Şimdi Ara

Forumdonanım'a Özel APPLE lisanslı MIPOW POWER TUBE USB Taşınabilir Güç Kaynağı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
4.735
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hepimizin ortak derdidir şarj. En olunmadık zamanda bitmesi içten bile değildir. Bu zamanlarda Yedek bir Bataryaya ya da bataryamızı şarj edebilecek harici bir ürüne gerek duyarız. Piyasa da Harici birçok ürün çıktı şimdiye kadar. Birçoğunu denedik ve sonuç hep hüsran oldu.Kimi telefonun bataryasını bozdu, kimi vaad ettiklerini yerine getirmedi, kimi ise çalışmadı bile. İşte size şimdi tanıtacağım ürün Apple ve Android lisansı almış Mipow Power Tube USB Taşınabilir Güç kaynağı. 3 farklı modeli isterseniz inceleyelim...

TÜRKİYE'DE İLK DEFA EVSANE.COM'DA!!!

https://www.evsane.com/admin/uplfiles/B_94350823-06102012174845.jpg

Power Tube 2200 - Çok amaçlı taşınabilir Yedek Şarj Cihazı

Özellikler

Şarj durumu göstergesi
    Bağlantı ara kablosuna cihazınıza uygun olan başlığı takarak farklı telefon veya portatif oyun konsollarını şarj edebilirsiniz.
    İPod / İPhone, Blackberry, HTC, Motorola, LG, Sony Ericsson, Samsung, PSP, Nokia, DSL/DSI/3DS PSP & Dişi USB için 11 kablo ve adaptör tipleri dahildir. Power Tube 2200’ü şarj etmek için USB şarj kablosu bulunmaktadır.
    Koruyucu kılıf
    “İPhone” ve “İPod ” için yapılmıştır, Apple tarafından onaylanmıştır ve sertifikalıdır.

Teknik Özellikler
    Çıkış voltajı / Akımı : 5V /500mA (Maksimum)
    Giriş voltajı / Akımı: 5 V / 500 mA (Maksimum)
    Kapasite: 2200mAh/ 3,7V
    Pil tipi: lityum – iyon batarya
    Kullanım süresi: 500 kullanım
    Uygun sıcaklık derecesi: -10 + 45C
    Doğrudan şarj süresi: 4-6 saat
    Ebatlar: 23,5 x 86 mm (L)
    Ağırlık: 148g

Şarj Tipleri

Power Tube 2200 bir çok portatif oyun konsolları ile uyumlu olarak 11 farklı şarj kablosu ve tipi mevcuttur.

Uygun olan markalar İPod / İPhone, Blackberry, HTC, Motorola, Sony Ericsson, Samsung, LG, Nokia, DSL, DSİ / 3DS, PSP & Dişi USB desteklidir

Power Tube 2200’e Genel Bakış

Nasıl Kullanılır?

İPod/İPhone için uygun olan kablonun yuvarlak sivri ucunu Power Tube 2200’e diğer ucunu cihazınıza takarak şarj edebilirsiniz. Diğer telefon ve portatif oyun konsolları için uygun olan başlığı ara bağlantı kablosuna takarak yuvarlak sivri ucu Power Tube 2200’e diğer ucunu cihazınıza takarak şarj edebilirsiniz.

Durum Göstergeleri

Göstergeler size şarj durumu hakkında bilgi verir, kırmızı ışık şarjın devam ettiğini ve mavi ışık şarjın tamamlandığını gösterir.

Power Tube 2200’ün şarj edilmesi,

ÖNEMLİ: İlk kullanımdan önce ürün ile birlikte verilen USB şarj kablosunu kullanarak Power Tube 2200’ü şarj ediniz.

USB fişini çalışan USB yuvasına (USB şarj cihazı, masaüstü veya dizüstü bilgisayar) takarak Power Tube 2200’ü yeniden şarj ediniz. Power Tube 2200 şarj edilirken, kırmızı ışık yanmaya devam edecektir. Işık mavi renkte sabit kaldığında şarj işleminin bittiğini belirtecektir. Şarjı bitmiş bir pil yaklaşık 4-6 saat içerisinde tamamen şarj olabilir. Power Tube 2200 kullanılmadığı durumlarda, cihazın üzerinde takılı kablo bırakmayınız.

