walla forum daki hatalar katil eder adamı edit falan :PP
quote:
Orjinalden alıntı: umbrost
ah keşke öyle bi imkan olsada o yazıları yazarken klavyeyi onu monte etsem
neyse zoruna gitmesin şafak:2
istermisin askerlik 18 ay olsun :)
şaka bir yana bende askerlik yaptım.. hayırlı teskereler...
forumda su anda benim yaptığım gibi çok fazla gereksiz mesaj var :) bunlar beni sinir eder ama bunu kimseye yansıtmam sadece bir çoğuna cevap yazmam.
Heryerde oldugu gibi forumda da dengesizler olabiliyor ama cok sinirlenmemek lazım tabi.
yok canım olmaz 18 ay falan..olsada beni etkilemez meclise gitcek onaylancak ohoooo.
ayrıca iyi dileklerin için sgl.(hayırlı teskereler lafını kastettim yanlış anlama)
abicim durunya ne 18 ayi surda kalmis 60 günümüz zehretmeyin yaa
korkutmay1n diycem ama deil korkmam cunki ç1kmaz 18e
duas1 bile kötü walla . b1rrrrrrrrr
bizim arkadaş askere gitmişti 30 gün sayıyordu 15 ay yapıcak tabi adamlar 19 ay yaptılar skerliği deli olmuştu firar etmişti ama sonra yakalandı tabi. o aklıma geldi :)
reja...
kötü olmustur bea.. üzücü bi olay. acemi birliinde de bi eleman ward1 bizim herif 8 senedir askerlik yap1yomus ya yok böyle b1s1y adam firar ettikce yakalaniyomus,yakaland1kca askerligini yakiyolar tabi ,3-4 ay duruyomus yine firar sonra yine ayn1 sahne.
ama adamin derdi war be birader 2 çocuk babasiydi, "nab1y1m cok özlüyorum" diyordu.
usta birligindeykene duydum ki biz çikarkene yine firar etmis eleman..
arkadaşlar ben askere yeni gidiyorum ben ne yapayaım şimdi muhtemelen asteğ. ve 12 ay 2 sinde de sınava gircem
"forumdan katil olunur mu?" gibi hangi dilbilgisi ve anlam kuralina uyduğu belirlenemeyen başlıklardan sonra insan haliyle geriliyor biraz...
quote:
Orjinalden alıntı: crow
"forumdan katil olunur mu?" gibi hangi dilbilgisi ve anlam kuralina uyduğu belirlenemeyen başlıklardan sonra insan haliyle geriliyor biraz...
Hadi canım o kadar da değil. İstersen bundan önce gönderdiğin mesajlara tekrar bak.
Aslında şu rutbe olayı kalksa ne güzel olur. Aradaki gereksizler atılmış olur. Yorumdan yoksun başkasının dediklerine evet demekten başka birşey bilmeyenleri bende tasvip etmiyorum.
Foruma kayıt olalı 2 gün önce 1 sene olmuş. Yeni farkettim :)
ulan şu yanımda olsa da ağzını burnunu dağıtsam dediğim kişiler elbette olmuştur ama katil olmayı hiç düşünmedim
yaa bu forumda diilde -şimdi tam adını vermiim- yüzüklerinefendisi ile ilgili bi sitenin forumunda biz oldukça seviyeli bi ortam yakalamıştık. zaten ordada nickim aynıydı. gel zaman git zaman bi hıyar dadandı oraya. Yüzük sevenleri sürekli aşağılıyor sürekli küfür ediyo falan. ama mümkün diil uzaklaştıramıyoz. ama bi görseniz yani çocuun adresini bulsak gidip dövecez o derece. sonunda biz bunla irtibatı kestik. bu salak yine yazdı bir sürü şey ama cvp alamayınca sustu:)