Şimdi Ara

Forumla ilgili önerileriniz, eleştirileriniz, şikayetleriniz... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.404
Cevap
0
Favori
33.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: lapplaces

üyeliğimi silmişler. bunu yapanları kınıyorum

http://forum.donanimhaber.com/m_23079262/mpage_2/key_laplace//tm.htm#23091251

Ateş olmayan yerden duman çıkmaz.

DH yönetimini tebrik ediyorum.

• Profilimdeki Arkadaşlar listesindeki bir kişiyi nasıl silebilirim?
  • quote:

Simdi de okudugunu anlayamama sorunlarin oldugunu ogrenmis oldum. Guzel guzel degisik degisik insanlar tanimis oluyorum.
    Profiline baktim actigin bazi konular yok. Ne oldu sildirdin mi? Sen simdi diyebiliyor musun ki bana sen beni hic uyarmadin? Ben seni eski fake uyeliklerinle yazarken bile uyarmistim. Demistim ki futbol bu oynanmadan kazanilmaz , iyi hos Fenerbahcelisin ama macin oynanmasini bekle sonra konunu acarsin dedim. Yok sen hep macdan once iddaali konular acip kahve agziyla konusmayi surdurdun. Mesela gecen hafta sizi bu kadro yenecek , samiyende dunyada gorulmemis organizasyon ve 2. yariyi bekleyin konulari. 3 tane boyle konu actin hangisi tuttu? Anladim artik lafdan anlamadigini , saygi da gostermiyorum. Saygi hak edene gosterilir. Once futbolun nasil birsey oldugunu kavra ondan sonra gel yaz.

Bu mesaj yuzunden uyari puani almisim. Ne guzel degil mi? Bana uyari veren artik kimse bir de altina nedenini yazsaydi keske.. Baska bir dille kufur ettim de ben mi bilmiyorum.

• DH Metal Topluluğu'na bu günlerde dadanan onlarca fake hesaptan sadece bir tanesi; http://forum.donanimhaber.com/showProfile.asp?memid=567129
  • Bu güne kadar Donanimhaber.com olarak 190’dan fazla video incelemeyi beğeninize sunduk. Şimdi sıra sizde,http://video.donanimhaber.com adresinden ulaşabileceğiniz ve forum üyelik bilgilerinizle giriş yapabileceğiniz sistem ile artık siz de video incelemelerinizi forum üzerinden kullanıcılarla paylaşabilirsiniz.

Donanım üzerine kurulu dünyanın ilk video portalı olan video.donanimhaber.com’a katılımlarınızı bekliyoruz.

Forum üyelik bilgilerimle giriş yapamıyorum.
  • Forumda nickimi 1 kere deiştirmiştim hakkımda tükendi.

Bir kere daha deiştirme hakkım varmı ?
  • Nick değiştirme hakkı 1 keremi oluyomuş ?
  • Nick değiştirmek 1 kere ama istisnalar olabiliyor
  • quote:

2 dakika kuralının amacı nedir?

Foruma atılacak bir mesajın düşünülmesi, yazılması foruma yollanması gibi süreler dikkate alındığında 2 dakika süresi uzun bir süre değildir. Bu kural konurken 2 amacımız bulunmaktadır:
    Birisi üyelerimizin mesajlarına daha çok özen gösterip daha kaliteli mesajlar hazırlamaları, diğeri ise forumda kötü niyetle ard arda mesaj atımlarını engellemektir.
    Lütfen bu sürenin kısalması, kaldırılması, ya da farklı alternatif önerilerde bulunmayınız.

şimdi ne değiştide bu kular 2:45 saniyey çıktı acaba.Allah aşkına inandırıcı bir mesaj atın...
  • şu Web Tasarım - Programlama bölümünde webmaster genel die bi bölüm açarsanız daha iyi olur çünkü seo, hit vs gibi konularda başlık açacağım zaman açamıyorum açıcak yer bulamıyorum ama güzel başlıklar güzel paylaşımlar hepsi bir an önce açılsa çok mutlu olurum ve bu Web Tasarım - Programlama bölünün gelişiminede yardımcı olacaktır die düşünüyorum...