Power Tube 2200’ü şarj etmek için sadece USB şarj kablosunu kullanın.

Çevrenin Korunmasına İlişkin Notlar,

Uluslararası yasalara göre 2002/96/EU sayılı Avrupa önergesinin uygulanmasından sonra, aşağıdaki hususlar dikkate alınmalıdır: elektrik ve elektronik cihazlar evrensel atıklar ile atılmamalıdır. Kanun uyarınca tüketiciler, ömrü bitmiş elektrik ve elektronik cihazları bu amaçla tayin edilmiş kamu toplama noktalarına veya belirlenmiş satış noktalarına göndermelidirler. Ancak, bu tür detaylar ilgili ülkenin yerel ve milli mevzuatında belirtilmiştir. Ürün üzerinde bulunan sembol, ambalaj veya kullanma talimatında verilen bilgiler bu ürünün bu yönetmeliklere tabi olduğunu göstermektedir. Geri dönüşüm, malzemeleri yeniden kullanarak veya eski cihazları başka şekillerde kullanarak, çevreyi korumak adına önemli katkıda bulunursunuz.

Güvenlik Bilgileri

Bu ürünü kullanmadan önce tüm açıklamalar ve uyarılar dikkatlice okunmalıdır. Bu ürünün uygunsuz kullanımı ürünün hasar görmesine, aşırı ısınmasına, zehirli gazların çıkarılmasına, kullanıcıyı yaralayabilecek yangın veya patlama riskine neden olmasına yol açabilir.

Şarj cihazı yüksek ısılarda bulunan ortamlarda bulundurulmamalıdır, bu duruma aşırı güneş ışığı ısısı da dahildir. Şarj cihazı diğer aşırı sıcak ortamlarda saklanmamalıdır.
    Şarj cihazının sert bir şekilde düşmesine, darbe almasına, aşınmasına veya diğer çarpmalara karşı dikkat edilmelidir. Çöküntüler, delinmeler, yıpranma bozuklukları gibi şarj aletinde herhangi bir nedenden dolayı hasar varsa, kullanılmamalı ve pil geri dönüşüm kutularına bırakılmalıdır.
    Şarj cihazı kullanıcı tarafından hiçbir şekilde ve koşulda ana parçaları değiştirilmemelidir veya tamir edilmemelidir.
    Şarj cihazı neme maruz bırakılmamalı ve sıvı ile temas ettirilmemelidir. Her zaman kuru bırakılmalı ve muhafaza edilmelidir.

Ürünü açmaya veya sökmeye çalışmayınız, böyle bir durumda ürünün garantisi geçersiz olacaktır.

Bu şarj cihazı sadece uyumlu olan portatif oyun konsolları ile birlikte kullanılması uygundur.

Bu şarj cihazının hangi portatif oyun konsolları uygun olup olmadığını belirleyebilmek için lütfen ürün ambalajına bakın. Biz üretici ve ithalatçı firma olarak bu ürünün kullanımına bağlı olarak portatif oyun konsollarınızda meydana gelebilecek hiçbir hasardan sorumlu değiliz.

“İPod / İPhone için üretilmiştir” ibaresi bu elektronik cihazın özellikle İPod ve İPhone ile kullanılmak için üretilmiş olduğu ve tasarımcısı tarafından Apple performans standartlarını karşılamak üzere geliştirildiği anlamına gelmektedir.

Apple bu cihazın çalışmasından veya güvenlik ve düzenleyici standartlar ile uygunluğundan sorumlu değildir.

İPhone® İPod® Apple Inc., şirketin Amerika’ da ve diğer ülkelerde kayıtlı ticari markalarıdır.

Forum donanım vasıtasıyla verilecek siparişlerde kargo ücreti Evsane.com'a aittir.
    Ürünün tavsiye edilen satış fiyatı 85TL (kdv dahil)'dir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aare35 -- 11 Ekim 2012; 18:44:21 >

• çok iyiymiş de 85 tl çok fazla.
  • evet ürün iyi ama fiyat çok fazla. Batteryupgrade sitesinde bundan daha iyi fazla mah'lı güç kaynakları daha ucuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: efem077

evet ürün iyi ama fiyat çok fazla. Batteryupgrade sitesinde bundan daha iyi fazla mah'lı güç kaynakları daha ucuz.

link verir misin hocam
  • 500 kullanım ne oluyor? ondan sonra çöpe atılacak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ragnar Frisch

çok iyiymiş de 85 tl çok fazla.

fiyat konusunda tüm türkiyedeki tavsiye edilen satış fiyatıdır. Birde Ebay dan ürüne bakarsanız yurtdışındaki fiyatlarla karşılaştırabilirsiniz ki pahalı olmadığı ortaya çıkacaktır. İyi günler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: isseyy

500 kullanım ne oluyor? ondan sonra çöpe atılacak?

