Şimdi Ara

Forumla ilgili önerileriniz, eleştirileriniz, şikayetleriniz... (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.404
Cevap
0
Favori
33.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konu listelemeleri olan ekranda yatay scrollbar çıkmaya başladı. Sanırım üstteki reklamdan dolayı.

hemen edit: Sadece elektronik bölümünde çıktığını farkettim, sebep? Reklamsa reklamlığını bilsin ufaltın lütfen. Başka sebebi varsa da halledilmesini rica ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hazar -- 15 Mayıs 2008; 19:41:32 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: EliNTeR

En son mesajı 6 nisan da atmış olmama ve o aralar ceza almama rağmen hala 4 uyarım var gözüküyor. Sebep?

nisandan bu yana sadece 1ay geçmiş 3 ayda silinio uyarılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: TechnoMANYAK

quote:

En son mesajı 6 nisan da atmış olmama ve o aralar ceza almama rağmen hala 4 uyarım var gözüküyor. Sebep?

Uyarı üst limiti yüzünden aldım zaten cezayı ne 3 ünden bahsediyorsun?

• Merhaba,

Aşağıda bağlantısını verdiğim konu üzerinde değişiklik yaptıktan sonra bunu uygulatmak için "tamam"a bastığımda şu hatayı alıyorum:

Forumla ilgili önerileriniz, eleştirileriniz, şikayetleriniz...

ve değişiklik uygulanmıyor.

Konu bu:
    http://forum.donanimhaber.com/m_20318647/tm.htm

Başka bölümde bulunan bir konuda değişiklik yapmak istediğimde, sorun yok.

Ama bu konuda olmuyor. "Acaba karakter sınırını mı geçtim?", diye düşünerek ekleme yapmadan değiştirme denedim, gene hata verdi.

Firefox 2.0.0.14 haricinde de durum aynı. IE 7 HTTP 500 hatası diyor. Opera 9.27 ise Firefox'takiyle aynı ekranı gösteriyor.

Bir de, en azından Firefox'ta, bu hatayı aldıktan sonra "geri git" tuşuna basınca da hata çıkıyor. Konuya dönmeme izin vermiyor, yani.

"Geri Git"ten sonra çıkan hata:

Forumla ilgili önerileriniz, eleştirileriniz, şikayetleriniz...

Hatta, bir önceki hatayı aldıktan sonra bu iletiyi değiştirmek için "değiştir"e bastığımda da bu üstteki hata çıkmaya başladı, Firefox'la, az önce. Opera ile değişim yapıyorum.

İşletim sistemi XP SP3 ve güncel.

Sebebi belirtilirse, memnun olurum. Değişiklik yapmam gerekiyor, çabuk bir şekilde.

Sanırım forumla ilgili. Dün konuları açamıyordum veya çok uzun sürede açılıyordu (bir kısmını açıp sonra çok bekletiyordu). Bugün de, Firefox'la olmasa da, Opera ile sayfaların uzun sürede açılması durumu başıma geldi.

Zaten, @EuphoriA da Öİ ile ilgili sorun yaşamış.

Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 16 Mayıs 2008; 18:18:51 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: TechnoMANYAK

quote:

Uyarı üst limiti yüzünden aldım zaten cezayı ne 3 ünden bahsediyorsun?

o zaman o uyarıda savunmanı yapman için yer var oraya yaz yada forumdestek e mail at nick i ni belirterek...

• quote:

Orjinalden alıntı: Özgür Can

Bölüm yöneticisi olmayan bölümler var. Bu bölümlere modlar ancak şikayet olursa uğruyor ve bu bölümlerde çok fazla gereksiz mesaj birikiyor. Örnek: Popomundo bölümü. Aynı konu 40 kere açılıyor...

Bölümlere mod atanmasında, o bölüme gerçekten mod ihtiyaç olacak kadar aktif işlemesi şartı aranıyor. Eğer bu kadar aktif değilse bölümdeki açığı diğer modlar kapatmaya çalışıyorlar.
    Bölüm bu kadar aktif işliyorsa bir mod önerisi yaparsanız ya da siz olmak istiyorsanız bir admine başvurursanız iyi olur.

• quote:

Orjinalden alıntı: xxAziZxx

Diğer kullanıcı adı "cezbei". Umarım sorun çıkmaz.

Olur da bir sorun olursa forumdesteğe iletirseniz "ben Saltuk'a söylemiştim" diye gereken yapılır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Y!g!T

Futboldan anlamayan , isi gucu provakatorluk olan , fake uyeliklerle foruma yazan birine futboldan anlamiyorsun demek hakaret olmamali.

Herkese göre birilerine tartışma çıkarıcı sözler söylemek "hakaret etmek olmamalı" tanımlamasına giriyor zaten.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Y!g!T

Bu arada saat 19.00 - 20.00 gibi saatlerden sonra forumda online yonetici zor oluyor galiba. Ettigim sikayetler 3-4 saat sonra cevaplaniyor. Bu 3-4 saat icinde sikayet edilen konu ya da mesaj aynen kaliyor. Ozellikle futbol bolumunde pek bir yonetici olmuyor. Sikayetlerle baska bolumlerin yoneticileri ilgileniyor. Bu gibi online yoneticisi fazla olmayan bolumlere yonetici alinmasi gerekmez mi?

