Şimdi Ara

Forumla ilgili önerileriniz, eleştirileriniz, şikayetleriniz... (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.404
Cevap
0
Favori
33.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Forum anasayfada bulunan reklamı geçebilmenin bir püf noktası var mı?

8 saniye beklemeye razıyım ama 800 saniye olsada bitmiyor. Bu sıkıntı birçok arkadaş tarafından yazıldı çizildi ama, hala geçerli bir çözüm bulunamadı.

Sizler ( yöneticiler, adminler, site sahipleri) foruma girerken farklı bir yöntem mi izliyorsunuz? veya yan kapıdan mı giriyorsunuz?

Kısa yollardan girmek elbette mümkün. Ama yanlışlıkla anasayfaya tıklayınca reklamkolik oluyoruz.

• quote:

Orjinalden alıntı: OnuR

quote:

Orjinalden alıntı: OnuR

Dün böyle bir şikayette bulundum,
    http://forum.donanimhaber.com/ticket.asp?rid=189311

Şikayet cevaplanmış ve kapanmış gözüküyor, acaba ben mi yanlış biliyorum forumda bu tip paylaşımlar yasak değil mi ? Oyun bölümünde bu tip şeylere çok dikkat edilirken bu konuda aylardır aynı tip crack paylaşımı yapılıyor.İstisna mı acaba bu konu ?

Sizin derdiniz, takmıyorsanız sorun değil şikayet etmeyiz bu tür şeyleri olur bir daha..

• quote:

Orjinalden alıntı: 34_gurcangurel

Forum anasayfada bulunan reklamı geçebilmenin bir püf noktası var mı?

8 saniye beklemeye razıyım ama 800 saniye olsada bitmiyor. Bu sıkıntı birçok arkadaş tarafından yazıldı çizildi ama, hala geçerli bir çözüm bulunamadı.

Sizler ( yöneticiler, adminler, site sahipleri) foruma girerken farklı bir yöntem mi izliyorsunuz? veya yan kapıdan mı giriyorsunuz?

Kısa yollardan girmek elbette mümkün. Ama yanlışlıkla anasayfaya tıklayınca reklamkolik oluyoruz.

---------------------------------------------------------------

Alıntıdaki mesajı yazma zamanım 24/05/2008 - 21:37

Bu mesajı yazma zamanım 25/05/2008 - 03:55

Önceleri iyi veya kötü buraya cevap veren olurdu. Şimdi neden yok?

-------------------------------------------------------------

Şikayet ve öneriler bölümüne lütfen önem verelim.

• quote:

Orjinalden alıntı: -_Dæn!éL_-

Hocam bölümün adı Popomundo ama popmundo yazıyor ilginize..

Forumla ilgili önerileriniz, eleştirileriniz, şikayetleriniz...

Oyunun ismi Popmundo olarak değiştirildi..

quote:

Orjinalden alıntı: red a!ert

yaa yeter artık şu ana sayfada bekleten reklamdan....10 sn bekliyorum otomatik yine o sayfa açılıyor,forum anasayfa linkine tıklıyorum yine aynı sayfa....

forum ana sayfaya bile giremiyorum ya....geçmişten girebildim buraya

paragöz olunacağına geliştirmeye bakılsa biraz da

Bu büyük bir forum ve giderleri var.Giderleri karşılamak için Yöneticiler bunu uygun görmüşler.Defalarca bu şikayette bulunuldu..

quote:

Orjinalden alıntı: Stacer_boY

Foruma Girdiğimde Resimdeki Gibi Bir Sorunla Karşılaşıyorum. Tarayıcı Olarak Firefox 3 Rc1 Kullanmaktayım .
     Forumla ilgili önerileriniz, eleştirileriniz, şikayetleriniz...

Firefox 3 henüz "Beta" sürümünde olduğu için bu tür sorunlarla karşılaşmak normaldir.Önerim; Tam versiyon çıkmadan Firefox kullanmamanız.

quote:

Orjinalden alıntı: Ömer

Merhaba,

Maalesef ben hâlâ kullanıcı adım ve şifrem ile video.donanimhaber'e giriş yapamıyorum.
    Benden kaynaklanan bir sorun mu?

