Şimdi Ara

Forumda Sevdiğiniz Kişiler Ve Nedenleri ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
148
Cevap
2
Favori
4.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1- Hillhold
    2- Duygusal-adam
    3- Amedra
    4- Blutrache
    ------------------
    Hillhold: Kardeşim Gibi DH'de Bir Konudan Tanışmıştık Pm, Face Derken Çok İyi Arkadaş Olduk...
    Duygusal-Adam: Hiç Sahip Olmadığım Abim Gibi Her Zaman Yanımda
    Amedra: Forumda Nadir Kişilerden... Yeri Geldiğinde Espiri Yapar Ama Ciddi Konularda Gayet Ciddidir...
    Blutrache: Pm => Face Gibi Bir Şey Oldu Ama Çok Severim Aklı Başında Biridir..........,

Şimdi Sizleri Görelim.

• rds

• Bir çok kişi var onları yazmaktan onur duyarım ancak son zamanlarda bana gerçek bir ağabey gibi davranıp yeri geldiğinde koruyup benim derdimi belki tanışmasakta uzaktan anlayabilen tek bir ağabeyim var, o kişi de Sercan(Treth) ağabeyimdir. Kendisini son 3 ay içerisinde tanımış olsam da ona danıştığım konularda hep bana moral vermiştir. Övmek gibi olmasın ama iyi ki tanımışım dediğim ender insanlardan birisidir.

Bu arada forumda telefon numarası olan arkadaşlarım veya watsapp'daki arkadaşlarımı saymıyorum, onlar ile zaten ayrı ayrı konuşuyoruz.

Edit: Dayanamadım aklıma gelenleri yazdım ama ismini göremeyenler lütfen kızmasın, bol zamanım olsa devamını da getiririm;

Metalwrath, Zyx, GoldPunch, Sekobro, emrEvo8, CΛRNIVΛLE(adaşım), swat57, OnrbK, ŞahinAbi(görüşecektik olmadı), Kril, nbn, Ambarad, OverClocK1ng(telefondan görüşüyoruz inanılmaz iyi birisidir), Yengas, PoseDn, hapocod, denixex, waRRioR(up manyağı), iamburak, Metalurjist, Necessa®i(ikimizde aynı kafadanız), Eksi-1, Anesthesia, cwr, piri reis, WestCoast. 42_SeNTeZ_42, Euphoria*(metafeller olarak da bilinmektedir), Jovanovic, BekleGeliyorum, revenquel(kendisiyle görüştüm çok iyi birisi gerçekten), korkuadam, khanjui(beni sevmesede ben severim onu), MerTurgoN, TurboS(pek muhatab değilim eski kimliğine bürünse keşke), KinGoRkeM35, Emmesen, Rodin(rodrin olarak da bilinmektedir), MovieScout, duygusal-adam, Lurtz Uruk Hai(bir tanedir o), Mobile prof, Illuminn, Hillhold, tavukjack, O meşhur kel adam, Viseinn, Black Wall Street(öldü mü kaldı mı bilinmiyor, artık foruma girmiyor niyeyse), Powerless, Knife Party, HAAltuntas, samibatu, Exvision, Edmonton, Felix Felicis, Gizli_Kimlik, Zenci Forvet, illuminatici(blog yazılarını takip ediyorum), tavukjack, -Pisagor-(kadim dostum benim), hærun, <flame>, Audaz, pi22, citizen(imgim.com/citizen.jpg), Lythari(o şimdi asker), demircibu, Death Note, Tarîhçî... Bu böyle uzar gider, herkesi ayrı ayrı seviyorum. Bir konuda görmüştüm beni bloklayan bir kaç kişinin de mesajlarını takip ediyorum ama blokladıklarını söylediklerinden dolayı isimlerini vermeyeyim, bir şekilde beni yanlış tanımışlar demekki. Ben yine de alıntılamadan mesajlarını takip ediyorum.

Buraya yazdığım isimlerin yazılarını rahatlıkla okuyabilirsiniz, hepsinin harbici yazıları vardır o yüzden çoğu gözüme batmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amedra -- 24 Ekim 2012; 13:00:20 >

• gun <3

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

Bir çok kişi var onları yazmaktan onur duyarım ancak son zamanlarda bana gerçek bir ağabey gibi davranıp yeri geldiğinde koruyup benim derdimi belki tanışmasakta uzaktan anlayabilen tek bir ağabeyim var, o kişi de Sercan(Treth) ağabeyimdir. Kendisini son 3 ay içerisinde tanımış olsam da ona danıştığım konularda hep bana moral vermiştir. Övmek gibi olmasın ama iyi ki tanımışım dediğim ender insanlardan birisidir.

Bu arada forumda telefon numarası olan arkadaşlarım veya watsapp'daki arkadaşlarımı saymıyorum, onlar ile zaten ayrı ayrı konuşuyoruz.

AMEDRA CANDIR CANANDIR. CANAN OY

• quote:

Orijinalden alıntı: Ömer

rds

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Koray

gun <3

Ogün, bugün, yarın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Bir çok kişi var onları yazmaktan onur duyarım ancak son zamanlarda bana gerçek bir ağabey gibi davranıp yeri geldiğinde koruyup benim derdimi belki tanışmasakta uzaktan anlayabilen tek bir ağabeyim var, o kişi de Sercan(Treth) ağabeyimdir. Kendisini son 3 ay içerisinde tanımış olsam da ona danıştığım konularda hep bana moral vermiştir. Övmek gibi olmasın ama iyi ki tanımışım dediğim ender insanlardan birisidir.

