Şimdi Ara

Forumdan Türkiye Apple Store'a iş başvurusu yapan,yada başvurusu sonuçlanan arkadaşlar var mı? (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
457
Cevap
18
Favori
80.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben ilk gorusmede elenmistim 2013 subatta ve 1 ay sonra aranmistim. 6-12 ay sonra tekraf alim yapacaklarini ve haberimin olacagini belirttiler. hala bekliyorum -_-
  • elendiğinizi nasıl bildirdiler 1 ay sonra dediğiniz mail falanmı geldi elendiğinze dair
  • ben aralık gibi görüşmeye gitmiştim elendim :) sonra önümüzdeki hafta bi otelde tekrar görüşmeye çağırdılar ama duyduum maaşları alıyorlarsa şeyimden aşaa... yolları var :) ben çok gelirim oraya
  • quote:

Orijinalden alıntı: serif61

quote:

Orijinalden alıntı: Verre

Akın denen adam en iyi arkadaşımın telefonunu değiştirmedi göbekli sakallı olan.Eğer bu forumdansa taşlayalım banlayalım

arkadaşlar apple Store da çalışan genıus lardan bazıları bu forum U takıp ediyorlar dün genius barda iOS 8 u yukuyordum aralarında konuşup donanımhaber de bizden bahsedıyorlar beni değiştirmiyorum diye bana gıcık oluyorlar deyip ovünuyorlardı yani istese değiştirebileceği cihazı değiştirmediği için övünüyordular aralarında ve gülüşüyordular o gülüşen Arkadaşlara lafım elinize ne geçiyor bu şekilde size madalyamı takılacak insanları sallayıp işlerini görmeyince

hemen Karşımda bir çocukla sohbet etdım
    3.kezdır geldiğini ayni cihaz için anlatıyordu her defasında başlarından savıyorlar beni diyordu aynı cihazı bu defa değişim Yaptılar cihaz şebeke bulamıyormuş gerekçeleri ise sim kart kesilmiş kart olmayacakmış
    çocuk kesilmemiş kartlada aynı diyor derdını anlatana dek 1 saat uğraştı
    o beklerken başka biri geldi 3 tane telefonu tam 3 dakikada değiştirdi hemde tek randevu ile işine geldikleri kişinin işini anında halledip işine gelmeyenleri bekletiyorlar birde utanmadan SWAP
    cihazlar işlem Görmüş cihazlar değil Türkiye'de yasalar buna izin vermiyor diye yalan doğuruyordu

EĞER BU KONU DOĞRU İSE

Arkadaşlar böyle insanlar mesela bana denk gelse hemen şikayet ederim ve gerekirse avukata başvururum emin olun böyle birşey yaptığınızda o insanı gelecek hafta orda göremezsiniz Apple diyoruz ki onu işe alırmı bunu işe alırmı buna çok dikkat ediyor şuna çok dikkat ediyor evet öyle ise böyle şikayetleri diğer firmalara göre daha çooooook dikkate alıcaktır yani demek istediğim hakkınızı arayın şikayetimvar diye bi site var oraya yazın Apple 'a yazın 2 dk 'nızı ayırıp ve emin olun bu olayı nasıl konuşuyorlarsa onuda konuşucaklardır ve bu orda yayılır ve korku ortamı oluşur bu kadar zor girilen bir işi kimse kaybetmek istemez ve böyle çirkin insanı uğraştıran durumlarada kimse maruz kalmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1E24E8F01 -- 6 Haziran 2014; 1:11:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TheCr7

quote:

Orijinalden alıntı: serif61

quote:

Orijinalden alıntı: Verre

Akın denen adam en iyi arkadaşımın telefonunu değiştirmedi göbekli sakallı olan.Eğer bu forumdansa taşlayalım banlayalım

arkadaşlar apple Store da çalışan genıus lardan bazıları bu forum U takıp ediyorlar dün genius barda iOS 8 u yukuyordum aralarında konuşup donanımhaber de bizden bahsedıyorlar beni değiştirmiyorum diye bana gıcık oluyorlar deyip ovünuyorlardı yani istese değiştirebileceği cihazı değiştirmediği için övünüyordular aralarında ve gülüşüyordular o gülüşen Arkadaşlara lafım elinize ne geçiyor bu şekilde size madalyamı takılacak insanları sallayıp işlerini görmeyince

hemen Karşımda bir çocukla sohbet etdım
    3.kezdır geldiğini ayni cihaz için anlatıyordu her defasında başlarından savıyorlar beni diyordu aynı cihazı bu defa değişim Yaptılar cihaz şebeke bulamıyormuş gerekçeleri ise sim kart kesilmiş kart olmayacakmış
    çocuk kesilmemiş kartlada aynı diyor derdını anlatana dek 1 saat uğraştı
    o beklerken başka biri geldi 3 tane telefonu tam 3 dakikada değiştirdi hemde tek randevu ile işine geldikleri kişinin işini anında halledip işine gelmeyenleri bekletiyorlar birde utanmadan SWAP
    cihazlar işlem Görmüş cihazlar değil Türkiye'de yasalar buna izin vermiyor diye yalan doğuruyordu

EĞER BU KONU DOĞRU İSE

Arkadaşlar böyle insanlar mesela bana denk gelse hemen şikayet ederim ve gerekirse avukata başvururum emin olun böyle birşey yaptığınızda o insanı gelecek hafta orda göremezsiniz Apple diyoruz ki onu işe alırmı bunu işe alırmı buna çok dikkat ediyor şuna çok dikkat ediyor evet öyle ise böyle şikayetleri diğer firmalara göre daha çooooook dikkate alıcaktır yani demek istediğim hakkınızı arayın şikayetimvar diye bi site var oraya yazın Apple 'a yazın 2 dk 'nızı ayırıp ve emin olun bu olayı nasıl konuşuyorlarsa onuda konuşucaklardır ve bu orda yayılır ve korku ortamı oluşur bu kadar zor girilen bir işi kimse kaybetmek istemez ve böyle çirkin insanı uğraştıran durumlarada kimse maruz kalmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DonanımHD -- 6 Haziran 2014; 1:16:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cturna

ben aralık gibi görüşmeye gitmiştim elendim :) sonra önümüzdeki hafta bi otelde tekrar görüşmeye çağırdılar ama duyduum maaşları alıyorlarsa şeyimden aşaa... yolları var :) ben çok gelirim oraya

otelde mi yapmaya basladilar yine gorusmeleri?
  • evet bi otelde yapcaklarmış

nette yazılan edilen maaşlar külliyen yalan kaçar tl aldıklarını kimse bilmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: cturna

evet bi otelde yapcaklarmış

nette yazılan edilen maaşlar külliyen yalan kaçar tl aldıklarını kimse bilmiyor

Zaten 6.000 TL vermezler çünkü burası Türkiye adam senden NY 'da verilen hizmeti vermeni beklemiyor o yüzden normal düzeydedir maaşlar çünkü burda bu donanım ne şu donanım ne diye soran kişi çok az sorucak adamda kendi araştırıp buluyor ülkemize alıştığı için bizde beklenen hizmet bi sorun olursa telefonumu değiştir yeter bu kadar basit büyütmeye gerek yok yani :).

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yahu arkadaslar 3000 bin dolar buranin 3000tl si. Alla alla herif tabii 6 bin tl vermez. kendi vatandasina 6bin vermiyor neyin kafasindasiniz siz yahu?
  • Eğer burada bahsedilen müşteriye tavır doğruysa çok geçmeden kapıya koyarlar bu herifleri. Mağazanın konsepti her şeyiyle premium olmaktan ibaret. Aldığın şey dandikos 2 bin tl'lik bir cihaz ama sana milyonermişçesine hizmet vermek zorunda. Yeri geldiğinde arkadaşça, yeri geldiğinde lafı anlamayan bir tipe bile defalarca saygılı bir biçimde anlatmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Farwynd

Eğer burada bahsedilen müşteriye tavır doğruysa çok geçmeden kapıya koyarlar bu herifleri. Mağazanın konsepti her şeyiyle premium olmaktan ibaret. Aldığın şey dandikos 2 bin tl'lik bir cihaz ama sana milyonermişçesine hizmet vermek zorunda. Yeri geldiğinde arkadaşça, yeri geldiğinde lafı anlamayan bir tipe bile defalarca saygılı bir biçimde anlatmalı.