İyi Geceler.
    İyi Çalışmalar.

Bende aynı sorunla karşılaşıyorum.

• @Yılmaz
    Beni niye es geçtin, yoksa yönetici gibi cevap veriyorsun da şikayetlere mi bakamıyorsun..
  • Merhabalar bir önerim var.

Bildiğimiz gibi forumda ana topicler var bir ürünle ilgili tüm herşey o topicde toplanıyor yöneticilere bir hak verilse Aynı Albüm ve sss simgesi gibi birde Ana topic simgesi olsa? ve uygun görülen konuları ana topic yapsalar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ysfbkrcn

Forumda geçen gün biçok kişi piratürk davetiyesi dağıtıyodu.Bende verdim linki.Birden bire 3 uyarı puanı almışım.Bu uyarı puanları cezaya göre bi artıyo?Yani niye 1 uyarı puanı değil de 3 tane birden aynı anda
    azır sormuşken şunu da sorayım.Diyelimki aynı linki direk vermek yerine
    bu şekilde verseydim yine uyarı alırmıydım?

• SICAK FIRSATLAR BÖLÜMÜ HAKKINDA

Arkadaşlar lütfen en azından ilk paragrafı okuyunuz zaten bildiğiniz bir şey.

Özellikle oem mallarda ve diğer elektronik ürünlerde ürünlerin tamamına yakını ithal olduğundan bu malları ülkeye getiren distribütörler bellidir.Distribütörlerin fiyatları da bellidir ve büyük mağazalar(istisnalar mevcut çok satılan ürünleri stoklarına alabilirler) bile genellikle stoklarında fazla ürün tutmazlar siparişi aldıktan sonra distrübitörden alıp size verirler.Bu yüzden ilinizde bulunan bilişim şirketlerine uğrarsanız fiyatları bildiğinizi gösterdiğinizde size en iyi fiyattan yapacaktır.Peşin verecekseniz normal taksitli satış fiyatından direk %15e kadar indirim yaptırabilirsiniz.Ayrıca elden alacağınız için kargo parası ödemezsiniz.Hatta yanına ufak tefek hediyeler kapabilirsiniz.Bunu her bilişim şirketinde yapabileceğinizden sıcak fırsatlarda bulunan benzer indirimleri bence kale almayınız.

Bence sıcak fırsatı sadece büyük şirketler ve günlük fırsat siteleri yapabilir.Ya da dükkanı kapatma veya teşhir ürünleri gibi nadir rastlanan durumlarda olabilir.

Örneğin;X bilgisayarda x kredi kartına %28 indirim +4 taksit(önce bindirim yoksa) bir sıcak fırsattır.Günlük fırsat sitesinin birinde 750gb 32mb sataII disk 100 lira bu da bir sıcak fırsattır.Fakat 2232bw için peşin 445 ytl taksitli 470 ytl normal fiyatlardır bu fiyatların altında olmadığı sürece hiç te sıcak değildir.

Bence bu bölümde sıcak fırsatları DH üyeleri bulmalı ve burada paylaşmalıdır.Herhangi bir şirketi temsil eden üyeler konu açmamalıdır.Çünkü bu tür konular sıcak fırsat olmaktan çok yukarıda açıkladığım durumun ta kendisidir.Firma temsilcisi üyeler bu tür konular açtığında her ne kadar iyi niyetli de olsalar reklam yapıyormuş gibi olmaktadır.Hatta bu firma ile DH anlaşması yoksa haksız rekabete bile girebilir(internet aleminin artık serbest bir dünya değildir-Admin veya yöneticilerden birisi söylemişti bunu).Ayrıca firma temsilcisi üyelerin konularında gerçek bir sıcak fırsat hiç görmedim.(Üye olduğumdan beri sıcak fırsatlar favori forumlarımdan biridir)

Önerilerim "sıcak fırsat"ın yeniden açık ve net bir şekilde tanımlanması ve firma temsilcisi üyelerin =diğer normal DH üyeleri gibi= açık sıcak fırsat tanımına göre uygun olmayan konuları açmamasıdır.

