Şimdi Ara

Forumdaki reklam linkleri...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok seçkin olan donanım haber sitesinde forum sayfalarındaki reklamları tıklayanınız var mı?Örneğin en başta yanıp sönen NAVERA linkine tıklayıp bilgi almak istiyoruz.Mail atıyoruz ve şirket bize geri dönmüyor.Israr ediyoruz ve yine geri dönmüyor.Bu durumda araçlarımızla ilgili olan navigasyon şirketinin reklamını neden site yönetimi kabul ediyor?Yani seçici olunması gerekmiyor mu?Belkide ben yanlış düşünüyorum fakat çok sinir bozucu bir durum oluşuyor.Cevap vermeye tenezül edilmiyorsa,bu şirket donanımhaber sitesini haketmiyor intibası uyanmıyor mu acaba?

• Merhaba, lütfen PM'inizi kontrol ediniz. Konuyla ilgili cevap PM olarak göderilmiştir.

NAVERA olarak bu vesile ile belirtmek isteriz ki, bugüne kadar tarafımıza ulaşan yüzlerce mailden cevapsız kalan olmamıştır. Bu durumda ya mesajınız bize ulaşmamıştır, ya da cevabımız "junk mail" klasörünüze düşmüştür. Bize info@navera.com.tr veyahttp://www.navera.com.tr/tr_navera.php?syf=5 adresindeki form üzerinden ulaşabilirsiniz. Siz hangisini kullandınız acaba?

Kontol ettikten sonra sonucu bu başlık altında da cevaplarsanız seviniriz.

Saygılar

• İlk sorumu sorduğumun üzerinden yaklaşık 1 hafta (yada daha az) geçtikten sonra 2.mailimi atarak(siteniz üzerinden) sitem ettim.Ancak gecikmeden dolayı özürdileyerek sorumu cevapladınız.Akabinde mailinizi ''yanıtla'' linkine tıklayarak 01.07.2008 tarihinde navera@navera.com.tr adresine sorumun devamı niteliğinde başka bir soru sormama rağmen 06.07.2008 itibariyle cevap alamadım.O yüzden burada topic açtım.Bence siz junk mail kutunuzu kontrol ediniz.Zira ben devamlı kontrol ediyorum ve bulamadığım için yazıyorum.Fakat siteyi en azından takip ettiğinizi öğrenmiş bulunuyorum.Hakikaten hızınız beni şaşırttı.Bundan sonra sorularımızı buradan sorsak daha hızlı yanıt alacağız sanırım.
    Herneyse tartışma ortamı yaratmak amacıyla yazmamıştım.Hassasiyetinizide çok iyi anlıyorum fakat bizde müşteri olunca hemen cevap istiyoruz.Birkaç gün önce Ankara idim ve sisteminizi taktırmayı çok istiyordum.Yanıt alamayınca vazgeçtim.Umarım karşılıklı anlayışımız devam eder.Saygılarımla...
    NOT:Topic gereksizdir.Silinebilir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.