Şimdi Ara

Forumda Sevdiğiniz Kişiler Ve Nedenleri ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
2
Favori
4.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beni yine seven yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CTRL+F "Trual" 0/0
  • kendim
  • Ctrl+f yaptım ve herzamanki gibi ismimi göremedim şimdi gidiyorum.
  • Ares
    AndryTR
    Kraven
    ChelseaSmile
    Amedra
    Rodrin
    TiredWarrior
    Nevzat - FC Inter
    Reznov.
    Maximum_Carnage
    Ian Moone
    Emmesen
    Mishakal
    Lurtz Uruk-Hai
    The Echoes
    bekir_sahin_38
    TooRop.
    Diablo
    FoxitcL
    Metalurjist
    Big Turtle
    ekostros
    Fidel Castro.
    El Cazador
    karahisaremre
    PSN Misafiri
    demircibu
    swat57
    ashtray42
    atroce
    Pier De Sans
    Darkstrom
    yyusa
    antares07
    radyasyo_N
    Mulsanne
    Paşa Hazretleri
    Katates Pızartması
    FonT_Drakula (elcompany)
    hashus1099
    conjure
    Güven
    Anesthesia
    Sproob
    Vikernes
    iamburak
    victor-x-31
    PoseDn
    Eksi-1
    WithinTemptation
    ALAK_
    Cole Phelps
    olağan_şüpheli
    musAkka
    Ömer
    Treth
    OrcsCaptan
    Tarîhçî
    Mechaniker
    designr
    good charlotte
    CARNIVALE
    dephyr
    Powermove
    [Romulus]
    DaY_WaLkeR
    turuncusite
    Lord Kinross
    UcanHollandali
    MİY1988
    @rd@
    pyrotoxin
    Daurkhoneg
    Megadeth
    K-orn

Aklıma geldikçe eklerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ambarad -- 25 Ekim 2012; 0:22:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ambarad

Amedra: Valla Can ile birden bire tanıştık. İyi çocuktur severim

Demek ben çocuğum ha? Bekle oraya geliyorum!

/>
  • Çok kişi var ama eksik yazacağıma eminim, yazmıyorum o yüzden. Yukarıda yazılan kişiler zaten genelde.

Forumu bir süredir boşladığımdan kimsenin aklına gelmiyorum, olsun canınız sağ olsun

belki de sevilmiyorumdur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

quote:

Amedra: Valla Can ile birden bire tanıştık. İyi çocuktur severim

Demek ben çocuğum ha? Bekle oraya geliyorum!

/>

/>

• quote:

Bir çok kişi var onları yazmaktan onur duyarım ancak son zamanlarda bana gerçek bir ağabey gibi davranıp yeri geldiğinde koruyup benim derdimi belki tanışmasakta uzaktan anlayabilen tek bir ağabeyim var, o kişi de Sercan(Treth) ağabeyimdir. Kendisini son 3 ay içerisinde tanımış olsam da ona danıştığım konularda hep bana moral vermiştir. Övmek gibi olmasın ama iyi ki tanımışım dediğim ender insanlardan birisidir.

Bu arada forumda telefon numarası olan arkadaşlarım veya watsapp'daki arkadaşlarımı saymıyorum, onlar ile zaten ayrı ayrı konuşuyoruz.

Edit: Dayanamadım aklıma gelenleri yazdım ama ismini göremeyenler lütfen kızmasın, bol zamanım olsa devamını da getiririm;