Ayrıca mesjaı attıktan sonra değiştir butonuna tıklıyarak e mail ile haberdar edilmeyi akti edemioyorum yada göremedim eğer sorun bende değilse :) buda aktif olursa iyi olur düşüncesindeyim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TechnoMANYAK -- 10 Mayıs 2008; 20:39:23 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Zaba

Profilimdeki Arkadaşlar listesindeki bir kişiyi nasıl silebilirim?

• Bir şehit konusu açılıyor.
    15-20 mesajdan sonra yok olup gidiyor.
    Onlar dağbaşında kahbe kurşunlara hedef olurken, en azından bir üst konu açarak bütün şehit haberlerini orada toplayıp onları anabiliriz.

Sanırım siz de desteklerseniz yöneticiler bir üst konu oluşturabilir.

Ya da var da ben mi görmedim?
  • Dün futbol bölümünde millet birbirine girdi ve ağza alınmayacak küfürler edildi.Banlanması gereken 2 kişi sınırsız banlandı, ama bursa nickli 3. terbiyesiz gözden kaçtı heralde.Hala banlanmamış.

Neyseki ss almıştım ettiği küfürler yanına kar kalmasın:

Forumla ilgili önerileriniz, eleştirileriniz, şikayetleriniz...

https://store.donanimhaber.com/30/2a/45/302a45667faed715b156f847ade919f4.jpg

İlgilenirseniz sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mehmet Güreli -- 11 Mayıs 2008; 11:06:17 >

• belki sacma gelicek ama sole bi konu olsa konu dısında kızlarla ilgili sorunu olanlar fln bole yakısıklılık kızlarla ilgili ayrilik kız tavlama fln filan cunku bu konular gelllikle konu dısına fln acılıo konular karısıo yani baska seylerde acılıgı icin konu asagı dusuyo bnce bole bisi olması yarar saglar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: SurlarÖnünde

Nick değiştirme hakkı 1 keremi oluyomuş ?

İsmin ingilizce ise türkçeleştirmek için olabilir demişlerdi bana.
    İlk ghookay dı sonra exceptionalstiletto yapmıştım.son böyle birşey söylediler bende ZamansizKar yaptım.
  • Merhaba,

Sizce 7 gün biraz ağır olmamışmı?
    http://forum.donanimhaber.com/m_14241136/tm.htm

ilgilenirseniz sevinirim. hiçbir uyarı puanımda yoktu direkt 7 gün...
  • sayın yönetici
    uzun süredir foruma giriş yapmıyordum fakat nu gün giriş yaptığımda
    hesabınız açılmıştır giriş yapınız diye uyarı alıyorum fakat foruma giriş yapamıyorum ilgilenirseniz sevinirim bundan sonra forumda daha aktif olacağım hesabımdaki sorun giderildiği zaman bu hesabıda silerseniz sevinirim teşekkürler
    nick:E®zinc@nlı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kalangçı_Çak -- 12 Mayıs 2008; 1:43:00 >
  • bu yeni topic e yönetici uğramıyor gibi
  • Merhabalar...
    Ben Adsl kullanıcısıyım foruma yaklaşık bir senedir üyeyim. Ev arkadaşımda foruma benim hattan başka pc üzerinden üye oldu. Bu tip üye durumları forumumuzda yasak mı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

Sorun ve Öneri...

1.si: En yukardaki reklam, sayfaya girince bazen çarşaf gibi aşağıya uzamış oluyo ve forum nliklerinin önemli bi kısmına tıklamamıza engel oluyo.

2.si: Konularda ve bölümlerde ziyaretçi sayısını görebilmemiz için hala bi değişiklik yapmicakmısınız.

Bu konudaki kullanıcılar ile beraber kaç tane ziyaretçinin o konuda olduğunun görünmesi iyi bir şey olur ayrıca bu bahsettiğiğm şey diğer forumlarda da var burada neden yok ?

*Sadece merak ettim diğer çok sayfa olan konu neden düşürüldü ?

Öneriyi sunduk ama üst yönetimde hala bununla ilgili bir karar verilmiş değil.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.