Şimdi Ara

Forumdan Türkiye Apple Store'a iş başvurusu yapan,yada başvurusu sonuçlanan arkadaşlar var mı? (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
457
Cevap
18
Favori
80.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: salihbocX

insanların bu kadar vurdunduymaz olması çok üzücü olsa gerek bakın yine yazıyorum insanlık namına apple da işe başlayan bir arkadaşımız şurada derinlere inmeden kendinide zorda bırakmadan çok bariz bir kaç kelam etse çok iyi gelecek lise mezunu alıyorlarmı yoksa almıyorlarmı İngilizce şart mı değilmi vede şu an alım varmı hepsi bu kritik sözler bu maaş haklar onun olsun önemli olan bunlar ama maalesef kimse ağzını açmıyor mülakata gidenler dahi yazmıyor pes vallahi

Dostum yerinde gördüm 18-19 yaşında elemanlar var apple storda yani sen bakma millete lise mezunu olman yeter ama teknik olarak yeterli olmanda şart öne geçmek için beni genius pozisyonu için aradılar sorun yok fark atarım öz güvenini yüksek tut

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi june_day -- 13 Nisan 2014; 14:58:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: june_day

quote:

insanların bu kadar vurdunduymaz olması çok üzücü olsa gerek bakın yine yazıyorum insanlık namına apple da işe başlayan bir arkadaşımız şurada derinlere inmeden kendinide zorda bırakmadan çok bariz bir kaç kelam etse çok iyi gelecek lise mezunu alıyorlarmı yoksa almıyorlarmı İngilizce şart mı değilmi vede şu an alım varmı hepsi bu kritik sözler bu maaş haklar onun olsun önemli olan bunlar ama maalesef kimse ağzını açmıyor mülakata gidenler dahi yazmıyor pes vallahi

Dostum yerinde gördüm 19-19 yaşında elemanlar var apple storda yani sen bakma millete lise mezunu olman yeter ama teknik olarak yeterli olmanda şart öne geçmek için beni genius pozisyonu için aradılar sorun yok fark atarım öz güvenini yüksek tut

dostum teknik açıdan sorun yok kzdığım lise mezunu için vay neymiş niye üniversite mezunları varken lise mezunlarını arayacaklarmş ona kızıyorum tebrübe eğitim teknik açıdan sıkıntı yok internettenmi başvurdunuz apple kariyer sitesindemi bide mezuniyet ne sizin

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: june_day

quote:

Dostum yerinde gördüm 19-19 yaşında elemanlar var apple storda yani sen bakma millete lise mezunu olman yeter ama teknik olarak yeterli olmanda şart öne geçmek için beni genius pozisyonu için aradılar sorun yok fark atarım öz güvenini yüksek tut

dostum teknik açıdan sorun yok kzdığım lise mezunu için vay neymiş niye üniversite mezunları varken lise mezunlarını arayacaklarmş ona kızıyorum tebrübe eğitim teknik açıdan sıkıntı yok internettenmi başvurdunuz apple kariyer sitesindemi bide mezuniyet ne sizin

Kariyer sitesini salla direk appleden başvur ve lise mezunuyum beni aradıklarına göre demekki neymiş üni herşey değil belli pozisyonlariçin

• Evet arkadaşlar ;

BAŞVURU DURUMU :

Kariyer.net aracılığı ilede baivurabilirsiniz, apple job üzerindende ben şahsen apple job üzerinden başvurdum
    Başvurduktan 2 hafta sonra anna arıyor sizi yaarım yamalak türkçesi ve hoş sesiyle sizi merhaba dedikten sonra başlıyor sorular sormaya nerde çalıştınız naptınız işinizden bahsetmenizi istiyor, devamında size görüşme zamanı için mail atacağını söylüyor adres v.s v.s sonrasında telefon kapanıyor

