Şimdi Ara

Forumdaki satıcılardan telefon almak ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
784
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar bugünlerde iPhone 6s 64 Gb almak gibi bir düşüncem var. Ürünü araştırırken forumda, yurt dışından getirdiğini söyleyip çok uygun fiyatlara satan arkadaşlar var. Mesela 6s 64 Gb modeli 2250 liradan satıyor. Tabii kaydını ben yapacağım. Kaydını yaptığım taktirde ise 2500 liraya falan geliyor.

Bu cihazların orjinal olmama gibi bir durumu var mıdır ? Daha önce forumdaki satıcılardan telefon alıp sıkıntı yaşayan oldu mu acaba ?

• Banada oneplus lazım. Takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kim o satıcı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ofyale

Merhabalar bugünlerde iPhone 6s 64 Gb almak gibi bir düşüncem var. Ürünü araştırırken forumda, yurt dışından getirdiğini söyleyip çok uygun fiyatlara satan arkadaşlar var. Mesela 6s 64 Gb modeli 2250 liradan satıyor. Tabii kaydını ben yapacağım. Kaydını yaptığım taktirde ise 2500 liraya falan geliyor.

Bu cihazların orjinal olmama gibi bir durumu var mıdır ? Daha önce forumdaki satıcılardan telefon alıp sıkıntı yaşayan oldu mu acaba ?

ben forumdan telefon aldım sıkıntı yaşamadım

ama bu senin alışverişinde sıkıntı olmayacak anlamına gelmiyorki

bu gibi şeyleri elden deneyip almak en mantıklısı kargo ile uzaktan iş yapılmamalı bana kalırsa yapılacaksada önce ürün denenmeli sonra ücreti gödnerilmeli..

ortada 50-100 tl değil yani 2500 tl gibi bir rakam var

• ExZaL kullanıcısına yanıt
    Tek bir kişi değil ki birçok satıcı var

• ofyale kullanıcısına yanıt
    Haklısınız ancak kimsenin önce ürünü göndereceğini sanmıyorum.

• Referanslara önem verin. Elden alışveriş yapmaya çalışın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Haklısınız elden almak en sağlam yöntem, fakat ben Antalya'da yaşıyorum, ve malum satıcılar genelde İstanbul'da ikamet ediyor.

Yine de teşekkürler cevap için.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.