Şimdi Ara

Forumdan Türkiye Apple Store'a iş başvurusu yapan,yada başvurusu sonuçlanan arkadaşlar var mı? (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
457
Cevap
18
Favori
80.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Amerikada calisanlar saatlik 12$ aliyor satis temsilcisi olarak calisanlardan bahsediyorum. Asgari saat ucreti 8 $ olsa. %50 fazla aliyorlar. Tahminim 1250 TL maas verirler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • salihbocX S kullanıcısına yanıt
    Cok farkli olacagini sanmayin sirf apple diye orda siritan adamlara 2500 vermez hayal bunlar.

• ben ekimin başında 2.görüşmeye girdim halen sonucu yok
  • Bence bu işin Vatan,Teknosa,Samsung,Turkcell gibi yerlerde çalışanlardan bir farkı yok.Günde 12 saat ayakta çalışmaya; Asgari Ücret+Prim+Yol+Yemek koşulları olursa iyi gene
  • Ulen biri de mülakatta şunları sordular şunlara dikkat ediyorlar bence dememiş

• quote:

Orijinalden alıntı: brk-bjk

Bence bu işin Vatan,Teknosa,Samsung,Turkcell gibi yerlerde çalışanlardan bir farkı yok.Günde 12 saat ayakta çalışmaya; Asgari Ücret+Prim+Yol+Yemek koşulları olursa iyi gene

iyide bu yazdıgın yerlerde çalışanlar 12 saat ayakta calısmıyor ki? adamlar 9 saat calısıyor. 1 saat yemek molası 2şerden 15 er dkda çay molası var :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: SilentNight78

quote:

Bence bu işin Vatan,Teknosa,Samsung,Turkcell gibi yerlerde çalışanlardan bir farkı yok.Günde 12 saat ayakta çalışmaya; Asgari Ücret+Prim+Yol+Yemek koşulları olursa iyi gene

iyide bu yazdıgın yerlerde çalışanlar 12 saat ayakta calısmıyor ki? adamlar 9 saat calısıyor. 1 saat yemek molası 2şerden 15 er dkda çay molası var :)

Avm ler sabah 10 da açar akşam 10 da kapar ona istinaden söyledim ayrıca 1.30 saat de ara versinler bir zahmet insanları bildiğin maaşlı köle yaptılar

• pazarda limon yagmurlu havalarda şemsiye satarım gene de o amerikan mandasına girmem ama eminim orada parasiz dahi çalışacaklar vardır

• quote:

quote:

quote:

Avm ler sabah 10 da açar akşam 10 da kapar ona istinaden söyledim ayrıca 1.30 saat de ara versinler bir zahmet insanları bildiğin maaşlı köle yaptılar

hocam avmler 10da acılıp kapanması bizi etkilemez ki.. çift vardiya calısıyorlar.
    sabah gelen 6 da cıkar. 1de gelen 10da cıkar.

• quote:

quote:

quote:

quote:

hocam avmler 10da acılıp kapanması bizi etkilemez ki.. çift vardiya calısıyorlar.

Siz part time haftada 30 saat çalışanları diyorsunuz ki zaten onlara asgari ücret değil 450-650 arası+yol+prim veriyorlar.Bunun dışında mağazalarda full time çalışanlar da mevcut onların kazandığı 2bin dolaylarına çıkıyormuş.Zaten bu adamları yıl boyu çalıştırma gibi durumları olmuyor pek mesela defacto sa part time çalışmış arkadaşım seni mağazada en fazla 4-5 ay çalıştırırlar sonra zorla bırakırsın işi demişti.O da 3 ay yazın çalışıp bıraktı ayda 700 civarı aldığını söyledi.Yani yapılacak iş değil bu mağazacılık.

Yapın demiyorum ama fikir verme amaçlı; bir kaç ay önce yine böyle bir konu altında forumdan biri yazmıştı;dedesi köyde koyunlarına bakması için çoban arıyormuş tam zamanlı 2.300 lira+kalacak yer+3 öğün yemek veriyormuş.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Siz part time haftada 30 saat çalışanları diyorsunuz ki zaten onlara asgari ücret değil 450-650 arası+yol+prim veriyorlar.Bunun dışında mağazalarda full time çalışanlar da mevcut onların kazandığı 2bin dolaylarına çıkıyormuş.Zaten bu adamları yıl boyu çalıştırma gibi durumları olmuyor pek mesela defacto sa part time çalışmış arkadaşım seni mağazada en fazla 4-5 ay çalıştırırlar sonra zorla bırakırsın işi demişti.O da 3 ay yazın çalışıp bıraktı ayda 700 civarı aldığını söyledi.Yani yapılacak iş değil bu mağazacılık.

