Foruma uye olali yaklasik 6 ay oldu en az iki gunde bir cesitli konulari okuyorum. Nerdeyse her iki konunun birinde kendini bir sey zanneden ukala bir uye cikip konulara yeterince hakim olmayanlarla dalga geciyor.
Gercek hayatta silik ve ezik oldugunu dusundugum, burada millete ahkam kesip dalga gecenleri kınamanin zamani geldigini dusunuyorum...
düşün bakalım kolay gelsin
İyi güzel söylüyosunda şu kadar konu ve mesaj arasında çıkıp bitanesi "JB yapıcam yardım edin" yada "Hoparlörlerden biri çalılşmıyor!" diyebiliyosa ne bekliyosun ki?
Okumak güzel şey... Hele hele google süper bişey!
Olur oyle. Cok dert edecek bir durum degil acikcasi. Forumda veya googleda ayni cumleyi yazip 10 sn aramayanlara yapilir o. Bir sure sonra sen de yapabilirsin. O yuzden kinama derim.
Kendini bilmez çok üstadım zira biz bunlara klavye kabadayıları diyoruz takma kafana. Ama ciddiden bir konuda sıkıntı yaşıyorsan önce google'da arama yapabilirsin. Misal ben donanım haber'de bir konuyu bulamazsam; Google'da şu aramayı yapıyorum. -iTunes güncelleme hatası donanım haber yazıyorum şak diye aradığım sorunun cevabını bulabiliyorum. Bence sende böyle yap,tüm sorunun yada sorunlarının yanıtını bulabilirsin.
Sevgiler.
quote:
Orijinalden alıntı: drorbital
Kendini bilmez çok üstadım zira biz bunlara klavye kabadayıları diyoruz takma kafana. Ama ciddiden bir konuda sıkıntı yaşıyorsan önce google'da arama yapabilirsin. Misal ben donanım haber'de bir konuyu bulamazsam; Google'da şu aramayı yapıyorum. -iTunes güncelleme hatası donanım haber yazıyorum şak diye aradığım sorunun cevabını bulabiliyorum. Bence sende böyle yap,tüm sorunun yada sorunlarının yanıtını bulabilirsin.
Sevgiler.
Benim kendi karsilastigim konular farkli oldu google da arayip bulacagim seyleri zaten o sekilde yapiyorum. Ustatlara saygim sonsuz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme