Şimdi Ara

Forumla ilgili önerileriniz, eleştirileriniz, şikayetleriniz... (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.404
Cevap
0
Favori
33.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Tuğer

Merhaba,

Aşağıda bağlantısını verdiğim konu üzerinde değişiklik yaptıktan sonra bunu uygulatmak için "tamam"a bastığımda şu hatayı alıyorum:

Forumla ilgili önerileriniz, eleştirileriniz, şikayetleriniz...

ve değişiklik uygulanmıyor.

Konu bu:
    http://forum.donanimhaber.com/m_20318647/tm.htm

Başka bölümde bulunan bir konuda değişiklik yapmak istediğimde, sorun yok.

Ama bu konuda olmuyor. "Acaba karakter sınırını mı geçtim?", diye düşünerek ekleme yapmadan değiştirme denedim, gene hata verdi.

Firefox 2.0.0.14 haricinde de durum aynı. IE 7 HTTP 500 hatası diyor. Opera 9.27 ise Firefox'takiyle aynı ekranı gösteriyor.

Bir de, en azından Firefox'ta, bu hatayı aldıktan sonra "geri git" tuşuna basınca da hata çıkıyor. Konuya dönmeme izin vermiyor, yani.

"Geri Git"ten sonra çıkan hata:

Forumla ilgili önerileriniz, eleştirileriniz, şikayetleriniz...

Hatta, bir önceki hatayı aldıktan sonra bu iletiyi değiştirmek için "değiştir"e bastığımda da bu üstteki hata çıkmaya başladı, Firefox'la, az önce. Opera ile değişim yapıyorum.

İşletim sistemi XP SP3 ve güncel.

Sebebi belirtilirse, memnun olurum. Değişiklik yapmam gerekiyor, çabuk bir şekilde.

Sanırım forumla ilgili. Dün konuları açamıyordum veya çok uzun sürede açılıyordu (bir kısmını açıp sonra çok bekletiyordu). Bugün de, Firefox'la olmasa da, Opera ile sayfaların uzun sürede açılması durumu başıma geldi.

Zaten, @EuphoriA da Öİ ile ilgili sorun yaşamış.

Teşekkürler

Programcımıza iletiyorum bunu.

• Orjinalden alıntı: Saltuk
    Konuları şikayet ederseniz mutlaka gereken yapılır.
    Orjinalden alıntı: .MstF.

Şikayet ediyorum ama nereye kadar günde 50 aşkın şikayet yapıyorum. Bölüm modlarıda biraz ilgilenmesi gerekmez mi ? Üyeler mod gibi oluyor bu durumda

Zaten ilgilendikleri kural dışı durumların haricindeki şeyleri şikayet etme imkanınız oluyor. Yani onlar ilgilenmeseydi 50'yi aşkın şikayetiniz yerine en az 100'ü aşkın şikayetiniz olurdu.

Geçen günlerde bir bölümden 100+ şikayet yaptım. PowerStorm hepsini kapattı ama konuları silmedi. Neden diye sorduğumda "yaklaşık 100 adet şikayet. Bölüm üyeler istediği için o halde bölündü. Madem mutlulular o halde kalacak." dedi. Bölüm şuan karmakarışık hiç bir düzen yok. 2 bölüm modu 1 genel mod olmasına rağmen hiç biri ilgilenmiyor. Her gelen konuyu post artan yere açıyor ama hiç biri taşınıp/silinmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bach -- 17 Mayıs 2008; 9:05:12 >

• Herhangi bir admin ismi veren var mı?
  • @Saltuk, teşekkürler.

O hatayı aldıktan sonra, hatayı aldığım sekme içinden foruma Firefox'la kesinlikle giremiyorum. İkinci görüntüdeki hata çıkıyor.

Yani, sadece "geri git"e özgü değil.

Ama, başka sekme içinden girebiliyorum.