1. GÖRÜŞME

Arkadaşlar bu görüşmede kılık kıyafet önemsiz önemsiz derken şortlada gitmezsiniz umarım ama herkesin aksie şortla gitseniz dahi bu sizin için bir avantajdır :) çünkü apple aradıkları eleman yaratıcı fikirleri olan cesur çalışma arkadaşlar ben bunu anladım,

ilk görüşmede 12 kişilik gruplar halinde takılıyorsunuz herkes 2'şey eşleşiyor ufak tiyatrolar v.s oynuyorsunuz biriniz müşteri biriniz eleman oluyor v.s zevkli geçiyor 1.5 saat kadar sürdü ilk görüşme arkadaşlar . Burada çok dikkat etmeniz gerek haliniz hareketleriniz tavırlarınız 2 eleman tarafından sürekli işlenip ellerindeki formlara yazılıyor buna göre aktif olan hareketli olan gülümseyen arkadaşlar 2. görüşmeye geçiyor çünkü ilk görüşmede apple tanıtıyorlar daha sonra mağazaları elemanları tanıtıyorlar bir kaç güzel video var onları izletiyorlar son derece eülenmiştim ben

2. GÖRÜŞME

Artık hal ve hareketleriniz ile tam bir apple elemanı olma yolunda adım attınız demektir, Bu görüşmede arkadaşlar daha teknik bilgiler sizden istiyorlar nedir bunlar ? 2. görüşmeye gelirken 2 adet form dolduruyorsunuz apple ile ilgili bu form üzerinden size sorular soruyorlar mesela kullanmayı bildiğiniz programlar v.s gibi şeyleri yazıyorsunuz burada teknik arkadaşlar size sorular soruyor nasıl ve ne kadar bildiğiniz konusunda daha sonrasında neden apple'da çalışmak istediğiniz v.s soruluyor burada 6 kişilik bir ekipte oluyorsunuz burada hareketleriniz çok çok önemli en ufak hareketinizde bile gözler size kayıyor o derece hassas burada püf noktam şu karşınızdakine ne kadar saygı gösteriyorsunuz ne kadar onu dinliyorsunuzu ölçüyorlar aynı zamanda teknik bilginizi :)

Benim gibi herşeye atlamayın arkadaşlar ben yanımdaki arkadaşlarada sorulan sorulara cevap verdim elendim :D birde lise menuzunuyum full üniversite mezunu elemanların içine düştüm belkide bu da etkendir.

Sizlere tavsiyelerim bunlar bunun haricinde beni tagleyip soru sorarsanız musait oldukça cevap verebiliri
    m .

• Eyvallah ya sonunda sağlam bir bilgi geldi bu açıklama iyi oldu en azından fikir sahibiyiz artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sterilmikrop

Evet arkadaşlar ;

BAŞVURU DURUMU :

Kariyer.net aracılığı ilede baivurabilirsiniz, apple job üzerindende ben şahsen apple job üzerinden başvurdum
    Başvurduktan 2 hafta sonra anna arıyor sizi yaarım yamalak türkçesi ve hoş sesiyle sizi merhaba dedikten sonra başlıyor sorular sormaya nerde çalıştınız naptınız işinizden bahsetmenizi istiyor, devamında size görüşme zamanı için mail atacağını söylüyor adres v.s v.s sonrasında telefon kapanıyor

1. GÖRÜŞME

Arkadaşlar bu görüşmede kılık kıyafet önemsiz önemsiz derken şortlada gitmezsiniz umarım ama herkesin aksie şortla gitseniz dahi bu sizin için bir avantajdır :) çünkü apple aradıkları eleman yaratıcı fikirleri olan cesur çalışma arkadaşlar ben bunu anladım,

ilk görüşmede 12 kişilik gruplar halinde takılıyorsunuz herkes 2'şey eşleşiyor ufak tiyatrolar v.s oynuyorsunuz biriniz müşteri biriniz eleman oluyor v.s zevkli geçiyor 1.5 saat kadar sürdü ilk görüşme arkadaşlar . Burada çok dikkat etmeniz gerek haliniz hareketleriniz tavırlarınız 2 eleman tarafından sürekli işlenip ellerindeki formlara yazılıyor buna göre aktif olan hareketli olan gülümseyen arkadaşlar 2. görüşmeye geçiyor çünkü ilk görüşmede apple tanıtıyorlar daha sonra mağazaları elemanları tanıtıyorlar bir kaç güzel video var onları izletiyorlar son derece eülenmiştim ben

