Şimdi Ara

FORUMDAKİ TEK KİŞİLİK DOLANDIRICI ŞEBEKESİ YAKALANDI ! - SON MESAJ GÜNCEL (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
281
Cevap
10
Favori
24.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok faydalı bi konu bu konu için teşekkür ederim çünkü bende item satışı yapmaya çalışıyorum bu adam banada musallat oldu ama ben oltaya gelmedim şükür
    Bana verdiği steam profili :http://steamcommunity.com/id/KARAKUS4444/
    Bana verdiği numaralar :kendi numarası:0551 260 75 07 // polis numarası dediği:0553 474 92 54 /// yeni verdiği numara: 0551 747 92 54

• Man Down kullanıcısına yanıt
    merhabalar arkdaşlar aynı şahıs(HIRSIZ) şuan kendini şenol uslanmaz olarak tanımlıyor polis diye numarısı 0551 260 7507 lütfen bütün arkdaşlar dikkat etsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harunsel04 -- 28 Haziran 2016; 23:09:01 >

• Belki hepsinden yirtardi takipsizlik çıkardı falan ama polis kimliğini kullanip insanları dolandirmasi direk hapis cezası. Burdaki olay polis kimlikleri devlet memurlarini zan altında bırakması hemde kolluk kuvvetlerini. Yakalanirsa güzel bir dayak yer memur arkadaşlardan zaten. Sonra hapse.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkür ederim bilgilendirme için
  • ne yapacağız artık bilmiyorum

resim foto isteyen dolu atıyorum satılık olan ürünüm sonrasında adam kayıp

ne bileyim adam benim resimleri alıp kendisinde olmayan ürün başkaları satıyordu değişik değişik durumlar
  • uplayalım bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Man Down

hocam işte keşke beni de dolandırsaydı da para diyip üstüne su içer geçerdim, şimdi beni zan altında bırakmış oldu. 2 günde 3 kişiden 1600 lira ödeme almışım. isimler hep farklıymış ona dikkat etmemişim. (kimin aklına gelir ki) sonra baktım facebooktan ve forumdan, googledan araştırınca buldum iki tanesini, konuştuk adamlar dolandırılmış, bir tanesi konuşmasak beni savcılığa veriyodu zaten. diğeri de param sendeymiş diye konuşmaya başladı durumu izah ettim anlayışla karşıladı sanıyorum. 800 lirasını kaptırmış sahibinden üzerinden adam. az değil. üçüncü kişiyi hiç bi yerde bulamadım, artık beni dolandırıcı olarak ifşa mı eder, bi yerlere şikayet mi eder bilmiyorum. ayrıca şimdi ben iş sınavlarına falan hazırlanıyorum, bu şahıs yüzünden bu durum ileride karşıma çıkarsa ne olacak. bugüne kadar kimsenin hakkına girmemişim, geldi serseri mayın beni buldu. uğraş dur.

ve şöyle düşünün. ben dile getiren tek bir kişiyim. her gün bi sürü adamın parasını başka birine yatırtıyor, ondan bi şeyler alıyor, onu satıyor başkasını dolandırıyor vs artık bu işin piri olmuş. bana mesaj atmış biri şu hesaba para yatırdım suç duyurusunda bulunucam diyo adamlar anlatmaya çalışıyorum o kişinin günahı yok diye olsun ben onu şikayet edicem diyo herkese laf anlatılmıyo tabi veya mantıklı düşünemiyor olayın sıcaklığından.

ayrıca benim burada bir nicki ifşa ettiğime bakmayın, yeni bir nick ile aramıza dönmesi bir dk sürüyor; artık adam o kadar rahat ki steam hesaplarını bile değiştirmiyor. yönetim toptan bi ip ban atsa tüm hesapları banlanır mı bilmiyorum, banlansa bile gelecek bir yol bulur, gelmese dahi sadece burada değil steam ile ilgili çoğu forumda, sahibinden'de falan halen birilerinin hakkına giriyor.

Ayrica bu sahis beni dolandiramadigi icin burdaki mesajlari gorup intikam icin benim ustumden birilerini dolandirmaya calisir falan diye söylüyorum olur ya biri dolandirilir hicbir suçlamayı kabul etmiyorum. ( Gerci benim ikinci elde hic referansim yok kimse kanmaz ama biz isimizi garantiye alalim)

• ömer-faruk Ö kullanıcısına yanıt
    sizin üstünüzden birini dolandırması için kimliğiniz veya kimlik bilgileriniz olması lazım. sıkıntı olacağını sanmıyorum.
    (bu arada iki farklı başlık var konu ile alakalı, diğeri sorunlu alışverişlerde bu ilgili bölümde. daha çok kişi görebilsin diye)

edit: genelde dolandıramadığına küfredip engelliyor omurgasız:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man Down -- 24 Ağustos 2016; 23:22:52 >
  • İki kere aradi kapattim 3. De aradi banada kufretti :)

• ömer-faruk Ö kullanıcısına yanıt
    aynı kişi olduğundan emin olduk böylece

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya arkadas neler var ya gecen yil bu zanlarda ben dolandirildim savciliga gittim dilekce verdm hicbir sonuc alamadim neyseki sonradan yakalanmis murat aydin denen herif tabi paramizi alamadik ya neyse.senin durum daha vahim Allah yardimcin olsun kardes

• Benimde Şenol uslanmaz diye dolandırdı ekran kartı için 800 tl çarptı

• Bu da benim başımdan geçen olay 3 gün önce:
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=120622568&p=1&anchorToGo=120622568#120622568

• oceceli O kullanıcısına yanıt
    geçmiş olsun. iflah olmuyor karaktersiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oceceli

Bu da benim başımdan geçen olay 3 gün önce:
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=120622568&p=1&anchorToGo=120622568#120622568

bunun sana yazdıklarını direk savcılığa git şikayet et hakaret davası aç benden tavsiye çok uğraşır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssmm -- 29 Eylül 2016; 12:53:40 >
  • ssmm kullanıcısına yanıt
    Sadece telefon numarası var elimde. Ne adı belli ne sanı. Ki telefonunu da sürekli değiştiriyor. Bir gün sert bir kayaya çarpacak zaten. Daha önce Murat (soyadı aklıma gelmedi) diye biri, bu cahil herif gibi oradan buradan zamanla 2500 tl civarı dolandırmış. 32 yıl hapis cezası yemiş. Bu yarımakıllı ablasıyla beraber iyi bir ceza alacaklar yakında.
    Aah ah, bunu yaptıklarından dolayı elleri ve ayaklarını çapraz kesecektik. Bak gör bir daha can yakabilecek miydi. Batsın bu sistem.

• oceceli O kullanıcısına yanıt
    hocam sen git şikayet dilekçesini ver konuşmaları göster onlar kullnadığı telefonun imesinden felan herşeyden bulurlar onu bulamazlarsa telefonun gerçek sahibini bulurlar onu öttürüp gene bu hıyara ulaşırlar merak etme
  • ssmm kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam, araştıracağım bu konuyu

• Bu eleman yüzünden adım kirlendi ve beni dolandırdı geçen hafta.
    ama güzel haber numarası duruyor hala.
    İsteyenler için; 05516040644
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.