan çıkarcağına onunda gönlüolsun dedik
Alıntıları Göster
vardı bikaç tane onlarda son sarsıntıda kayboldular..
quote:
Orijinalden alıntı: keops
'TOP' değil 'Farklıyım diyenler'. Tabii farklılığa tahammül edebilenler için.
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: keops
+1
quote:
Orijinalden alıntı: surfer
quote:
Orjinalden alıntı: keops
+1
Alıntıları Göster
Kızlar PC'den anlamaz diyenlere ;
Eski kız arkadaşım tek başına bi pc toplayıp windowsunu kurup anahtar teslim hale getirebiliyordu ;) Tabi bunu başarmasını sağlayana kadar ömrümden 5 yıl yemiştir herhalde
quote:
Orijinalden alıntı: ethros
Kızlar PC'den anlamaz diyenlere ;
Eski kız arkadaşım tek başına bi pc toplayıp windowsunu kurup anahtar teslim hale getirebiliyordu ;) Tabi bunu başarmasını sağlayana kadar ömrümden 5 yıl yemiştir herhalde
Alıntıları Göster
olsun o da iyi
quote:
Orijinalden alıntı: Guest
olsun o da iyi
Alıntıları Göster
Bundan sonra kız bulurken fizikten önce bilgisayar anlayıp anlamadığını öğrenicem,... Sertifikalı olmalı en az 256 saatlik, aşağısı olmaz...
quote:
Orijinalden alıntı: coolx
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: coolx
+5... Bilgisayardan anlayan kızların sayısı bölü bilgisayardan anlamayan kızların sayısı eşittir 0 (matematik bilenler ne demek istediğimi anlamıştır )
Olayı hemen bir örnekle pekiştiriyoruz; bi gün otobüste giderken önümde oturan iki kızın konuşmalarını duydum. Diyaloğu aynen aktarıyorum; -Ya, babam da bilgisayardan hiç anlamıyo.. Geçen gün internete bağlanabilelim diye bi internet paketi almasını söyledim. Dün akşam getirmiş bi tane. İçinden küçücük bi cd çıktı. Bizim bilgisayarın küçük cd'leri koymak içn yeri yok ki. Salak, gidip başka bilgisayarlar için olan paketi almış herhalde.(burada babasına salak diye hitap edişini tasvip etmediğimiz gibi şiddetle kınıyoruz...) - Benim babamda öyle. Bunlara da bu yaştan sonra bilgisayarı öğretemezsin ki!
ahanda pekiştirdik. Kızların bilgisayar bilgileri ortada (bir çoğunun diyip bazı tepkilere karşı bi açık kapı bırakiyim en iyisi:)