İyi niyetimle bana doğru gelen fikirlerimi sizinle paylaştım.DH üyelerini zaten bildikleri şeyler hakkında uyardım veya hatırlattım.Saygı çerçevesinde her türlü yoruma açıktır ki zaten yanlış olduğum yeri düzeltin lütfen.Ayrıca yöneticimiz Comiser'den de cevap beklediğimi belirteyim.

Mesajın amacı sadece bu konunun daha iyi olması içindir.Ayrıca sonuç ne olursa olsun kimsenin ekmeğinden çalmak istemem.Okuduğunuz için teşekkür ederim.

Tamamen kendi görüşlerimdir.Karşı görüşlerinize eleştirilerinize saygı duyarım.Fakat lütfen yazıyı tam anlamadan cevaplamayınız.Aynı şeyleri yeniden yazmak zorunda kalmayalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecay -- 25 Mayıs 2008; 17:31:18 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Saltuk

quote:

Orjinalden alıntı: TechnoMANYAK

şu Web Tasarım - Programlama bölümünde webmaster genel die bi bölüm açarsanız daha iyi olur çünkü seo, hit vs gibi konularda başlık açacağım zaman açamıyorum açıcak yer bulamıyorum ama güzel başlıklar güzel paylaşımlar hepsi bir an önce açılsa çok mutlu olurum ve bu Web Tasarım - Programlama bölünün gelişiminede yardımcı olacaktır die düşünüyorum...

Ayrıca mesjaı attıktan sonra değiştir butonuna tıklıyarak e mail ile haberdar edilmeyi akti edemioyorum yada göremedim eğer sorun bende değilse :) buda aktif olursa iyi olur düşüncesindeyim...

Önerinizi iletiyorum üst yönetime.

Saltuk noldu cevap yokmu hala bekliyorum :)

• Bu özelliği koymayı düşünür müsünüz?
    quote:

Orjinalden alıntı: Saltuk

quote:

Orjinalden alıntı: EneSerhat

Sitemizde
    "Yeni Gönderilen mesajları Göster" ve "Mesajlarıma Yazılan Yeni Cevapları Göster" özelliği var mı?

Forumda en azından benim gördüğüm kadarıyla böyle bir özellik yok.
  • Ya arkadaşlar
    Mesaj attığım ve üye olduğum topiclere başkası yeni mesaj yazınca uyarı maili geliyordu

Artık 1 kere geliyor sonrasında gelmiyor. ( Bu özellik başka forumlarda var )

Bu özellik yeni mi kondu
    Yoksa bir yerlerde ayarı mı var?, Baktım göremedim

Ayrıca uyarı mailinin he mesajda gelmesi uygundur
    Zira maillerle konular daha iyi takip ediliyor

Cevap yazılacak bir mesaj varsa linke tıklayıp hemen yazabiliyoruz

Ayrıca uyarı mesajları foruma giriş yapmak içi üyeyi tahrik eder ve daha sık foruma girer.
    Bu konuda bilgisi olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiSKE -- 26 Mayıs 2008; 8:38:31 >
  • http://forum.donanimhaber.com/forumid_504/tt.htm
    Biri burdaki Bir Kedi Gördüm Sanki nickli kişiye dur demeli.
    Bölüme yanlışlıkla girdim. İyiki de girmişim.
    Bir sürü konu açmış arkadaş. Hepsi de tek bir video.
    Tek bir konuya hepsi koyulup açılabilirdi halbuki...
  • bence bu turuncu rengi çok tuhaf griyide biraz beyaza yakın yapın bence çok sexy olur
    birde ben böyle msj felan atıyordum bi baktım msjlarım 3 iken 110 oldu anlamadım şimdi 200 küsür oldu neden böyle koskoca sitenin msjları birikiyor sonradanmı ekleniyor anlamadım bir sebebimi war ? :) gerçi benim açımdan bi önemi yok ama gerçekten burası mükemmel bir site videoları sayesinde bir çok parçayı mesut abi sayesinde canlı canlı görmeden denemiş gibi oldum seçimlerimi ona göre yaptım 10 üzerinden 9 o biride turuncu rengine kırdım

