Şimdi Ara

Forumdan Türkiye Apple Store'a iş başvurusu yapan,yada başvurusu sonuçlanan arkadaşlar var mı? (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
457
Cevap
18
Favori
80.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Basvuru tam olaran nerden yapiliyordu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Majorca

Basvuru tam olaran nerden yapiliyordu ?
    tam 1 aydır cevap bekliyoruz bakalım umarım gelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: muro9358

tam 1 aydır cevap bekliyoruz bakalım umarım gelir

Alıntıları Göster
    Dün ilk görüşmeye gittim ve bu gün ilk mülakatı geçtiğimi belirten mail aldım şimdi 2. görüşmeler için bekliyorum.

İşe alım süreçleri çok çok iyi bir çok kurumsal firmada çalıştım ama ilk keez apple kadar eğlendiğim bir mülakat oldu.
  • Artık gelsin şu cevap yahu :)

• quote:

Orijinalden alıntı: assasina

Artık gelsin şu cevap yahu :)
    selamlar 3. gorusmeye gidipte geri donus yapilan var mi arkadaslar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: assasina

Artık gelsin şu cevap yahu :)
    yasiniz eger gencse ve kariyer yapmak istiyosaniz bence maas bakilacak en son kriter olmali , ise basliyacak olanlara simdiden basarilar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ummit45

yasiniz eger gencse ve kariyer yapmak istiyosaniz bence maas bakilacak en son kriter olmali , ise basliyacak olanlara simdiden basarilar

Size katılıyorum çok iyi tespit.
    Maaş banada görede son kriter olmalı diye düşünüyorum çünkü kariyer açısından çok büyük fırsat.

• Ilk isinizse tabiki maas son kriter bence de ama ilk isiniz degilse maas en onemli kriter, money talks yani

Yoksa parayi versinler isim ikinci planda sahsen.

• quote:

Orijinalden alıntı: tygra

Ilk isinizse tabiki maas son kriter bence de ama ilk isiniz degilse maas en onemli kriter, money talks yani

Yoksa parayi versinler isim ikinci planda sahsen.
    kendisine mail gelen var mı arkadaşlar?
  • assasina A kullanıcısına yanıt
    Var hocam. Mail geldi de gelmesine de sıkıntı var
    Sizde durum nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogz2232

Var hocam. Mail geldi de gelmesine de sıkıntı var
    Sizde durum nedir ?
    Ben ilk iş görüşmemden 2 gün sonra 2. iş görüşmesi konusunda mail aldım 12 Kasımda tekrar görüşmem var
  • quote:

Orijinalden alıntı: runeterra

Ben ilk iş görüşmemden 2 gün sonra 2. iş görüşmesi konusunda mail aldım 12 Kasımda tekrar görüşmem var

Alıntıları Göster
    Bu hafta görüşmeye gidecek arkadaş var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogz2232 -- 10 Kasım 2013; 17:31:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dj.Serkan Ekmen

6 eylülde 2. görüşmeye gittim olumlu mail geldi 3. görüşme için mail hala gelmedi :(

2. görüşmeler daha yeni yeni yapılmaya başlandığı için dönüş olmamıştır muhtemelenn ayrıcaa 1. görüşmeyle bir alakası var mı merak etmiyor değilimm benim 1. görüşmemin maili olumluydu 2. görüşmede çok yakın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yldzb792

quote:

Orijinalden alıntı: Dj.Serkan Ekmen

6 eylülde 2. görüşmeye gittim olumlu mail geldi 3. görüşme için mail hala gelmedi :(

2. görüşmeler daha yeni yeni yapılmaya başlandığı için dönüş olmamıştır muhtemelenn ayrıcaa 1. görüşmeyle bir alakası var mı merak etmiyor değilimm benim 1. görüşmemin maili olumluydu 2. görüşmede çok yakın.

Alıntıları Göster
    2. görüşme nasıldı arkadaşlar?

Teknik sorular üzerinde çok duruldu mu?

• En son görüşme ile ilgili kendisine cevap gelen var mı srkadaşlar?

• Arkadaslar 3. Gorusmeye giren veya 3. Gorusmeyle ilgili gorusmeye cagirilan varmi mail geldi ancak henuz cagirmadilar

• quote:

Orijinalden alıntı: SRBLD

Arkadaslar 3. Gorusmeye giren veya 3. Gorusmeyle ilgili gorusmeye cagirilan varmi mail geldi ancak henuz cagirmadilar
    Arkadaşlar ben daha yeni başvuru yapmıştım ve dün beni bir polonyo numarası aradı ismimi teyit etti ve birde apple jobs dan aradığını söyledi yani ben yalnızca bunları anladım. Arayan ingilizce konusuyordu bende cok iyi ingilizce bilmediğimi söyledim o bişeyler daha söyleyip kapattı fakat ben bişey anlamadım. Başvurduğum pozisyonda ingilizce bilgisi istemiyordu halbuki neden böyle bişey yaptılar şimdi ne olacak konuyla ilgili bilgisi olan biri yardımcı olabilirse cok sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogz2232

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    kaç lira maaş vereceklermiş?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ileri iade

kaç lira maaş vereceklermiş?

Alıntıları Göster
    olumsuzlara geri dönüş yapıyorlar mı ?
  • 3. Gorusme icin hala haber yok kac aydir bekliyoruz bilgilendirme mailide gelmedi surec cok yavas isliyor 1 ayi gecti olumlu mail geleli cagiricaz dediler tik yok

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.