+1

• İsmi Betül veya Begüm isimli bir şahıs vardı benimle çok kaba ve kompleksi bir şekilde konuştu doğru dürüst ilgilenmedi bile aynı şahıstan memnun kalan veya kalmayan var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frankdal

İsmi Betül veya Begüm isimli bir şahıs vardı benimle çok kaba ve kompleksi bir şekilde konuştu doğru dürüst ilgilenmedi bile aynı şahıstan memnun kalan veya kalmayan var mı ?

Şikayet edin, müşteri ile gereği kadar ilgilenmiyor diye. Ben de Polo, Tommy, Apple gibi yerlerde asgari ücretle çalışıp çevresine hava atan cahil, ukala elemanları anlamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reid Rider -- 7 Haziran 2014; 17:47:33 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reid Rider

quote:

İsmi Betül veya Begüm isimli bir şahıs vardı benimle çok kaba ve kompleksi bir şekilde konuştu doğru dürüst ilgilenmedi bile aynı şahıstan memnun kalan veya kalmayan var mı ?

Şikayet edin, müşteri ile gereği kadar ilgilenmiyor diye. Ben de Polo, Tommy, Apple gibi yerlerde asgari ücretle çalışıp çevresine hava atan cahil, ukala elemanları anlamıyorum

Hocam nereye ve ne yolla şikayet edebiliyoruz ?
  • quote:

quote:

quote:

Hocam nereye ve ne yolla şikayet edebiliyoruz ?

Şikayetimvar'dan veya apple'dan yapabilirsiniz. Keşke bu bayanla görüştükten sonra direk mağaza sorumlusuna şikayet etseydin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir genius arkadaşım 2400 tl maaş aliyorum demişti bana sallıyor mu bilmiyorum pek samimi değiliz

• quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

quote:

quote:

Eminim ki hayatında hiç çalışmadın . Profile bakayım dedim ama kapalı ve +1 M. Üzeri üye numarası var ki muhtemelen 14-16 yaşları arasındasın ...

Konuya gelecek olursakta ; Kimse bu yerlerde ASGARİ ücret almıyor . Klavyeden sallarsınız ancak

Dostum sen herhalde bu saydığı şirketlerden birisinde çalışıyorsun ne bu koruma ihtiyacı.

• quote:

quote:

quote:

Eminim ki hayatında hiç çalışmadın . Profile bakayım dedim ama kapalı ve +1 M. Üzeri üye numarası var ki muhtemelen 14-16 yaşları arasındasın ...

Konuya gelecek olursakta ; Kimse bu yerlerde ASGARİ ücret almıyor . Klavyeden sallarsınız ancak

isterse 5bin lira alsın, müşteriyle ilgilenmek zorunda. Var böyle tipler kendini havada gören, sonra mağaza sorumlusuyla konuşunca süt dökmüş kediye dönerler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Üniversite 3. sınıftayım. Ortada müşteri aleyhine bir durum söz konusu, fanboyluk yapmaya gerek yok. Sanırım Apple'da çalışıyorsun, şu üsluba bakılırsa.

• Bu forumda insanlar artık yazılanları , yazdılığı gibi okumamaya da başlamış.Kim ne anlamak isterse , -nasıl böyle bir anlam çıkartıldıysa artık - onu anlıyor !

Benim tekrar vermek istediğim mesaj ; BU ADAMIN SAYDIĞI HİÇBİR MARKADA ASGARİ ÜCRET UYGULAMIYOR ! Yazdığım yorum bu , gelen yorumlar ney Hay Allah'ım ya
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.