Yapın demiyorum ama fikir verme amaçlı; bir kaç ay önce yine böyle bir konu altında forumdan biri yazmıştı;dedesi köyde koyunlarına bakması için çoban arıyormuş tam zamanlı 2.300 lira+kalacak yer+3 öğün yemek veriyormuş.

hocam heryerde yazılana inanmayın.. ben yazıdıgınız kurumsal firmaların bir tanesinde calısıyorum.
    yaklaşık 1 yıldır burdayım. sabah 10da girersem 6da 1de girersem aksam 10da cıkıyorum. 1 saat yemek molam 2 tane çay molam var.
    Asgari Ücret+Prim+Yol+Yemek+Tam para üzerinden sigorta.
    İşin içine girmeyen pek bilmiyor..Ben böyle bir iş bulduğuma şükrediyorum ki etraftakiler bilmediginden kuru asgari ücret alıp 12 saat calıstgımı düşünüyor. söylediğimde hepsi şok oluyor. Bu işten iyisi devlet dairesi diyebilirim :) yani bu tür işleri kücümsemeyin gerçekten bildiğiniz gibi değil.. ( hediye çekleri,kumanyaları saymıyorum :) )

• SilentNight78 kullanıcısına yanıt
    Yok hocam estağfirullah asla küçümsediğim falan yok çoğu arkadaşım mağazacılık olsun anketörlük olsun fast food rest. olsun vu tarz işlerde çalışıyor zaten ama sırf Starbucks ta çalıştım diyebilmek için 600 lira+prim+2 kahveye çalışan arkadaşım da vardı bu işler bana göre değil ben de daha önce bir tanıdığımızın şirketinde office boyluk yaptım 2 ay toplamda elime 4bin e yakın para geçti yani kurumsal firmalar dışında bir sürü yer çok iyi paralar verebiliyor başka bir arkadaşım adı sanı belli olmayan leventte bir resim galerinsibde getir götür işi yaptı ayda 1500 lira ve yemek aldı ama sizin işiniz de iyiymiş keşke her firma bu tarz koşullar sağlasa

• şimdi başvuru yaptım agalar bakalım ne olacak meraklıyım ben böyle şeylere kendimi geliştireceksem ücreti düşünmem herkese hayırlısı diyelim
  • Ya arkadaslar 3.gorusme ne oldu yokmu cagirilan dalgami geciyorlar bizimle

• Merhaba arkadaşlar,
    beni bir hafta önce +44 lü numara aradı yaklaşık 10 dakikalık ingilizce telefon mülakatından sonra bugün ümraniyedeki ofise grup mülakatına davet aldım. gidiceğim saati internet üzerinden seçmem istendi. ancak bu mülakat nasıl bir mülakat olucak hiçbir fikrim yok?
    APPLE GRUP MÜLAKATLARINDA NELER OLUYOR?NELER SORULUYOR? fikri veya bilgisi olan varsa ve paylaşırsa çok sevinirim çünkü belirsizlik rahatsız ediyor. ayrıca benim teknik bilgilerde bir uzmanlığım yok, bunu bilmeden beni böyle bir pozisyon için aramış olamazlar değil mi? veya mülakatta bu tarz bir beklentileri olmayacaktır umarım

lütfen bilgisi olanlar mülakata gitmeden önce nasıl hazırlanmak gerekir paylaşsın.

sevgiler

• toppidik T kullanıcısına yanıt
    En önemlisi sen ol grup görüşmelerinde sadece dikkat tavır v.s gibi şeylere dikkat ediyorlar
  • Bir çok kişiyi çağırıp heveslendirip sonradan olumsuz yanıt veren apple
  • quote:

Orijinalden alıntı: :SworD:

Bir çok kişiyi çağırıp heveslendirip sonradan olumsuz yanıt veren apple

olumsuz mu döndüler?
  • quote:

Orijinalden alıntı: assasina

quote:

olumsuz mu döndüler?

Tanıdığım tüm arkadaşlara olumsuz dömdüler ama bana ne olumlu nede olumsuz döndüler unuttular :D
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: assasina

quote:

olumsuz mu döndüler?

Tanıdığım tüm arkadaşlara olumsuz dömdüler ama bana ne olumlu nede olumsuz döndüler unuttular :D

beni de unuttular sanırım hafta içi aramama mail atmama rağmen kimse dönmüyor

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.