Şimdi Ara

Forumdan Türkiye Apple Store'a iş başvurusu yapan,yada başvurusu sonuçlanan arkadaşlar var mı? (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
457
Cevap
18
Favori
80.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: toppidik

Benim şuana kadarki tecrübelerim olumlu yanıtların kısa sürede yapıldığını gösteriyor. Olumsuz dönüşler ise en erken belirttikleri sürenin sonunda oluyor ki işe almak istedikleri kişilerde sorun yaşarlarsa vs olumsuz listesindekiler garanti olsun en kötü durumda:) dediğin gibi olmasını tercih ederdim tabii ama:)

Hayirlisi nediyelim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dediğim gibi olumlu dönüşler kısa zamanda olmuş. Bana hala cevap gelmedi ben bu saatten sonra olumlu döneceklerini sanmıyorum. Mail atarlar diye düşünüyorum. Ücret hakkında bilgilendirebilir misin bir mahsuru yoksa ve part time mıydı senin pozisyonun?@bir2uc4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toppidik -- 20 Ocak 2014; 20:30:30 >
  • ilk basta elenip sonra tekrar cagrilan var mi acaba?
  • toppidik T kullanıcısına yanıt
    toppidik büyük ihtimalle haklısın ama çıkmadık candan umut kesilmez diyorum insanlara 12 ocak 2014 ten beri dönüş yapılmaya başlandığını biliyorum dediğin gibi olumlu dönüşler erken başlamış bende 8 ocaktaki son görüşmeye katılmıştım büyük ihtimal giremedik ama en azından olumlu yada olumsuz dönüş yapacaklarını düşünüyorum.ben mailde attım hatta ama cevap atmadılar bu kadar büyük bir kurum insanları cevapsız bırakıp mağdur etmez umarım. önceki görüşmelerde olumsuz olanlara olumsuz dönüş yapmışlarmı acaba arkadaşlar??arananlar ayrı bir birimdir mesala önce geniusları aramışlardır onların eğitimi daha erken başlıcaktır.ne bilim sonra yaratıcı kişileri ararlar falan filan bi sürü senaryo üretilebilir.bu hafta haber gelir heralde yanlız 2 hafta içinde dönüş yapacaz hatta bu sefer daha erken dönücez dediler 2 hafta 2 gün sonra yani çarşamba günü bitiyor.bu kadar yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik çok ücüzü açıkçası üzülmücem dersem yalan olur.ama zorluda 4 katlı mağza en az 200 mağza personeli alacaklarını düşünüyorum görüşmeye gittiğimiz haftada bi sabah bi akşam oturumu olsa 15 er kişiden maksimum 150 kişi ile görüşmüş olabilirler son görüşme olarak diyorum.aslında şansımızı yüksek görüyorum çünkü bireysel görüşmeden tekrar toplu görüşmeye dönüş yaptılar bence kimlerin alındığı bi önceki görüşmede belirlendi son görüşme yabancı yönetici personele beğendiklerini sergilemek içindi diye düşünüyorum çok absült kişiler varsa onları eleyebilmek içindi yani tamamen spekilasyon yapuyorum fikir yürütüyorum. telefonla birlikte 4 görüşme oldu cidden saygı duyduğum bir kurum fıtık ettiler hepimizi üzücü.

• Haha sen hiç daha önce aklıma gelmeyen şeyler söyledin ama malesef hepsi çok küçük ihtimaller ve hatta bence imkansız:)
    Son görüşme de mutlaka insan eledikleri önemli bir görüşmedir diye düşünüyorum.
    Kabul edilip teklif alan arkadaşlar aranma tarihlerini söylerse bizde de fikirler daha netleşmiş olur. Habersiz bırakacaklaırını sanmıyorum kesinlikle dönüş yapacaklardır ancak olumsuz olduğu için geç bir tarihte olabilir.
    O ne demek anlamadım arkadaşım önce reddedilen bir kişinin sonra tekrar çağrılmasından mı bahsediyorsun?

• quote:

Haha sen hiç daha önce aklıma gelmeyen şeyler söyledin ama malesef hepsi çok küçük ihtimaller ve hatta bence imkansız:)
    Son görüşme de mutlaka insan eledikleri önemli bir görüşmedir diye düşünüyorum.
    Kabul edilip teklif alan arkadaşlar aranma tarihlerini söylerse bizde de fikirler daha netleşmiş olur. Habersiz bırakacaklaırını sanmıyorum kesinlikle dönüş yapacaklardır ancak olumsuz olduğu için geç bir tarihte olabilir.
    O ne demek anlamadım arkadaşım önce reddedilen bir kişinin sonra tekrar çağrılmasından mı bahsediyorsun?

aynen oyle.
  • lordrdley L kullanıcısına yanıt
    Öyle bir şey niye olsun ki anlamadım. Size öyle mi oldu? Ben bilmiyorum açıkçası..

• en son görüşmeye girip olumsuz cevap alan varmı acaba ?
  • En güzelide nedir biliyormusunuz, görüşmeye gidip iş teklifi alıp reddetmek. Ne koyar onlara ama kendini bi şey sananlara, kıllık değilmi anasını, işim yok sizemi kaldım üçüncü sınf şirket sizi bana nasa dan birçok yerden teklif var, sizin yüzünüzden bu haldeyim len diyip lafı koyup kapıyı çarpıp çıkıcan, ne koyar ama onlara fitil olurlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miraclescape -- 22 Ocak 2014; 18:58:20 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana olumlu döndüler teklif aldım apple dan.
    Herkesin gönlüne göre arkadaşlar..
    :)

• quote:

Bana olumlu döndüler teklif aldım apple dan.

Hayirli olsun dostum bugun kac gibi aradilar ve pozisyon ne?

• quote:

Bana olumlu döndüler teklif aldım apple dan.

Hayirli olsun ne zaman aradilar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün tam 2 hafta oldu ve ne arayan var nede mail geldi umutla beklemedeyim nolucak bakalım

• quote:

Orijinalden alıntı: ogz2232

quote:

Orijinalden alıntı: zakyback

Bugün tam 2 hafta oldu ve ne arayan var nede mail geldi umutla beklemedeyim nolucak bakalım

Kaçıncı görüşmenin yanıtını bekliyorsunuz hocam ?

Son görüsme dostum ise alim sonucu ya is teklifi icin aricaklar yada olumsuz maili gelecek hala bi ses yok

• zakyback Z kullanıcısına yanıt
    aynen bende bekliyorum referans verdiğim kişiyi aramışlar , fakat bana bir dönüş olmadı pek bişey anlamadım açıkçası .
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcgrady12

aynen bende bekliyorum referans verdiğim kişiyi aramışlar , fakat bana bir dönüş olmadı pek bişey anlamadım açıkçası .

Vardir bi bildikleri donecekler elbet olumlu veya olumsuz bir sekilde beklemekden baska yapacak birseyimiz yok :)

• zakyback Z kullanıcısına yanıt
    Benim görüşmede konuştuğum arkadaşlara olumlu dönmüşler bu 3 gün içinde neyse bekleyeceğiz dediğin gibi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcgrady12

Benim görüşmede konuştuğum arkadaşlara olumlu dönmüşler bu 3 gün içinde neyse bekleyeceğiz dediğin gibi :)

Tahminimce pozisyon pozisyon kadrolari olusturuyorlar hayirlisi olur umarim insallah guzel haberler aliriz

• Arkadaslar basvurular hala devam ediyormu ? Ediyorsa nerden yapiliyor.

• Olumsuz maili aldim bugun olmadi belkide hayirlisi bu olur surecteki diger arkadaslar iyi haberler alirlar umarim

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.