2. GÖRÜŞME

Artık hal ve hareketleriniz ile tam bir apple elemanı olma yolunda adım attınız demektir, Bu görüşmede arkadaşlar daha teknik bilgiler sizden istiyorlar nedir bunlar ? 2. görüşmeye gelirken 2 adet form dolduruyorsunuz apple ile ilgili bu form üzerinden size sorular soruyorlar mesela kullanmayı bildiğiniz programlar v.s gibi şeyleri yazıyorsunuz burada teknik arkadaşlar size sorular soruyor nasıl ve ne kadar bildiğiniz konusunda daha sonrasında neden apple'da çalışmak istediğiniz v.s soruluyor burada 6 kişilik bir ekipte oluyorsunuz burada hareketleriniz çok çok önemli en ufak hareketinizde bile gözler size kayıyor o derece hassas burada püf noktam şu karşınızdakine ne kadar saygı gösteriyorsunuz ne kadar onu dinliyorsunuzu ölçüyorlar aynı zamanda teknik bilginizi :)

Benim gibi herşeye atlamayın arkadaşlar ben yanımdaki arkadaşlarada sorulan sorulara cevap verdim elendim :D birde lise menuzunuyum full üniversite mezunu elemanların içine düştüm belkide bu da etkendir.

Sizlere tavsiyelerim bunlar bunun haricinde beni tagleyip soru sorarsanız musait oldukça cevap verebiliri
    m .

insan kaynakları uzmanları yabancımı türkmü
    ayrıca lise mezunuyum dediniz hangi pozisyon için çağrıldınız

• salihbocX S kullanıcısına yanıt
    İK'lar genelde türk daha önceden işe alınmış arkadaşlar geneldede bayan :)

ilk görüşmede arkadaşlar bunun bir önemi yok ne için çağrıldığınızın :) bizim zamanımızda part time içindi sadece

ben Depo tecrübem olduğu için depo istemiştim ama onların bana ilk görüşmede teklifi çalıştığım yerlerden dolayı Müşteri hizmetleri tarzı bir görevdi

bu arada yanlış hatırlamıyorsam 6 tane pozisyon var :)

Bu arada 2. görüşmeye almanyadaki TÜRK apple mağaza müdürü gelmişti bize
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sterilmikrop

İK'lar genelde türk daha önceden işe alınmış arkadaşlar geneldede bayan :)

ilk görüşmede arkadaşlar bunun bir önemi yok ne için çağrıldığınızın :) bizim zamanımızda part time içindi sadece

ben Depo tecrübem olduğu için depo istemiştim ama onların bana ilk görüşmede teklifi çalıştığım yerlerden dolayı Müşteri hizmetleri tarzı bir görevdi

bu arada yanlış hatırlamıyorsam 6 tane pozisyon var :)

Bu arada 2. görüşmeye almanyadaki TÜRK apple mağaza müdürü gelmişti bize

anladım kardeşim çok sağol erdemli bir davranış yaptım susmadın inşallah insanlık namına diğer işe girmiş yada görüşme yapmış arkadaşlarda yazarlar girmek isteyenlere yardımcı olmak iyi bir camiaya yani yoksa yanlış anlama başkaları gibi kaç para maaş yok yol veriyormu ticket varmı gibi saçma sapan sorular sormuyorum kimseye fark etmişsnizdir öyle güzel kuruma girde sana onlar sen istemeden hakkını verirler ben bir çok ülkede var olan bir elektronik mağazasında çalıştım iyi biliyorum böyle güzide şirketleri

• salihbocX S kullanıcısına yanıt
    Hocam ben biraz 2. turda saçmaladım çünkü gayet güzel işim var zaten :) yani apple'da çalışsamda olur çalışmasamda olur diye düşündüğüm için biraz teknik detaylara fazla önem verdim :D buda biraz sinirlerini bozdu sanırsam :D

Ticket, maaş v.s gibi şeyleri 3 yada 4'ünde sanırım konuşuyorlar fakat part time ilk işe alıcaklardı full time alımları bilmiyorum yinede ben sorduğumda ilk aşamada düşünmüyoruz demişlerdi .

işe giren arkadaşları tebrik ederim yeni giricek olan arkadaşlarada bol şans diliyorum
  • Merhabalar, Bende Ocak ayında Anna tarafından arandıktan sonra sonunda 1. görüşmeye çağrıldım. Yarın sabah ilk görüşmeye gidicem nasipse.
    Çoğu arkadaşın kafasında sorular var bende sürecin nasıl işlediğini yaşadıkça yazıcam DH ailesine.
    Üniversite 3. sınıf öğrencisiyim ve Uzman kadrosuna başvurdum. İngilizce seviyem iyi diyebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: azeybey

Merhabalar, Bende Ocak ayında Anna tarafından arandıktan sonra sonunda 1. görüşmeye çağrıldım. Yarın sabah ilk görüşmeye gidicem nasipse.
    Çoğu arkadaşın kafasında sorular var bende sürecin nasıl işlediğini yaşadıkça yazıcam DH ailesine.
    Üniversite 3. sınıf öğrencisiyim ve Uzman kadrosuna başvurdum. İngilizce seviyem iyi diyebilirim.

