hocam yazını çok uzundu okuyamadım ama haklısın ben canadaya gitmek istiyorum
Önce Türkçe yazmayı öğrenmelisin.
bende amerika yada almanya istiyorum.
Bu arada YGS-LYS'den kaç puan yapıyorsun
ben de türkiye'de kalmak istemiyorum. yaşla ilgisi yok
quote:
Orijinalden alıntı: Eddie Vedder
quote:
Orijinalden alıntı: niirvana
tebrikler vatanı kurtardınız mission complete.!
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Eddie Vedder
quote:
tebrikler vatanı kurtardınız mission complete.!
o adam senı kurtarmaya çalışıyor ne vatanı
evet istiyorum
Ne tesadüf yurt dışındakilerde burada yaşamak istiyor ?
quote:
Orijinalden alıntı: broken010
Ne tesadüf yurt dışındakilerde burada yaşamak istiyor ?
isteyenler var ama istemeyenler de var
bende bunu anlamam la ne bok yere kaşınıonuz ben dönmek için tekrar tükiyeye yırtınıom adamlar yaşamak için dışarda çaba gösterio S:
quote:
Orijinalden alıntı: baraben
bende bunu anlamam la ne bok yere kaşınıonuz ben dönmek için tekrar tükiyeye yırtınıom adamlar yaşamak için dışarda çaba gösterio S:
hangi ülkede yaşıyosun hocam?
Hepsini okudum. Bende suanda senle ayni durumdayim ygs vs.. Ama gel gelelim gerceklerle yuzlestigimiz bir donemdeyiz. Ingiltere hayali kurarken son durak bulgaristan oldu. Eylulde sofya teknikteyim..
quote:
Orijinalden alıntı: JustBeKinq
Üç buçuk sene önce Polonya'ya gittim.İmkanım olsa orada kalırdım.
Kızlar bomba dimi?
Türkiye de okuyacaksan 4 yıl eminim bu düşüncelerinden uzaklaşacaksın, yeni arkadaşlar, yeni şehir belki bir kız arkadaşı gitme isteğini bastırcak. Eğer çok istiyorsan en temizi yurt dışında eğitim aldıktan sonra orada yerleşmek ki yurt dışında eğitim aldığın ülkede yerleşme izninde çok büyük kolaylık yapıyorlar. Avustralya' yı düşünüyorsan ben vazgeç derim. Normal eğitim süresi 3.5 yıl olarak aktarılıyor her yerde fakat eğitim fazlasıyla zor. Gidenlerin çoğu başaramadığı için Türkiye' ye geri dönüyor kalanlarsa ortalama 7 yılda okulu bitiriyor haberin olsun. Yurt dışı düşünüyorsan Kanada' yı düşün derim.
quote:
Orijinalden alıntı: ludokachi
Türkiye de okuyacaksan 4 yıl eminim bu düşüncelerinden uzaklaşacaksın, yeni arkadaşlar, yeni şehir belki bir kız arkadaşı gitme isteğini bastırcak. Eğer çok istiyorsan en temizi yurt dışında eğitim aldıktan sonra orada yerleşmek ki yurt dışında eğitim aldığın ülkede yerleşme izninde çok büyük kolaylık yapıyorlar. Avustralya' yı düşünüyorsan ben vazgeç derim. Normal eğitim süresi 3.5 yıl olarak aktarılıyor her yerde fakat eğitim fazlasıyla zor. Gidenlerin çoğu başaramadığı için Türkiye' ye geri dönüyor kalanlarsa ortalama 7 yılda okulu bitiriyor haberin olsun. Yurt dışı düşünüyorsan Kanada' yı düşün derim.
Kardeşim Avustralya ile Avusturyayı karıştırmışsın.Avustralya , Okyanusya'da yer alır , dünyanın kıçı diye tabir edilen yerde , Avusturya ise Orta Avrupa'da yer alır.
quote:
Orijinalden alıntı: EtkisizEtken
quote:
Orijinalden alıntı: baraben
hangi ülkede yaşıyosun hocam?
viyana kardeşim Avusturya
quote:
Orijinalden alıntı: Victoryforus
quote:
Orijinalden alıntı: ludokachi
Kardeşim Avustralya ile Avusturyayı karıştırmışsın.Avustralya , Okyanusya'da yer alır , dünyanın kıçı diye tabir edilen yerde , Avusturya ise Orta Avrupa'da yer alır.
Çok doğru dedin dostum benim hatam karıştırmışım
takip
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme