Şimdi Ara

Forumdan 'ABSOLUT.' vefat etti. (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
589
Cevap
2
Favori
74.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
463 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Allah rahmet eylesin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.
    Allah kalanlara uzun ömür ve sabır versin...
  • Başımız sağolsun Allah rahmet eylesin.
  • Allah rahmet eylesin

• Allah rahmet eylesin

• Kendisi ile iyisi ile kötüsü ile yaşanmışlığımız oldu her insan gibi kötü yönleri de vardı iyi yönleri de, benim için artık sadece iyi yönleri kaldı. Allah rahmet eylesin. Bunu da yakıştıramadım sana
  • kendisini tanımıyordum ama üzüldüm.Allah rahmet eylesin.Mekanı cennet olsun.Sevenlerinin başı sağolsun.Allah sabır versin.
  • Tanımıyorum ama üzüldüm.. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah..

Keşke csb olsa bu konu...

• Allah rahmet eylesin.. Kendisiyle item alışverişleri hakkında özelden bilgi alıyordum incelikler hakkında, steam hesabını da takipteydim bir ara yine #Tatil yazmıştı bir süre önce. Anlayışlı birisiydi, usanmadan anlatmıştı bana bazı konuları. Allah yakınlarına sabır versin, huzur içinde yatsın.
  • Nickini az çok hatırlıyorum. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Yakınlarına ve sevdiklerine baş sağlığı diliyorum. Malesef her canlı bir gün ölümü tadacak Rabbim ona laik olabilecek bir kul olarak yaşamayı bizlere nasip etsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MEMATİ -- 15 Nisan 2019; 13:58:40 >
  • Gerçek olmayabilir ama Allah rahmet eylesin.

• Allah rahmet mekanı cennet olsun.Çok gençmiş.
  • Allah rahmet eylesin.
  • Kullanıcı adına aşina olduğum bir üyeysi sıcak fırsatlarda görüyordum. Allah rahmet eğlesin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ölmedi sadece toz olup doğaya karışacak

• Üzüldüm genç yaşta vefat etmesine, Allah rahmet eylesin, ailesine ve sevenlerine sabır versin, mekanı cennet olsun. Hakkım varsa helal olsun.
  • Allah rahmet eylesin. Yakınlarına sabır versin.
  • Allah rahmet eylesin mekanın cennet olsun kardeşim boşa yaşıyoruz ama farkına vardığımızda çok geç oluyor

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.