Edit: Dayanamadım aklıma gelenleri yazdım ama ismini göremeyenler lütfen kızmasın, bol zamanım olsa devamını da getiririm;

Metalwrath, Zyx, GoldPunch, Sekobro, emrEvo8, swat57, OnrbK, Kril, nbn, Ambarad, Yengas, PoseDn, denixex, iamburak, Metalurjist, Eksi-1, Anesthesia, cwr, 42_SeNTeZ_42, Euphoria*(metafeller olarak da bilinmektedir), Jovanovic, korkuadam, TurboS, KinGoRkeM35, Rodin, MovieScout, duygusal-adam, Mobile prof, Illuminn, Hillhold, tavukjack, O meşhur kel adam, Black Wall Street(öldü mü kaldı mı bilinmiyor, artık foruma girmiyor niyeyse), Edmonton, <flame>, citizen, Lythari, demircibu, Death Note... Bu böyle uzar gider, herkesi ayrı ayrı seviyorum. Bir konuda görmüştüm beni bloklayan bir kaç kişinin de mesajlarını takip ediyorum ama blokladıklarını söylediklerinden dolayı isimlerini vermeyeyim, bir şekilde beni yanlış tanımışlar demekki. Ben yine de alıntılamadan mesajlarını takip ediyorum.

Buraya yazdığım isimlerin yazılarını rahatlıkla okuyabilirsiniz, hepsinin harbici yazıları vardır o yüzden çoğu gözüme batmıştır.

Biri de çıkıp demiyor ki Tarihçi.

• elzemsin.. açtığı konuların bir benzerini dh'de hiç görmedim. çok güzel paylaşımları var ve ben onun açtığı konuları zevkle takip ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tarîhçî

quote:

Metalwrath, Zyx, GoldPunch, Sekobro, emrEvo8, swat57, OnrbK, Kril, nbn, Ambarad, Yengas, PoseDn, denixex, iamburak, Metalurjist, Eksi-1, Anesthesia, cwr, 42_SeNTeZ_42, Euphoria*(metafeller olarak da bilinmektedir), Jovanovic, korkuadam, TurboS, KinGoRkeM35, Rodin, MovieScout, duygusal-adam, Mobile prof, Illuminn, Hillhold, tavukjack, O meşhur kel adam, Black Wall Street(öldü mü kaldı mı bilinmiyor, artık foruma girmiyor niyeyse), Edmonton, <flame>, citizen, Lythari, demircibu, Death Note... Bu böyle uzar gider, herkesi ayrı ayrı seviyorum. Bir konuda görmüştüm beni bloklayan bir kaç kişinin de mesajlarını takip ediyorum ama blokladıklarını söylediklerinden dolayı isimlerini vermeyeyim, bir şekilde beni yanlış tanımışlar demekki. Ben yine de alıntılamadan mesajlarını takip ediyorum.

Biri de çıkıp demiyor ki Tarihçi.

Dediğim gibi aklıma gelenleri yazdım, herkesi yazsaydım 200 kişi daha yazardım herhalde. Özel istek üzerine ekledim üstat.

• Elzemsin
    ICO
    Tarihçi
    İrem'
    aklıma bunlar geliyor şuanlık
  • valla saçma sapan başlık yazanlar , çocuksu yorum atanlar dışında tüm üyeler iyidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slippery one Sabun

valla saçma sapan başlık yazanlar , çocuksu yorum atanlar dışında tüm üyeler iyidir

Canımsın
  • ayak kokusunu seven yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayak kokusu

ayak kokusunu seven yok mu?

Çok severim canım benim.
    Sen ETS 2 çıktı mı ondan haber ver? Nasıl olmuş? Direksiyon seti lazım mı?
    Edit: Hepinizi severim. Eğer bir yanlışım olduysa pm atmanız yeterlidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mobile Prof. -- 24 Ekim 2012; 12:53:01 >
  • Nedenleri biraz uzun olur gerçi çoğu aynı nedenden:görüşlerinii,bakış açılarını seviyorum.
    Bunlar sadece konu dışında takılanlardır.Başka bölümlerden de çok sevdiğim insanlar var.
    Amedra,Duygusal-adam,-Pisagor-,Treth,BuYaz,Mobile Prof.,Emmesen(o beni sevmiyor ama),Ömer,Barret81
    Daha vardır da aklıma gelmiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mobile Prof.

quote:

Orijinalden alıntı: ayak kokusu

ayak kokusunu seven yok mu?

Çok severim canım benim.
    Sen ETS 2 çıktı mı ondan haber ver? Nasıl olmuş? Direksiyon seti lazım mı?

Oho 5 gün falan oldu çıkalı. Benim pc antika olduğu için oynayamadım. Direksiyon yoksa mouse ile de zevkli oluyomuş.
  • akıllı12 vardı bir zamanlar.
  • Kendimde dahil aklıma kimse gelmiyor

1-2 aya depresyon geçer o zamana bir konu açarım. Geçmezse zaten ben yokum.
  • duygusal-adam
    Amedra
    Treth
    ot
    Executor06
    Mü'min
    drejtc
    F4(artık yok)
    muradistan
    Ömer
    Age of Empires Köylüsü
    atroce
    elzemsin
    emmesen
    ve daha aklıma gelmeyen bir sürü üye var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.