Şimdi Ara

Forumdan Türkiye Apple Store'a iş başvurusu yapan,yada başvurusu sonuçlanan arkadaşlar var mı? (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
457
Cevap
18
Favori
80.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ilk gün sıradakilere simit dağıtanlardan biri de sen miydin yoksa?Yalnız Foxconn gibi bir fabrika açılacak demişsin ya işte orada mantara bağlamışsın bence:)))Çin gibi ucuz iş gücü olan bir ülke varken Apple gibi kar ve verimlilik odaklı bir Amerikan şirketi sence burada üretim yapar mı yaw:)))Ayrıca dün Hürriyet'te ücret bilgileri açıklandı normal satış danışmanı tarzda çalışanlar 2400 geniuslar ise 3200 TL civarı maaş alıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bhsoz -- 7 Nisan 2014; 20:15:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bhsoz

Ilk gün sıradakilere simit dağıtanlardan biri de sen miydin yoksa?Yalnız Foxconn gibi bir fabrika açılacak demişsin ya işte orada mantara bağlamışsın bence:)))Çin gibi ucuz iş gücü olan bir ülke varken Apple gibi kar ve verimlilik odaklı bir Amerikan şirketi sence burada üretim yapar mı yaw:)))Ayrıca dün Hürriyet'te ücret bilgileri açıklandı normal satış danışmanı tarzda çalışanlar 2400 geniuslar ise 3200 TL civarı maaş alıyorlar.
    sa beyler 1 hafta sonra benimde görüşmem var neler tavsiye edersiniz çalışan arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: assasina

En son görüşme ile ilgili kendisine cevap gelen var mı srkadaşlar?
    görüşmeye giden arkadaşlar bilir ingilizce mülakat oluyormu ingilizce bilmek gerekiyormu
  • quote:

Orijinalden alıntı: denkel

görüşmeye giden arkadaşlar bilir ingilizce mülakat oluyormu ingilizce bilmek gerekiyormu

Alıntıları Göster
    Umarım hayal ettiğiniz pozisyonlar gerçekleşir gençler. 2400-3200 tl gibi ücretler bireysel olarak iyi gözüküyor. İçinize sinmesini dilerim hepiniz için. Allah yardımcınız olsun, güzel haberler alırsınız inş
  • Lise mezunı olarak alın yapıyorlarmı bu uzman dedikleri pozisyona

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bhsoz B kullanıcısına yanıt
    apple ve foxconn birbirinden bagimsizz sirketler uretimi sadece apple icin yapmiyicak . artik cinde uretme devri yavas yavas kapaniyor ulasim ucreti ile hemen hemen ayni miktarlara ulasiyor maliyet. kaliteli iscilik ve asya yerine direk avrupada yaptirmak daha mantikli oluyor acikcasi gelis sebeblerinden biri de bu . fabrika derken sadece main board yapilir sanirim oda bos olur dolumu gene patent olarak firmaya yollanir pek bi bilgim yok acikcasi :) sen internetten birazcik daha arastir maas kismini . :) mezuniyet gerekli ama kaliteli ve yabanci dilinde biraz var ise olabilir bisler kendini ispatlaman lazim kardesim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JIHAD3434 -- 9 Nisan 2014; 0:16:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JIHAD3434

apple ve foxconn birbirinden bagimsizz sirketler uretimi sadece apple icin yapmiyicak . artik cinde uretme devri yavas yavas kapaniyor ulasim ucreti ile hemen hemen ayni miktarlara ulasiyor maliyet. kaliteli iscilik ve asya yerine direk avrupada yaptirmak daha mantikli oluyor acikcasi gelis sebeblerinden biri de bu . fabrika derken sadece main board yapilir sanirim oda bos olur dolumu gene patent olarak firmaya yollanir pek bi bilgim yok acikcasi :) sen internetten birazcik daha arastir maas kismini . :) mezuniyet gerekli ama kaliteli ve yabanci dilinde biraz var ise olabilir bisler kendini ispatlaman lazim kardesim .
    elbet apple storeda çalışan birisi bu başlığı okuyacak insanlık namına bir sorum var lise mezunu normal satış danışmanı pozisyoununda alım yapıldımı galiba uzman diye geçiyo apple store teriminde ayrıca daha başka alım yapılacakmı bari şunları bi cevaplasınızda soru işaretleri kalksa aklımızda maaş nedir sosyal şartlar nedir zaten bakın sormuyorum sizi iyi anlıyorum gizlilik anlaşmanız var saygım var ama sorduğum soru ama sıkıntı yok cevaplarsanız sevinirim pm de atabilirsiniz özelden

• quote:

Orijinalden alıntı: JIHAD3434

Foxconn konusunda hepiniz yanlışsınız. Foxconn türkiye'de zaten açtı fabrikasını. Desktop hp üretiyor ab ülkeleri için. Türkiye'de açılmasının sebebi gümrük birliği.

• quote:

Orijinalden alıntı: salihbocX

elbet apple storeda çalışan birisi bu başlığı okuyacak insanlık namına bir sorum var lise mezunu normal satış danışmanı pozisyoununda alım yapıldımı galiba uzman diye geçiyo apple store teriminde ayrıca daha başka alım yapılacakmı bari şunları bi cevaplasınızda soru işaretleri kalksa aklımızda maaş nedir sosyal şartlar nedir zaten bakın sormuyorum sizi iyi anlıyorum gizlilik anlaşmanız var saygım var ama sorduğum soru ama sıkıntı yok cevaplarsanız sevinirim pm de atabilirsiniz özelden

Genç arkadaşım ing. Bilen üniv. Mezunları sıradayken lise mezununu alırlar mı sence?

• quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

quote:

Genç arkadaşım ing. Bilen üniv. Mezunları sıradayken lise mezununu alırlar mı sence?

genç derken 29 yaşım biraz daha dikkat etseniz sevinirim artı kendim için sormadım ayrıca niye böyle düşünüyorsunuz onuda anlamadım girsek zorluya hepsi İngilizce biliyormu zannediyorsunuz yada hepside üniversite mezunu 100 kişinin 100 kişiside ama neyse net bilgi gelene kadar yineliyorum çalışan bir arkadaş var ise insanlık namına desin üniversite şartı var yok lise mezunu da oluyo İngilizce şartı var yok maaş falan yazmasın zaten gizli bilgi kendini riske atmasın bende istemem

• quote:

quote:

quote:

genç derken 29 yaşım biraz daha dikkat etseniz sevinirim artı kendim için sormadım ayrıca niye böyle düşünüyorsunuz onuda anlamadım girsek zorluya hepsi İngilizce biliyormu zannediyorsunuz yada hepside üniversite mezunu 100 kişinin 100 kişiside ama neyse net bilgi gelene kadar yineliyorum çalışan bir arkadaş var ise insanlık namına desin üniversite şartı var yok lise mezunu da oluyo İngilizce şartı var yok maaş falan yazmasın zaten gizli bilgi kendini riske atmasın bende istemem

29 bana göre genç. Genç olmak alınacak birşey değil. Sadece tecrübesizliğine vurgu yaptım. İlanlarında da yazıyordu. İng + üniv. Burda bu kadar sorana kadar ilanlarını da araştırabilirdin. Bu kadarcık araştırmayan bir kişi zaten bu işi alamaz bu özelliklere sahip olsa bile.

• quote:

quote:

quote:

quote:

29 bana göre genç. Genç olmak alınacak birşey değil. Sadece tecrübesizliğine vurgu yaptım. İlanlarında da yazıyordu. İng + üniv. Burda bu kadar sorana kadar ilanlarını da araştırabilirdin. Bu kadarcık araştırmayan bir kişi zaten bu işi alamaz bu özelliklere sahip olsa bile.

apple kariyer sitesine bi zahmet bi girin bakınız orda ne yazıyo ben eğitim durumu ile ilgili bir şey görmedim siz gördüyseniz bi link atarsanız bizde öğrenmiş oluruz !

• salihbocX S kullanıcısına yanıt
    Kariyer.net ilanlarını okudun mu? Orda yazıyordu.

• quote:

Kariyer.net ilanlarını okudun mu? Orda yazıyordu.

oraya bakmadım ayrıca apple kariyer direk apple sunucularına gidiyor kariyer biraz gereksiz bu konuda ama dediğim gibi eğitim ile ilgili illa bence üniversite ve İngilizce şart değildir iddaa ediyorum zorluda herkez mezun değildir ve İngilizcede bilmiyordur
  • Benim merak ettigim elenip sonra cagrilan oldu mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: lordrdley

Benim merak ettigim elenip sonra cagrilan oldu mu?

Elenen daha niye çağrılsınli adamlar her an iyi eleman bulabilirler

• quote:

Orijinalden alıntı: toppidik

Bana olumlu döndüler teklif aldım apple dan.
    Herkesin gönlüne göre arkadaşlar..
    :)

Hayırlı olsun kardeşim ama söylermisin ne giydin ?

Allah aşkına tartışmadan başka bişey yapmamışsınız anna resmi olmanıza gerek yok dedi demesine ama alınan yada 3. görüşmeye çağrılan arkadaşlar açıklasa ne sordular kıyafet nedir ayıptır ya paylaşın şunu artık bi iyilik yapın
    Paylaş
    :s
  • quote:

Orijinalden alıntı: june_day

quote:

Orijinalden alıntı: toppidik

Bana olumlu döndüler teklif aldım apple dan.
    Herkesin gönlüne göre arkadaşlar..
    :)

Hayırlı olsun kardeşim ama söylermisin ne giydin ?

Allah aşkına tartışmadan başka bişey yapmamışsınız anna resmi olmanıza gerek yok dedi demesine ama alınan yada 3. görüşmeye çağrılan arkadaşlar açıklasa ne sordular kıyafet nedir ayıptır ya paylaşın şunu artık bi iyilik yapın
    Paylaş
    :s

Alıntıları Göster
    yarın bende görüşmeye gidiyorum ama pek umutlu değilim

• quote:

Orijinalden alıntı: mesdil

yarın bende görüşmeye gidiyorum ama pek umutlu değilim

Alıntıları Göster
    Bende ama ilk izlenim açısından takımmı yoksa günlükmü giymeli bilmiyorum yarın kesinyaz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: june_day

Bende ama ilk izlenim açısından takımmı yoksa günlükmü giymeli bilmiyorum yarın kesinyaz?

Alıntıları Göster
    insanların bu kadar vurdunduymaz olması çok üzücü olsa gerek bakın yine yazıyorum insanlık namına apple da işe başlayan bir arkadaşımız şurada derinlere inmeden kendinide zorda bırakmadan çok bariz bir kaç kelam etse çok iyi gelecek lise mezunu alıyorlarmı yoksa almıyorlarmı İngilizce şart mı değilmi vede şu an alım varmı hepsi bu kritik sözler bu maaş haklar onun olsun önemli olan bunlar ama maalesef kimse ağzını açmıyor mülakata gidenler dahi yazmıyor pes vallahi

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.