Ekleme: Sadece Firefox değil ve o sekme haricinde de sorun olmaya başladı veya oluyordu da bana yeni denk geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 18 Mayıs 2008; 15:12:31 >
  • profil sayfamı güncelleyemiyorum sayfa açılmıyor
    eskisi kadar sıklıkla foruma giremiyorum ama her girdiğimde profili değiştirmeyi deniyorum
    ama hata alıyorum düzeltmeyi düşünmüyormusunuz?
  • ben neden smile leri ve alıntı yapamıyorum.alıntı yapmaya bastığımda direk boş sayfa açılıo+ smile atamıyorum neden bunu sebebi.tarayıcım explorer bu arada

ayrıca bu mesajı attıktan sonra forumda ki rütbe yıldızları fealnda görünmemeye başladı neden böyle şimdi adware ile taratıom bi sonuç çıkar inşallah

edit=tarattım sadece rütbe ler düzeldi sadece hızlı cevaplarda smile bırkamya başladı ama bu tür yerlerde bırakmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mega Therion -- 20 Mayıs 2008; 13:37:24 >
  • İyi Günler.

Yeni açılan hobi forumları bölümüne Akvaryumculuk ile ilgili bölümün ilave edilmesini istiyorum. Malum konu dışına açılan yardım isteyen arkadaşlara yardımcı olamıyorum.

Ama bölüm açılırsa ve konular oraya taşınırsa daha çok faydalı olabiliriz diye düşünüyorum.
  • .tr.gg li siteler sansurlensin kirlilikten baska bisi degil belki o siteleri icin konu acmayi birakirlar...

bu arada onceki su webmaster bolumunde yeni bi genel bolum acma onerim ne durumda ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TechnoMANYAK -- 19 Mayıs 2008; 18:01:14 >
  • Malarzgit alıntı yapamadığım için söylüoyrum.Ben bile bi horttan 1 hafta yedim o küfüre 1 hafta nasıl veriorlar anlamadım doğrusu
  • YalnızEnes,

Salihli rumuzlu üye, _GökTürk_ e ağır derecede hakaret etti. Devamında karşılıklı küfürler ettiler. Şikayet ettim, Salihli ve _Göktürk_ doğal olarak sınırsız yedi. Bursa 'da o anlar Salihli'ye küfür etti.

Yönetim bize ne diyor:http://forum.donanimhaber.com/m_21280979/tm.htm

5) Kural Dısı iletilere aynı şekilde cevap vermek yerine butonuna basarak şikâyet ediniz. Aynı tarzda cevap verilmesi durumunda, ilk kimin başlattığına bakılmaksızın olaya karışan tüm üyeler ceza alacaktır.

Tahrik eden Salihli ama Bursa 'nın ettiği küfüre karşılık yediği ceza nasıl 1 hafta olur. 1 hafta ceza verilecekse bana küfür eden bir fake hesabı, şikayet etmek yerine ben de ağır derecede küfür etmesini bilirim. (1 hafta vereceklerse)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0FDA1336A -- 19 Mayıs 2008; 18:55:50 >

• @Malazgirt, şikayet (ticket) olarak bize ilettiğiniz konudaki mesaj ile sizin yukarıda verdiğiniz resimdeki mesaj aynı değildi (ki o mesajınızı kaldırmak zorunda kaldım). Şikayet olarak bize illetiğiniz lafın cezasının 1 hafta olması çok doğaldır ancak vermiş olduğunuz resimdeki mesajın karşılığı sınırsızdır. Bunun karşılığında üye sınırsız uzaklaştırılmıştır.

Ayrıca bu tür küfür içerikli resimleri buraya koymak yerine biz yöneticilere Pm yoluyla ya da yine şikayet yoluyla iletirseniz gerekeni daha sağlıklı ve çabuk yapılacaktır; forumda da küfürlü içerik bulunmamış olacaktır.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orjinalden alıntı: musAKka

@Malazgirt, şikayet (ticket) olarak bize ilettiğiniz konudaki mesaj ile sizin yukarıda verdiğiniz resimdeki mesaj aynı değildi (ki o mesajınızı kaldırmak zorunda kaldım). Şikayet olarak bize illetiğiniz lafın cezasının 1 hafta olması çok doğaldır ancak vermiş olduğunuz resimdeki mesajın karşılığı sınırsızdır.

