Şimdi Ara

Forumda ki Cinsiyet % Si

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Forumda ki Cinsiyet % Si

(En Son Oy Tarihi: 4.2.2017)
Giriş
  • Ya merak ediyorum hadi biz erkekler foruma giriyoruz sorunlarımızı anlatıyoruz, yardımcı olabildiklerimize oluyoruz..

Acaba kızlarda var mı şöyle diyen " ram in ras/cas ayarlarıyla oynadım en stabil değerler hangisidfir diye soran "

Kısacası forumdaki cinsiyet yüzdesini merak ettim

• Bence %99 erkek çıkar bayanlar pek uğraşmaz donanımla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rabesantrata

Bence %99 erkek çıkar bayanlar pek uğraşmaz donanımla.
    bayanları işi yok yokta oc , cl,veya sorunlaralamı ugraşacaklar bence 1veya 2 tane vars vardı yoksa oda yoktur
  • iide arkadaşlar
    yüzde 91 erkek
    yüzde 0 kadın
    yüzde 8 farklı çıkıyo ne iş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F4A67BDD5

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    'TOP' değil 'Farklıyım diyenler'. Tabii farklılığa tahammül edebilenler için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: keops

Alıntıları Göster
    Biraz kızabilirler ama kızlar internetten anlamazlar. Hadi anladılar diyelim. Donanımdan hiçbirşey anlamazlar...

Biraz teknolojiyi kullanamama sorunu var gibi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolx

Biraz kızabilirler ama kızlar internetten anlamazlar. Hadi anladılar diyelim. Donanımdan hiçbirşey anlamazlar...

Alıntıları Göster
    hojam ilgi alanlarına girmiyo i napsınlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kızın adı ne? +6
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaddyCooL88

hojam ilgi alanlarına girmiyo i napsınlar

Alıntıları Göster
    her zamanki gibi erkekler 1-0 önde....
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgayaylim

her zamanki gibi erkekler 1-0 önde....

Alıntıları Göster
    Erkeklerle farklı olanlar yarışıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: sca®fa©e

Erkeklerle farklı olanlar yarışıyor

Alıntıları Göster
    2 tane kiz var ama hiç buraya mesaj atmamislar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ksk_mehmet

2 tane kiz var ama hiç buraya mesaj atmamislar...

Alıntıları Göster
    kızlar pc kullanmayı fazla beceremıyorlar falan, sanmam.
    genelede onlar bır programa yogunlasıp anasını aglatıyorlar.
    ozellıkle mımarı cızımler ve benzerı cızımler onların ılgı alanında sanırım.
    ayrıca kızların pc (internette dıyebılırız) ıle ılgılenenlerı genelde forumlara cok takılmazlar ozellıkle donanım forumlarına :)

• quote:

Orijinalden alıntı: elder.F7

kızlar pc kullanmayı fazla beceremıyorlar falan, sanmam.
    genelede onlar bır programa yogunlasıp anasını aglatıyorlar.
    ozellıkle mımarı cızımler ve benzerı cızımler onların ılgı alanında sanırım.
    ayrıca kızların pc (internette dıyebılırız) ıle ılgılenenlerı genelde forumlara cok takılmazlar ozellıkle donanım forumlarına :)

Alıntıları Göster
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: coolx

evet abi tek anLadıkLarı sey (cogunun geneLLeme yapıyorum nesneL deiL) başta Chat yok mirc , icq , msn sora bide MaiL baska bişi yapmıyoLar ha arada oLee komedi siteLeri feLan tanııdgım cogu kız boLe 3 senedir pc kuLLanıyor daha Winamp a sarkı ekLemeyi biLmiyor!! siz dusunun..

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F4A67BDD5

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: dorukhosver

Sonuçlar gerçekleri yansıtmıyor bence. Ayrıca kesin sonuçlar için çok fazla oy gerekir. O "Top" seçeneğini de koymamalıydın.

Adam bakıcak ben kız değilim erkekde değilim dicek. <forumda ayrım yapılıyo diyip isyan çıkarcağına onunda gönlüolsun dedik

• quote:

Orijinalden alıntı: Sefilyus

quote:

Orjinalden alıntı: dorukhosver

Sonuçlar gerçekleri yansıtmıyor bence. Ayrıca kesin sonuçlar için çok fazla oy gerekir. O "Top" seçeneğini de koymamalıydın.

Adam bakıcak ben kız değilim erkekde değilim dicek. <forumda ayrım yapılıyo diyip isyan çıkarcağına onunda gönlüolsun dedik

Alıntıları Göster
    vardı bikaç tane
    onlarda son sarsıntıda kayboldular..

• quote:

Orijinalden alıntı: keops

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: keops

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: surfer

quote:

Orjinalden alıntı: keops

+1

Alıntıları Göster
    Kızlar PC'den anlamaz diyenlere ;

Eski kız arkadaşım tek başına bi pc toplayıp windowsunu kurup anahtar teslim hale getirebiliyordu ;)
    Tabi bunu başarmasını sağlayana kadar ömrümden 5 yıl yemiştir herhalde

• quote:

Orijinalden alıntı: ethros

Kızlar PC'den anlamaz diyenlere ;

Eski kız arkadaşım tek başına bi pc toplayıp windowsunu kurup anahtar teslim hale getirebiliyordu ;)
    Tabi bunu başarmasını sağlayana kadar ömrümden 5 yıl yemiştir herhalde

Alıntıları Göster
    olsun o da iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest

olsun o da iyi

Alıntıları Göster
    Bundan sonra kız bulurken fizikten önce bilgisayar anlayıp anlamadığını öğrenicem,... Sertifikalı olmalı en az 256 saatlik, aşağısı olmaz...

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: coolx

+5...
    Bilgisayardan anlayan kızların sayısı bölü bilgisayardan anlamayan kızların sayısı eşittir 0
    (matematik bilenler ne demek istediğimi anlamıştır )

Olayı hemen bir örnekle pekiştiriyoruz;
    bi gün otobüste giderken önümde oturan iki kızın konuşmalarını duydum. Diyaloğu aynen aktarıyorum;
    -Ya, babam da bilgisayardan hiç anlamıyo.. Geçen gün internete bağlanabilelim diye bi internet paketi almasını söyledim. Dün akşam getirmiş bi tane. İçinden küçücük bi cd çıktı. Bizim bilgisayarın küçük cd'leri koymak içn yeri yok ki. Salak, gidip başka bilgisayarlar için olan paketi almış herhalde.(burada babasına salak diye hitap edişini tasvip etmediğimiz gibi şiddetle kınıyoruz...)
    - Benim babamda öyle. Bunlara da bu yaştan sonra bilgisayarı öğretemezsin ki!

ahanda pekiştirdik. Kızların bilgisayar bilgileri ortada (bir çoğunun diyip bazı tepkilere karşı bi açık kapı bırakiyim en iyisi:)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.