3-4 saat çok da endişe verici bir süre değil, futbol bölümünü yakından takip ediyoruz bölüme mod ihtiyacı olduğunda alınır mutlaka.
  • quote:

Orjinalden alıntı: snek1

forum sayfası anasayfadayken sağ taraftan aşağı doğru uzanan reklamlar yazıları etkilemiyor.sayfayı tıklayıp yorumları okumak istediğimde sağ taraftaki kapanmayan reklamlar yüzünden yorumları okuyamıyorum.bu reklamlar nasıl kapatılır.yada sayfa boyutu veya düzeninden bu sorun çözülebilirmi?

Malesef forumun yapısı gereği bununla ilgili bir çözüm yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Elmedin

foruma ilk girerken forum çıkmadan önce çıkan kocaman reklam sayfası çok sinir bozucu. evet forumlara reklam geliri lazım ama bu reklamları almanızı sağlayan da biz üyeleriz. bu kadar üyeniz olmaz ise bu reklamları da almanız zorlaşacak. açıkçası ben bir üye olarak gözümün içine sokulan reklamlardan hoşnut kalmadım. üyeleri forumdan soğutmak istiyorsanız şunu söyleyeyim bunu gerçekten çok iyi yapıyorsunuz. reklamları koyabileceğiniz çok daha güzel yerler de var. özellikle forumdaki resimleri örten sağdaki reklamlara bile çok basit bir çözüm var. çözümünü lütfen sormayın, foruma küskün olduğumdan söylemicem, siz çözün.

Keşke diyebileceğim bir şey olsa, bu konuda kimsenin elinden bir şey gelmez malesef. Gönül isterdi ki hiçbir zaman reklama ihtiyaç duymayalım ve reklam almadan da güle oynaya bu forumu idare edebilelim. Ama olmuyor malesef.

• quote:

Orjinalden alıntı: RONNIE

Nıck degısım hakkı 1 defaya mahsus ıse ben kullanabılırım demektır. Bunun ıcın nereye basvurmam gereklı? Evrak mevrak dolduracak mıyız?

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=2464638

Bu konuyu okuyarak başvurunuzu yapabilirsiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: teeKin

profilim bölümünde arkadaşlarım ve referanslarım eklenmıs nasıl kullanacagız bilği verirseniz sevinirim

Eğer bir kişiyi arkadaş olarak eklemek istiyorsanız o kişinin herhangi bir mesajının üstündeki
    />
    butonunu kullanabilir ve profilinizden o kişiye (ikinci el alışverişler için) referans ekleyebilirsiniz.
    Arkadaşlarınızın listesini üst menüdeki "Adres Defterim" butonundan görebilir ve istediklerinizi arkadaş listenizden çıkarabilirsiniz.

• quote:

Orjinalden alıntı: Tr_Tracy_

Uefa Finalini canlı yayınlamayıp Varmısın Yokmusun u yayınlayan Show Tv ye küfür edebilir miyim?

Cezasına katlanırım diyorsanız elbetteki.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Raskolnikov

Uyarı cezası ne kadar zaman geçince kalkıyor.Kalkmıyorsa eğer verilen cezanın mesneti yok o kırmızı yazı avatarımın altında durdukça birşey yazmamında imkanı yok.İlgililere duyurulur.

3 ay boyunca herhangi bir uyarı almazsanız uyarılar otomatik olarak düşer.
  • quote:

Orjinalden alıntı: EneSerhat

Sitemizde
    "Yeni Gönderilen mesajları Göster" ve "Mesajlarıma Yazılan Yeni Cevapları Göster" özelliği var mı?

Forumda en azından benim gördüğüm kadarıyla böyle bir özellik yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: to2663

quote:

Ayrıca bölümlerde bazı kullanıcılar yöneticilerin yaptığı değerlendirme ile özel rütbe alırlar. Örneğin "Kıdemli Yarbay" gibi. Ancak özel bu tip özel rütbesi olanlar forum yetkilisi değildir

demişsiniz böyle özel rütbe almanın koşulu nedir.

Özellikle Dahili Bileşenler, Cep Telefonları ve Aksesuarları gibi teknik bölümlerde bölümle ilgili teknik konulara hakimiyete önem veriyoruz. Tabi bunun da ölçütü foruma konu ve mesajlardaki katkısıyla belirleniyor. Bir de forumda çok ceza almamış olması da diğer bir mesele.

• quote:

Orjinalden alıntı: EuphoriA

PM atmaya çalıştığımda

"HTTP 500 Internal Server Error"

uyarısı alıyorum. Genel bir problem mi var?

Ben denedim şu an çalışıyor pm özelliği. Sanırım geçici bir sorundu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hazar

Konu listelemeleri olan ekranda yatay scrollbar çıkmaya başladı. Sanırım üstteki reklamdan dolayı.

hemen edit: Sadece elektronik bölümünde çıktığını farkettim, sebep? Reklamsa reklamlığını bilsin ufaltın lütfen. Başka sebebi varsa da halledilmesini rica ediyorum.

Üst yönetime bildiriyorum.
  • quote:

Uyarıyı 2 nisanda aldığından mütevellit uyarın var gözüküyor.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.