şimdilik şikayet veya önerim yok yönetici arkadaşlara kolay gelsin.
Teşekkürler.
quote:
Orjinalden alıntı: Millennium
Ne zaman kaldırıldı bilmiyorum ama eskiden konu başlıklarının solunda bir ''+'' işareti olurdu,gönderilen mesajlara konuya girmeden bakabilirdik.Neden kaldırıldı o acaba?
Forum sunucularına aşırı yüklenme olduğunda programcılar tarafından bazı ufak özellikler devre dışı bırakılabiliyor. Bu da yine öyle bir sebepten olsa gerek.
quote:
Orjinalden alıntı: Yılmaz
Önerim; Hangi kural dışı davranıştan kaç gün ceza alacağımızı gösteren bir tablo hazırlanması.
Davranışlar o kadar çok değişkenlik gösteriyor ki eğer bir tablo hazırlarsak inanın işin içinden hiç çıkamayız. Kural dışı davranıştaki kasıt ve ısrar, daha önce bu tip davranışlarda bulunup bulunmadığı vb. bir çok faktör cezalarda etkin oluyor. Bu sefer de "bunun cezası tablodakiyle aynı gün verilmemiş" gibi şikayetlerle karşılaşırız.
quote:
Orjinalden alıntı: replays
Şöyle birşeyden şikayetciyim.birisi bir konu açıyor.sonra orada belli tahrikçi gruplar arasında tartışma çıkıyor.konuyu ya kilitliyorsunuz yada kaldırıyorsunuz.bu hiç adil değil konuyu açanın ne suçu var birşeyler paylaşmak istiyor.bunun yerine o kişilerin mesajları silinse konu açık kalsa daha iyi olmaz mı?
quote:
Orjinalden alıntı: replays
daha doğrusu suçlu cezalandırılsın.biraz önce konudışında bir sitenin hacklenmesi konusunda konu açmıştım bazı kendini bilmezler hakaretlere başladı ve birde baktım ki konu kaldırılmış.bu çok yanlış
Zaman zaman sadece kural dışı mesajları temizleyip konunun devam etmesini sağlıyoruz zaten. Ancak bazen öyle konular oluyor ki biz mesajları silip gerekli kişilere ceza versek bile başka başka kişiler sildiğimiz tartışmaları sürdürmeye devam ediyorlar, bunun önüne geçmek için de konuyu toptan kaldırmamız gerekiyor.
Orjinalden alıntı: .MstF.
Konuları şikayet ederseniz mutlaka gereken yapılır. Şikayet ediyorum ama nereye kadar günde 50 aşkın şikayet yapıyorum. Bölüm modlarıda biraz ilgilenmesi gerekmez mi ? Üyeler mod gibi oluyor bu durumda
Zaten ilgilendikleri kural dışı durumların haricindeki şeyleri şikayet etme imkanınız oluyor. Yani onlar ilgilenmeseydi 50'yi aşkın şikayetiniz yerine en az 100'ü aşkın şikayetiniz olurdu.
quote:
Orjinalden alıntı: akglsercan
Profil sayfasında bir sorun mu var acaba? İmza,avatar falan ayarlayınca Uygula butonuna basınca sayfa görüntülenemiyor diyor.
Saygılar
Şimdi düzelmiş olması gerek tekrar inceler misiniz?
quote:
Orjinalden alıntı: PHaLaNX.
Ben de hediyeli anketler ile ilgili bir açıklama yapılmasını istiyorum. Son mascom anketlerinin sonuçlarını göremedik hala.
Önerinizi bildiriyorum üst yönetime.
quote:
Orjinalden alıntı: A100-599
Küfür serbest olsun
Küfürün serbest olduğu bir forum açmanızı önerebilirim ancak. Ya da youtube'a girip istediğiniz gibi küfür edin.
Pokémon bölümüne basketbol bölümüne açıldığı sohbet konusu açabilir miyim?