Bu üyenin küfür ettiği konudaki iletisi silinmişti. Aradan saatler geçmişti ama ceza almadığını gördüm. Tekrardan şikayet edip, küfür etmesine rağmen neden ceza almadığını ve Admin onayı mı bekliyor diye sordum. "şikayet ettiğim bu iletisinde bile küfür ettiğini" söledim ve ağır derecede küfür ettiği silinen iletisinin ekran görüntüsünü ekledim. Bakabilrisiniz. http://forum.donanimhaber.com/ticket.asp?rid=186963&currpage=1&smode=1&tmode=0&sort=1 Aradan 1 gün geçti ama hala ceza almamıştı. Tekrar itiraz ettiğimde 1 hafta ceza yedi. Sanırım benim verdiğim ekran görüntüsüne dikkat etmeyip, küfür ettiğini söylediği iletiye bakıp ceza verdiler.

quote:

Bunun karşılığında üye sınırsız uzaklaştırılmıştır.

Teşekkürler

quote:

Ayrıca bu tür küfür içerikli resimleri buraya koymak yerine biz yöneticilere Pm yoluyla ya da yine şikayet yoluyla iletirseniz gerekeni daha sağlıklı ve çabuk yapılacaktır; forumda da küfürlü içerik bulunmamış olacaktır.

Haklısınız. Bundan sonra dikkat edeceğim. İlgilendiğiniz için teşekkürler.

• @Malazgirt, dediğin gibi doğrudan şikayet ettiğin mesaja bakılmış. Aradaki geçen zaman da admin onay zamanıdır.
  • @birsi=?

ya benim sorunumu halldeicek yokmu sitede ne alıntı nede smile gönderebiliyorum ne yapamm lasım
  • benim de mesaj sayım artmıyor. en az 20 mesaj attım ama hala 2 görünüyo
  • Bundan 2 hafta önce mailim çalındı maili,min şifresini degiştiriyim derken nick den ve rütbelerden de oldum eskinikim cezve06 idi yeniden üye olmak istiyoru rütbelerimi geri alabilirmiyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: B.S.S.

İyi Günler.

Yeni açılan hobi forumları bölümüne Akvaryumculuk ile ilgili bölümün ilave edilmesini istiyorum. Malum konu dışına açılan yardım isteyen arkadaşlara yardımcı olamıyorum.

Ama bölüm açılırsa ve konular oraya taşınırsa daha çok faydalı olabiliriz diye düşünüyorum.

????
  • Üstte belirttiğim mesele hâlâ çözülmüş değil. Ne zaman çözüleceğini merak ediyorum.
  • dijitalfotograf bolumunde kocaeli bulusmasi diye bir konu acmistim. o konum gereksizlere tasinmis. icinde hicbir sey yokken kural disi. 4-5 arkadas bulusmayi kabul etmis guzel guzel gidiyorduk.
    sonra bir tane daha actim bu sefer konu silinmis. bende baya kizdim n'oluyoruz gibisinden.
    dedim ama bi hatamiz vardir muhakkak. anlayis gosterdim dusununce. simdi sizden rica ediyorum hatam ney.
    cunku o bolumde istanbul bulusmasi ust konu iken biz anadolu kenti olarak ilk konumuz gereksizlere ikinci konumuz copluge gonderiliyor anadolu sehirlerini engelliyemiezsiniz

Kolay gelsin iyi gunler

• Ben buraya bana edilen hakaret ve tehditlerle ilgili birsey yazmistim. Neden silindi acaba? Ayrica sikayet ettigim kisi sadece 20gun ceza almis. Bende o zaman birinin annesine , kardesine kufur edeyim ustune bir de tehdit edeyim bende 20 gun ceza alayim. Boyle is mi olur?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.