Metalwrath, Zyx, GoldPunch, Sekobro, emrEvo8, CΛRNIVΛLE(adaşım), swat57, OnrbK, ŞahinAbi(görüşecektik olmadı), Kril, nbn, Ambarad, OverClocK1ng(telefondan görüşüyoruz inanılmaz iyi birisidir), Yengas, PoseDn, hapocod, denixex, waRRioR(up manyağı), iamburak, Metalurjist, Necessa®i(ikimizde aynı kafadanız), Eksi-1, Anesthesia, cwr, piri reis, WestCoast. 42_SeNTeZ_42, Euphoria*(metafeller olarak da bilinmektedir), Jovanovic, BekleGeliyorum, revenquel(kendisiyle görüştüm çok iyi birisi gerçekten), korkuadam, khanjui(beni sevmesede ben severim onu), MerTurgoN, TurboS(pek muhatab değilim eski kimliğine bürünse keşke), KinGoRkeM35, Emmesen, Rodin(rodrin olarak da bilinmektedir), MovieScout, duygusal-adam, Lurtz Uruk Hai(bir tanedir o), Mobile prof, Illuminn, Hillhold, tavukjack, O meşhur kel adam, Viseinn, Black Wall Street(öldü mü kaldı mı bilinmiyor, artık foruma girmiyor niyeyse), Powerless, Knife Party, HAAltuntas, samibatu, Exvision, Edmonton, Felix Felicis, Gizli_Kimlik, Zenci Forvet, illuminatici(blog yazılarını takip ediyorum), tavukjack, -Pisagor-(kadim dostum benim), hærun, <flame>, Audaz, pi22, citizen(imgim.com/citizen.jpg), Lythari(o şimdi asker), demircibu, Death Note, Tarîhçî... Bu böyle uzar gider, herkesi ayrı ayrı seviyorum. Bir konuda görmüştüm beni bloklayan bir kaç kişinin de mesajlarını takip ediyorum ama blokladıklarını söylediklerinden dolayı isimlerini vermeyeyim, bir şekilde beni yanlış tanımışlar demekki. Ben yine de alıntılamadan mesajlarını takip ediyorum.

Buraya yazdığım isimlerin yazılarını rahatlıkla okuyabilirsiniz, hepsinin harbici yazıları vardır o yüzden çoğu gözüme batmıştır.

Böyle konularda beni bir sen yazıyorsun birde ambarad, seviniyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Rodrin

quote:

Bir çok kişi var onları yazmaktan onur duyarım ancak son zamanlarda bana gerçek bir ağabey gibi davranıp yeri geldiğinde koruyup benim derdimi belki tanışmasakta uzaktan anlayabilen tek bir ağabeyim var, o kişi de Sercan(Treth) ağabeyimdir. Kendisini son 3 ay içerisinde tanımış olsam da ona danıştığım konularda hep bana moral vermiştir. Övmek gibi olmasın ama iyi ki tanımışım dediğim ender insanlardan birisidir.

Bu arada forumda telefon numarası olan arkadaşlarım veya watsapp'daki arkadaşlarımı saymıyorum, onlar ile zaten ayrı ayrı konuşuyoruz.

Edit: Dayanamadım aklıma gelenleri yazdım ama ismini göremeyenler lütfen kızmasın, bol zamanım olsa devamını da getiririm;

Metalwrath, Zyx, GoldPunch, Sekobro, emrEvo8, CΛRNIVΛLE(adaşım), swat57, OnrbK, ŞahinAbi(görüşecektik olmadı), Kril, nbn, Ambarad, OverClocK1ng(telefondan görüşüyoruz inanılmaz iyi birisidir), Yengas, PoseDn, hapocod, denixex, waRRioR(up manyağı), iamburak, Metalurjist, Necessa®i(ikimizde aynı kafadanız), Eksi-1, Anesthesia, cwr, piri reis, WestCoast. 42_SeNTeZ_42, Euphoria*(metafeller olarak da bilinmektedir), Jovanovic, BekleGeliyorum, revenquel(kendisiyle görüştüm çok iyi birisi gerçekten), korkuadam, khanjui(beni sevmesede ben severim onu), MerTurgoN, TurboS(pek muhatab değilim eski kimliğine bürünse keşke), KinGoRkeM35, Emmesen, Rodin(rodrin olarak da bilinmektedir), MovieScout, duygusal-adam, Lurtz Uruk Hai(bir tanedir o), Mobile prof, Illuminn, Hillhold, tavukjack, O meşhur kel adam, Viseinn, Black Wall Street(öldü mü kaldı mı bilinmiyor, artık foruma girmiyor niyeyse), Powerless, Knife Party, HAAltuntas, samibatu, Exvision, Edmonton, Felix Felicis, Gizli_Kimlik, Zenci Forvet, illuminatici(blog yazılarını takip ediyorum), tavukjack, -Pisagor-(kadim dostum benim), hærun, <flame>, Audaz, pi22, citizen(imgim.com/citizen.jpg), Lythari(o şimdi asker), demircibu, Death Note, Tarîhçî... Bu böyle uzar gider, herkesi ayrı ayrı seviyorum. Bir konuda görmüştüm beni bloklayan bir kaç kişinin de mesajlarını takip ediyorum ama blokladıklarını söylediklerinden dolayı isimlerini vermeyeyim, bir şekilde beni yanlış tanımışlar demekki. Ben yine de alıntılamadan mesajlarını takip ediyorum.