öncelikle şansın açık olsun umarım diyerleri gibi susmaz gelişmeleri ortamı sorulan sorular hakkında fikir edinebilcek bilgiler yazar inşallah hayırlı haberler ile gelirsin buraya bol şanslar
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: azeybey

Merhabalar, Bende Ocak ayında Anna tarafından arandıktan sonra sonunda 1. görüşmeye çağrıldım. Yarın sabah ilk görüşmeye gidicem nasipse.

öncelikle şansın açık olsun umarım diyerleri gibi susmaz gelişmeleri ortamı sorulan sorular hakkında fikir edinebilcek bilgiler yazar inşallah hayırlı haberler ile gelirsin buraya bol şanslar

sustu bile :D

• Çok yazık gidenler yine sustı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olumlu geri dönüş alanlar var mı arkadaşlar?

• Akın denen adam en iyi arkadaşımın telefonunu değiştirmedi göbekli sakallı olan.Eğer bu forumdansa taşlayalım banlayalım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Beni tekrarda görüşmeye davet ettiler, mail gelmiş. Anlaşılan tekrar tiyatro zamanı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: :SworD:

Beni tekrarda görüşmeye davet ettiler, mail gelmiş. Anlaşılan tekrar tiyatro zamanı.

hocam biraz detay versen hangi mağaza için ilk görüşmede neler oluyor alım varmı şu an sende diğerleri gibi yapma dostum susma senden maaş bilgisi istemiyoruz merak etme diğerleri maalesef karakter olarak anlatmıyorlar bari sen yapma
  • quote:

quote:

Beni tekrarda görüşmeye davet ettiler, mail gelmiş. Anlaşılan tekrar tiyatro zamanı.

hocam biraz detay versen hangi mağaza için ilk görüşmede neler oluyor alım varmı şu an sende diğerleri gibi yapma dostum susma senden maaş bilgisi istemiyoruz merak etme diğerleri maalesef karakter olarak anlatmıyorlar bari sen yapma

Gorusmeye davet için sadece mail geldi, Senin sorularının cevabı 4. Gorusmede belli oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Verre

Akın denen adam en iyi arkadaşımın telefonunu değiştirmedi göbekli sakallı olan.Eğer bu forumdansa taşlayalım banlayalım

arkadaşlar apple Store da çalışan genıus lardan bazıları bu forum U takıp ediyorlar dün genius barda iOS 8 u yukuyordum aralarında konuşup donanımhaber de bizden bahsedıyorlar beni değiştirmiyorum diye bana gıcık oluyorlar deyip ovünuyorlardı yani istese değiştirebileceği cihazı değiştirmediği için övünüyordular aralarında ve gülüşüyordular o gülüşen Arkadaşlara lafım elinize ne geçiyor bu şekilde size madalyamı takılacak insanları sallayıp işlerini görmeyince

hemen Karşımda bir çocukla sohbet etdım
    3.kezdır geldiğini ayni cihaz için anlatıyordu her defasında başlarından savıyorlar beni diyordu aynı cihazı bu defa değişim Yaptılar cihaz şebeke bulamıyormuş gerekçeleri ise sim kart kesilmiş kart olmayacakmış
    çocuk kesilmemiş kartlada aynı diyor derdını anlatana dek 1 saat uğraştı
    o beklerken başka biri geldi 3 tane telefonu tam 3 dakikada değiştirdi hemde tek randevu ile işine geldikleri kişinin işini anında halledip işine gelmeyenleri bekletiyorlar birde utanmadan SWAP
    cihazlar işlem Görmüş cihazlar değil Türkiye'de yasalar buna izin vermiyor diye yalan doğuruyordu

• quote:

İlk görüşmemi sizinki bide nerden başvurdunuz

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.