• quote:

Orjinalden alıntı: ozzzy222

bence bu turuncu rengi çok tuhaf griyide biraz beyaza yakın yapın bence çok sexy olur
    birde ben böyle msj felan atıyordum bi baktım msjlarım 3 iken 110 oldu anlamadım şimdi 200 küsür oldu neden böyle koskoca sitenin msjları birikiyor sonradanmı ekleniyor anlamadım bir sebebimi war ? :) gerçi benim açımdan bi önemi yok ama gerçekten burası mükemmel bir site videoları sayesinde bir çok parçayı mesut abi sayesinde canlı canlı görmeden denemiş gibi oldum seçimlerimi ona göre yaptım 10 üzerinden 9 o biride turuncu rengine kırdım

Cevap daha önceden verilmiş.
    quote:

Donanım Haber sitesinin turuncu rengi göz yormayan ve yıllardır rengiyle de meşhur olmuş ve sevilen bir forumdur. Renk değişimiyle ilgili bir değişiklik yapılması yakın zaman için söz konusu değildir.

Mesaj attığın konular; mesaj sayısın geçerli olduğu kategoriye taşınmış olabilir veya mesaj attığın kategoride; bundan sonra mesaj sayısı geçerli sayılıyor olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yılmaz -- 27 Mayıs 2008; 0:59:48 >

• donanimhaber.com a bir öneride bulunucam...
    forumun durumu gittikçe kötüleştiğini gözlemliyorum kaliteli forumdan çok gittikçe cıvıklaşan bir foruam dönecekmiş gibi geliyor bana...çünkü gün geçtikçe fake hesaplar artıyor saçma spaan mesajlar yazanlar çoğalıyor..evet şimdilik buna engel olabilrisiniz silersiniz az olur ama ya ilerde nolucak? yani sanki hep böyle mi sürecek...
    bugün baktım bugün üye olan kullanıcı sayısı ki saat daha kaç? 150 yi aşkın dün kayıt olan sayısı ise 350 yi aşkın ondan öncekileri saymaya üşendim....
    günlük üye alımı bu akdar olan bir forum otoritesini ne kadar koruyabilir diye düşünüyorum...veya ortalık fake hesaplardan geçilmez bir hal alması çok mu iyi olur...
    bence üye alımında acil değişiklik yapılmasını öneriyorum...
  • Bahsettiğim sorun ne zaman düzelecek?

Bir bilgi verin, hiç olmazsa. Ne zaman düzelebilir, programcınız ne zaman ilgilenir?
  • BENCE DH YE ÜYELİK ARTIK DAVETİYE SİTEMİYLE OLSUN
  • ADMİNlerden bu son yaşanan olaylardan(Dinimize,Peygamber Efendimize ve milli değerlerimize küfür-saldırı)sonra IP'ler ve konu ile savcılığa başvurdukları bilgisini duymak istiyorum.Yoksa hiç rahat değilim!!! Konu silinerek geçiştirilecek bir konu değil.

Nerde o ""Artık internet alemi eskisi kadar özgür değil"" diyen Mod-Admin.Buyrun ve bilgiyi verin bize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecay -- 27 Mayıs 2008; 23:35:48 >
  • bence reklam yasağını kaldırın
  • quote:

Orjinalden alıntı: ecay

ADMİNlerden bu son yaşanan olaylardan(Dinimize,Peygamber Efendimize ve milli değerlerimize küfür-saldırı)sonra IP'ler ve konu ile savcılığa başvurdukları bilgisini duymak istiyorum.Yoksa hiç rahat değilim!!! Konu silinerek geçiştirilecek bir konu değil.

Nerde o ""Artık internet alemi eskisi kadar özgür değil"" diyen Mod-Admin.Buyrun ve bilgiyi verin bize.

kimmiş o bide linki verirmisin
    bide şu süre kısıtlamayı kaldırımısınız
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.