Şimdi Ara

Forumdan Türkiye Apple Store'a iş başvurusu yapan,yada başvurusu sonuçlanan arkadaşlar var mı? (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
457
Cevap
18
Favori
80.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogz2232

Sanırım bir tek ben kaldım dönüş yapılmayan

Azmine hayran kaldım en çok senin cevabını merak ediyorum.
    Herkes için hayırlısı olur umarım arkadaşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • toppidik T kullanıcısına yanıt
    Bana da bir dönüş olmadı olumlu olumsuz gerçekten hiç bir şey anlamadım :)
  • Arkadaşlar mülakata giderken takım elbise giydiniz mi?
  • Explorer79 kullanıcısına yanıt
    Ne görüşmesi? Grup görüşmelerinden mi bahsediyosun? Ve hala devam ediyor mu?

• toppidik T kullanıcısına yanıt
    Yok bire bir ilk göruşme. Zaten cevap geç kaldı, gittim göruştum.
  • Hala bitmedi bu çile demek ha?
    merakla bekliyorum şaka gibi firma
  • olumlu sonuçlananlar çekinmiyorlarsa imkanlarını açıklayabilir mi*
  • Mesajımın yeri tam manasıyla bu konu değil fakat bir nevi de alakası olduğu için beni mazur görün arkadaşlar.

Kullandığım Apple marka ürün hakkında Apple Türkiye temsilcileri ile telefonda görüşmelerim sonucu edindiğim izlenim maalesef ki hiç iyi değil. Şimdiye kadar beş ayrı müşteri temsilcisi ile görüşüp sadece birinden samimi ve ilgili tavırlar gördüm. Geri kalan personelin iyi eğitilmediği yada aldığı eğitimleri pek umursamadığı acı bir gerçek. Çalışanların hem nezaket, hem teknik bilgi, hem müşteri memnuniyeti konusunda sınıfta kaldığını düşünüyorum, hatta hatta resmen çağrı merkezi adabını alamamışlar. Apple gibi köklü ve diğer firmalara göre müşteri memnuniyetini ön planda tuttuğunu düşündüğüm bir firmanın çalışanları konusunda daha titiz olacağını düşünerek hata etmişim. Üzülerek söylüyorum ki maalesef burası Türkiye, burada her şey olması gerekenin tam tersi şekilde işliyor.

Konuyu saptırmamak adına: mesajın içeriğinde ki konu ile ilgili bilgi edinmek isteyen arkadaşlar özel mesaj yolu ile iletişime geçebilirler.

• Hanımlar beyler,ne oldu son durumlarınız?
    İşe başlayan var mı?
    Beni bugün aradılar
  • Mülakatlarla ilgili neler soruldu, nasıl görüşmeler yaplıyor,maaş ne kadardır girecek olan arkadaşlardan bilgi alabilirmiyiz ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcgrady12

Bana da bir dönüş olmadı olumlu olumsuz gerçekten hiç bir şey anlamadım :)

Noldu senin durum
  • XanthiN kullanıcısına yanıt
    Arayıp her şeyin çok olumlu yöneticilerimiz seni çok beğenmiş fakat kontenjan kalmadığı için bir süre beklemenizi rica etcem falan dedi bende istemez dedim kapattım . 1500 lira veriyolar diye kendini kral sanıyo bunlar .
  • genius 6.000 tl + yemek + yol uzman 4.500 + prim sahsen apple inc genius olarak aldigim para bu ve arkadasim aldigi da bu :) hersey acik kontenjan dolu. ama istanbul 2. magaza icin alim olucak kisa sure icerisinde ve 3. ankara icin olucak herkeze bol sans
  • quote:

Orijinalden alıntı: JIHAD3434

genius 6.000 tl + yemek + yol uzman 4.500 + prim sahsen apple inc genius olarak aldigim para bu ve arkadasim aldigi da bu :) hersey acik kontenjan dolu. ama istanbul 2. magaza icin alim olucak kisa sure icerisinde ve 3. ankara icin olucak herkeze bol sans

Kardeşim sanırım apple store de çalışıyorsun hayırlı olsun sizin mağazada normal satış danışmanı ne pozisyonda geçiyo bide kardeşim ortalama maaşlar nedir ticket yol parası tam ne oluyo zorda kalma sende fazla yazarken bide maaşlar hangi bankaya yatıyo biraz bilgi verirsen sevinirim

• yahu atilirda bu kadar atilir. genius'a 6 bin maas ha. calisan 5 tane arkadasim var. maaslar o kadar da yuksek degil arkadaslar. 2-3 bin arasinda maaslar bilginize. amerika'dayim buradaki elemanlar 3 bin dolar aliyorlar ortalama. naptin sen?
  • lordrdley L kullanıcısına yanıt
    Doktor 6 bin lira alamiyor be

• VioLee kullanıcısına yanıt
    abi apple prim vermiyor o yuzden biraz daha yuksek maaslari :) ayrica brut veriyorlar.
  • kardesim amerikada stajer e tl olarak 13 maas veriyolar . bilmeden konusmayin . dunya devi sana 2 bin lira veripte sallarmi seni ne elemelerden geciriyor ha bunu para icinmi yapiyor hayir . verdigi paranin karsiligi icin yapiyor suanda turkiyede foxconn bi fabrika acicak oradaki tekniker dahi 10 bin tl ile basliyicak . buyuk firma icin para onemli degil onemli olan is yapmasi . acunn medya da arastir biraz ne veriyolar biraz acik yazilmis zaten :)
  • Dh olarak iceride adamlarimiz da varmis sevindim sevindim

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.