Açamayacağınızı daha önce söylemiştim diye hatırlıyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: Zaba
Profilimdeki Arkadaşlar listesindeki bir kişiyi nasıl silebilirim?
Üst menüde "Adres Defteri" kısmına girin. Kimi silmek istiyorsanız yanındaki kutucuğu işaretleyip sayfanın sağ altındaki "Sil" tuşuna tıklayın.
quote:
Orjinalden alıntı: Y!g!T
quote:
Simdi de okudugunu anlayamama sorunlarin oldugunu ogrenmis oldum. Guzel guzel degisik degisik insanlar tanimis oluyorum. Profiline baktim actigin bazi konular yok. Ne oldu sildirdin mi? Sen simdi diyebiliyor musun ki bana sen beni hic uyarmadin? Ben seni eski fake uyeliklerinle yazarken bile uyarmistim. Demistim ki futbol bu oynanmadan kazanilmaz , iyi hos Fenerbahcelisin ama macin oynanmasini bekle sonra konunu acarsin dedim. Yok sen hep macdan once iddaali konular acip kahve agziyla konusmayi surdurdun. Mesela gecen hafta sizi bu kadro yenecek , samiyende dunyada gorulmemis organizasyon ve 2. yariyi bekleyin konulari. 3 tane boyle konu actin hangisi tuttu? Anladim artik lafdan anlamadigini , saygi da gostermiyorum. Saygi hak edene gosterilir. Once futbolun nasil birsey oldugunu kavra ondan sonra gel yaz.
Bu mesaj yuzunden uyari puani almisim. Ne guzel degil mi? Bana uyari veren artik kimse bir de altina nedenini yazsaydi keske.. Baska bir dille kufur ettim de ben mi bilmiyorum.
Burdaki nokta "Önce futbolun nasıl bir şey olduğunu kavra ondan sonra gel yaz" vb. tahrik edici cümle kullanılması. Tartışmayı daha da alevlendirecek şeyler yazıldığı sürece elbetteki uyarı verilir.
quote:
Orjinalden alıntı: PHI
Bu güne kadar Donanimhaber.com olarak 190’dan fazla video incelemeyi beğeninize sunduk. Şimdi sıra sizde,http://video.donanimhaber.com adresinden ulaşabileceğiniz ve forum üyelik bilgilerinizle giriş yapabileceğiniz sistem ile artık siz de video incelemelerinizi forum üzerinden kullanıcılarla paylaşabilirsiniz.
Donanım üzerine kurulu dünyanın ilk video portalı olan video.donanimhaber.com’a katılımlarınızı bekliyoruz.
Forum üyelik bilgilerimle giriş yapamıyorum.
Anlık bir sorundu herhalde ben şu an denedim ve giriş yapabildim.
quote:
Orjinalden alıntı: Eh®imeN
Forumda nickimi 1 kere deiştirmiştim hakkımda tükendi.
Bir kere daha deiştirme hakkım varmı ?
Daha önce kullandıysanız değiştirme hakkınız yok. Sistem tamamen otomatik hale çevirildi çünkü.
Uzaklaştırıldı. Buraya yazmak yerine Şikayet Et butonunu kullanırsanız daha çabuk sonuç alırsınız.
quote:
Orjinalden alıntı: uzil
quote:
2 dakika kuralının amacı nedir?
Foruma atılacak bir mesajın düşünülmesi, yazılması foruma yollanması gibi süreler dikkate alındığında 2 dakika süresi uzun bir süre değildir. Bu kural konurken 2 amacımız bulunmaktadır: Birisi üyelerimizin mesajlarına daha çok özen gösterip daha kaliteli mesajlar hazırlamaları, diğeri ise forumda kötü niyetle ard arda mesaj atımlarını engellemektir. Lütfen bu sürenin kısalması, kaldırılması, ya da farklı alternatif önerilerde bulunmayınız.
şimdi ne değiştide bu kular 2:45 saniyey çıktı acaba.Allah aşkına inandırıcı bir mesaj atın...
