Şimdi Ara

Forumdan Türkiye Apple Store'a iş başvurusu yapan,yada başvurusu sonuçlanan arkadaşlar var mı? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
457
Cevap
18
Favori
80.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk

• quote:

Orijinalden alıntı: daskiner

syvnc ve erdogan3333 siz ilk aşama etkinliğe mi gidiyorsunuz yoksa, ilk görüşme sonrası 2. Aşamaya mı?

Syvnc 2. Gorusme ye gidecegini soylemisti sanirim
  • :SworD: kullanıcısına yanıt
    O da ilk görüşme dedi diye hatırlıyorum.

• yukarda 2. mulakat yazmış
  • Ilk telefonla mulakat yaptilar simdi grup gorusmesi olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimse yom mu mulakata giden

• Acilisa ozel indirim olur mu acaba macbook qlacagim beklesem mi bilemedim.

• Beyler yanlış anlamayın ama kpss' ye hazırlananlar gibi amma heves ettiniz bu işe, yani spple store diye 3000tl maaş alıp her yeni iphone çıktığındada size mi vericekler sanıyorsunuz bilmiyorumda, türkiyede iş şartlarının o kadar kolay olucağını sanmam kaldı ki çok uzak yerlerden alakasız başvurular da yapılmış sanırım, o kadar abartmayın bu işe çok ümit bağlamayınderim.

• UltrAslan MCMV U kullanıcısına yanıt
    inşallah yanılırsın da şartlar iyi olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: erdogan3333

inşallah yanılırsın da şartlar iyi olur.

İnşanlah dostum, sonra dh ' den biri işe alınırsa bize de haberleri erken bildirir oda güzel olur yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UltrAslan MCMV -- 27 Eylül 2013; 10:26:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cnr.kh

müdür olarak gel başla dediler ama gidemedim, tuvaletteydim.

hiç güleceğim yoktu sen beni güldürdün ALLAHDA seni güldürsün muhahahaha sabah sabah iyi geldi atış serbest salla gitsin ne de olsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: bboy 2pac

quote:

Orijinalden alıntı: cnr.kh

müdür olarak gel başla dediler ama gidemedim, tuvaletteydim.

hiç güleceğim yoktu sen beni güldürdün ALLAHDA seni güldürsün muhahahaha sabah sabah iyi geldi atış serbest salla gitsin ne de olsa

oyle soruya boyle cevap kardes :)

• quote:

Orijinalden alıntı: erdogan3333

Gecen hafta istanbulda capitol avm de bir premium seller e girdim. Cocukla muhabbet falan ettik. Abd de sartlari saatlik 17$ imis. Kendisinin tanidigi varmis. Uzmanlar en az maasi aliyor ama 17$ saatlik cok iyi

dostum öncelikle hayırlısı neyse o olsun diyerek inşallah umduğun gibi olur demek istiyorum. fakat kafama takıldı saatlik 17 $ falan günde 8 saat olsa ayda 26 gün yani 208 saat bda aylık 7 bin küsür lira yapıyor bu türkiyede sizce mantıklı mı :)
  • merhaba arkadaşlar,

bahsettiğiniz saatlik ücretler amerika için geçerli ücretler. örneğin; amerika'da bir suya ben bakkalda 1.5 dolar veriyorum. TR'de ise 50 kuruş yani 0.25 cent. varın farkı siz hesaplayın bir zahmet. 17 dolar saat ücreti hayal :) ha 17 tl saatine verirler mi ona da hayır diyorum :) alacağınız maksimum saat ücreti 10-15 tl arası değişecektir :)
  • Saatte 10 lirayi memur almiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Beyazıt Çakır

Saatte 10 lirayi memur almiyor

• Maaş konusunu gerçekten kapatın mide bulandirmaya başladınız saçma yazılarınızla.

Ben apple'da çalışmak istiyorum ve maaş hiç önemli değil, gerekirse amelilikte yaparım markanın unvaninı alabilmek maaştan daha önemli benim için.

• :SworD: kullanıcısına yanıt
    Adam doğru konuşmuş niye kızıyorsun ki?apple'ı bu kadar gözünde büyütecek ne var onu anlamıyorum. uzman dedikleri sorumlu olarak geçiyor size verecekleri max ücret 1700 brüt olacak hadi olsun 2000 lira. anlamıyorum ne sanıyorsunuz sizi işe 3000 maaş cep telefonu günlük 25 lira yemek parası ve günlük gidiş geliş taksi parası mı verecek.
  • birde şunu söyleyeyim apple buyakanın 12 katını ofis için kiraladı. işe alımların çoğuda bitti ve adaylar seçildi. mağazalarda çalışacak olanlar eğer net maaş olarak 2000 ve üzeri bekliyorsa kendilerine rüyadan uyanmalarını öneriyorum
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.