500 kere doldurulup boşaltılıyor sanırım. zaten aşırı güçlü bir pili var, bu yaklaşık en aşağı 5 yıl gider emin olun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: aare35

quote:

çok iyiymiş de 85 tl çok fazla.

fiyat konusunda tüm türkiyedeki tavsiye edilen satış fiyatıdır. Birde Ebay dan ürüne bakarsanız yurtdışındaki fiyatlarla karşılaştırabilirsiniz ki pahalı olmadığı ortaya çıkacaktır. İyi günler...

yanlış anladınız beni. zaten ben piyasaya göre pahalı demedim. ürünün pahalı olduğundan bahsettim :) açıkçası iphone 3gs kullanıyorum, gece şarj ediyorum öbür gün akşama varmadan saat 5-6 gibi bitiyor full kullandığım zaman haliyle böyle bir şeye ihtiyacım vardı, 30 lira felan olsaydı alacaktım; 85 biraz aştı bütçemi

• quote:

Orijinalden alıntı: isseyy

500 kullanım ne oluyor? ondan sonra çöpe atılacak?

500 kullanım verimli şarj verisidir. Daha sonra ürün çöpe atılmayıp verimli şarj süresi düşmektedir. Bu ürünü haftada 3 defa kullandığınızı düşünürseniz 3*52=156 bir yıldaki kullanım süresi olur. buda yaklaşık 3-4 dört yıl bu ürünü kullanabileceğiniz anlamına gelir...Saygılar...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: efem077

evet ürün iyi ama fiyat çok fazla. Batteryupgrade sitesinde bundan daha iyi fazla mah'lı güç kaynakları daha ucuz.

link verir misin hocam

https://www.evsane.com/k-mipow-3258.html

MİPOW POWER TUBE 3000-USB Taşınabilir Güç Kaynağı : https://www.evsane.com/u-mIpow_power_tube_3000-usb_tasinabilir_guc_kaynagi_-22182.html

MIPOW POWER TUBE SHAKE 2600-USB Taşınabilir Güç Kaynağı : https://www.evsane.com/u-mipow_power_tube_shake_2600-usb_tasinabilir_guc_kaynagi-22181.html

MİPOW POWER TUBE 2200 - USB Taşınabilir Güç Kaynağı : https://www.evsane.com/u-mIpow_power_tube_2200_-_usb_tasinabilir_guc_kaynagi-22180.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aare35 -- 11 Ekim 2012; 18:44:57 >

• 1 Haftadır bu ürünü araştırıyorum..Videolarını izliyorum..çok hoşuma gitti..e bay dan da inceledim evet fiyatlarınız neredeyse aynı.. Ben 3000 serisinden almak istiyorum forum.donanımhaber.com dan geliyoruz diye not düşsek %10 indirim yaparmısınız :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: teutasarim

1 Haftadır bu ürünü araştırıyorum..Videolarını izliyorum..çok hoşuma gitti..e bay dan da inceledim evet fiyatlarınız neredeyse aynı.. Ben 3000 serisinden almak istiyorum forum.donanımhaber.com dan geliyoruz diye not düşsek %10 indirim yaparmısınız :)

şuan kampanyamız forumdonanım kullanıcılarına kargo bedava şeklinde...
  • Merhabalar. Bedava kargo için ne yapmalıyız?
  • Konuyu hortlatmak gibi olacak ama ürünü satın aldım ve gayet memnunum ürünü almak isteyenler sadece fiyat konusunu düşünmeliler onun dışında çok iş görüyor ben geçen hafta 49.90 a 2200 modeli d&r dan aldım. Tek sorun içinden çıkan kablo vesaire ürünler çok kaliteli gibi durmuyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.