Buraya yazdığım isimlerin yazılarını rahatlıkla okuyabilirsiniz, hepsinin harbici yazıları vardır o yüzden çoğu gözüme batmıştır.

Ana arkadaş ben seni unuttum hemen yazıyorum

• Yunus MF
  • quote:

Orijinalden alıntı: KuzeyTekinoğlu25

Yunus MF

Oyş...
  • Sylargray
    MetalWrath
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Rodrin

quote:

Ana arkadaş ben seni unuttum hemen yazıyorum

Vay demek beyefendi artık bizi görünce hatırlıyor, yazdım bunu kenara.

• Heryerde laf sokmak için yorum arayan ve saçma konu açan ergenler(tüm ergenler değil bende ergenim),Ergen diye küçümseyenler ve artistlik ve trollük yüzünden blok yazanlar dışındaki herkes.
  • Ulan bi konudada adımı göriyim yeter be
  • Pamk
    Acharad
    Mewluth
    Tornadq
    paTRon
    JackDaniEls
    hannibal
    pier de sans
    Darkchild
    Hobar
    Tuvnera
    assembly
    M4y
    Meyan
    Edwird
    TCDDMUSA
    Gunahkar
    [Romulus]
    pprodigyy
    eDDié
    BekleGeliyorum
    efege
    icon
    Death Time
    Powerless
    Emmesen
    Elimon
    Alexist
    TheMarjinals
    Arch Enemy'
    Zyx
    Slippery one sabun
    Mr.Legend
    01001101
    Carrier has arriVed
    Dodge
    McCarty
    BÖCCÜK
    Illumin
    carnivale
    şiirsel terörist
    UçanHollandalı
    hapocod
    martinist
    Bakkal Gazi
    NuTeRX
    By_e
    Cehennemden_Cennete
    Razor Six Four
    Shady
    carl johnson
    MonsterKill88
    Miss You
    Powermove
    :Alacakaranlık:
    No Way Out
    The Echoes
    radyasyo_N
    ..Knight..
    W7K2D
    Neccasri
    smd
    farukk
    GoldPunch
    stigmata_
    Berutti
    ANDREI
    HonanımDaber
    VicT0r
    Reis-i Eagles
    Angelica
    bilm-i yorum
    Cumhuriyet.
    Rajeesh
    FoxEye
    KöfteSuyu
    adilazimdegilx
    dartaryan
    z-Gear
    Unt0uchable
    ' quaD.
    Danilo Thann
    KKochakK
    Kubilay
    atroce
    Going to california
    Ottoman_Power
    audiocu
    WarriorAngel
    Metalwrath
    Eren
    Lev@
    Fidel Castro.
    Aras.
    Auto CAD
    Duratorq
    İmkansız
    Laptop arası köfte
    Zerzavatcı
    VectrAirliness
    Obsession
    Rajon Rondo
    Ambarad
    Leon-x
    Burhan
    iamburak
    Mechanicer
    Sedat.
    Mjollnir
    ThunderVoid
    lazloo
    northernlights
    gianluigi buffon
    Necot23
    42_sentez_42
    baharat
    undress me everywhere
    Ahmet.
    sawgiray
    heartquake
    jessiej
    sylargray
    vikernes
    rds
    eric cartman.
    mulsanne
    tek suçu kopya çekmek
    falkenauge
    musakka
    anotherdie
    ne[m]esis
    jedi-knight
    PHI
    jabba the hutt
    metcan.
    st.rendroy
    duygusuz ifade
    katates pızartması
    yumuklu sucuk
    tr26tr
    ecay
    lokomatif portokal
    kırmızı pervane
    yyusa
    Brutal Kill
    Nevzat-FC INTER
    azman çavuş
    Xandrodis
    HAAltuntas
    Ömer
    s
    w
    Citizen
    Amedra
    ezimuse
    mobile prof.
    moondalina
    duygusal-adam
    cole phelps
    imagerial
    Teardrops
    AğzıAçık
    Reznov.
    !stanblue
    Fraulien
    inexo
    Darkstorm

burayada yazayım

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.