Kural hala 2 dk. Sunuculardaki saniye farkından dolayı gösterge 2 dk. dan daha fazlaymış gibi gösteriyor ama kural hala 2 dk. olarak geçerli.
quote:
Orjinalden alıntı: TechnoMANYAK
şu Web Tasarım - Programlama bölümünde webmaster genel die bi bölüm açarsanız daha iyi olur çünkü seo, hit vs gibi konularda başlık açacağım zaman açamıyorum açıcak yer bulamıyorum ama güzel başlıklar güzel paylaşımlar hepsi bir an önce açılsa çok mutlu olurum ve bu Web Tasarım - Programlama bölünün gelişiminede yardımcı olacaktır die düşünüyorum...
Ayrıca mesjaı attıktan sonra değiştir butonuna tıklıyarak e mail ile haberdar edilmeyi akti edemioyorum yada göremedim eğer sorun bende değilse :) buda aktif olursa iyi olur düşüncesindeyim...
Önerinizi iletiyorum üst yönetime.
quote:
Orjinalden alıntı: metalok
Bir şehit konusu açılıyor. 15-20 mesajdan sonra yok olup gidiyor. Onlar dağbaşında kahbe kurşunlara hedef olurken, en azından bir üst konu açarak bütün şehit haberlerini orada toplayıp onları anabiliriz.
Sanırım siz de desteklerseniz yöneticiler bir üst konu oluşturabilir.
Ya da var da ben mi görmedim?
"Yok olup gidiyor" ifadesinden kastınız yöneticiler mi siliyor yoksa konu ilgi olmayışı nedeniyle aşağılara mı düşüyor? Eğer ilgisizlikten dolayı aşağıya düşüyorsa biz değil üst konu anons bile yapsak üyeler yine yeterli ilgiyi göstermeyecektir. Ben de isterim şehit konusunun hep yukarıda kalmasını ama bu yine kullanıcıların göstereceği ilgiye bağlı.
quote:
Orjinalden alıntı: __Yokedici__
belki sacma gelicek ama sole bi konu olsa konu dısında kızlarla ilgili sorunu olanlar fln bole yakısıklılık kızlarla ilgili ayrilik kız tavlama fln filan cunku bu konular gelllikle konu dısına fln acılıo konular karısıo yani baska seylerde acılıgı icin konu asagı dusuyo bnce bole bisi olması yarar saglar...
Bu tip konuları direk şikayet ederek Gereksiz Mesajlar bölümüne taşınmasını isteyebilirsiniz. Şikayetle ilgilenen arkadaş ilgili bölüme taşıyacaktır. Konu Dışı'nın kız meseleleriyle dolu bir bölüm olmasını yönetim olarak biz de istemiyoruz.
quote:
Orjinalden alıntı: ZamansizKar
quote:
Orjinalden alıntı: SurlarÖnünde
Nick değiştirme hakkı 1 keremi oluyomuş ?
İsmin ingilizce ise türkçeleştirmek için olabilir demişlerdi bana. İlk ghookay dı sonra exceptionalstiletto yapmıştım.son böyle birşey söylediler bende ZamansizKar yaptım.
Onun için üst yönetimin tanıdığı belirli bir zaman aralığı vardı ve bildiğim kadarıyla o da doldu.
quote:
Orjinalden alıntı: Kalangçı_Çak
sayın yönetici uzun süredir foruma giriş yapmıyordum fakat nu gün giriş yaptığımda hesabınız açılmıştır giriş yapınız diye uyarı alıyorum fakat foruma giriş yapamıyorum ilgilenirseniz sevinirim bundan sonra forumda daha aktif olacağım hesabımdaki sorun giderildiği zaman bu hesabıda silerseniz sevinirim teşekkürler nick:E®zinc@nlı
Sanırım kuralları okumadan hareket etmişsiniz ve kural dışı tavırlarınızdan ötürü sınırsız ceza verilmiş.