Şimdi Ara

Forumdaşlar hepinizi ankete davet ediyorum, üniversiteyi şehir dışında mı okuyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

Forumdaşlar hepinizi ankete davet ediyorum, üniversiteyi şehir dışında mı okuyorsunuz?

(En Son Oy Tarihi: 15.6.2024)
Giriş
  • ve memnun musunuz olduğunuz durumdan? İzmir'den şehir dışına çıkmaya değer mi sizce?

• Hocam cok iyi bi okul gelmiyorsa bence zahmete değmez. Yurt hayatina adapte olabilecek misin yurtta kalmazsan eve cikacaksan bütcen bunu kaldirir mi bunlari hep dusunmek lazim .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wayze kullanıcısına yanıt

maalesef iyi bir okul gelmiyor hocam ben de sizin gibi düşünüyorum ya iyi bir okul için ya da tıp için şehir dışında okunacaksa okunur

• Ben 1 sene aile evinde üni okudum şimdi bir daha üni sınavı hazirlancam. Aile evinde üni bence okunmaz ben çok pismanim. Tabi herkesin ailesi ,maddi durumu farklı kesin konusmamak lazım ama şehir dışına gidin derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Günümüz şartlarında iyi bir tıp veya iyi bir üniversite(boun, odtü, itü, ytü vs.) harici şehir dışında okumak zor ve zahmetli. İlk 2 yıl aile evinde, 3 yıldır da şehir dışında üniversite okuyan biri olarak ikisinin de birbirlerine göre artıları eksileri var. Aile içi durumlar ve maddi güce göre karar vermeniz daha sağlıklı olacaktır.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Düzgün bölümleri düzgün yerlerde okuyamıyorsanız şehir dışına gitmeyin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.