Şimdi Ara

Forumla ilgili önerileriniz, eleştirileriniz, şikayetleriniz... (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.404
Cevap
0
Favori
33.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Forumla ilgili önerileriniz, eleştirileriniz, şikayetleriniz...

İmza değiştirirken böyle hata veriyor.Nerdesiniz yöneticiler grevmi yapıyorsunuz ne
  • sevgili dh yöneticileri bir arkadaşımın banının açılması için talepte bulunacaktım erozbey90 adlı arkadaşım üniden giriş yapıyor başka biri onun hesabından dhye konu açmış ve youtube videosu yayınlamış(satanist videosu ) banının açılmasını taleb ediyorum iyi günler
  • Sayın yöneticiler son zamanlarda bu sahte üyelik alıp saçma sapan gereksiz, forumun kalitesini düşürecek şekilde konu açmak adeta adet haline geldi.

Bunun bir önleme yolu olmalı, mesela belirli bir mesaj sayısı olanlara konu açtma izni verilmeli.
  • bazı modlar şikayetimi buraya ve mail adresine yazmamı söylemişlerde dün yazdım mailde attım halen bi cevap beklemekteyim ?
  • mod başvurusunu kime ve nasıl bir şekilde yapacaz?
  • Eğer dikkate alınırsa bir önerim olacak...
    - Forumun kirlenmemesi açısından konu açma hakkının belli mesaj sayısına ulaşmış kişilere verilmesi
    - Foruma üyelik aşamasında, belli mesaj sayısını aşmış kişilerden referans istenmesi

Bazı yöneticiler mesaj sayısının çok da önemli olmadığını düşünüyor olabilir. Ancak Fake bir adres açıp uydurma, yasak konular açan, fake hesap açıp hakaret eden kişilere karşı söylediğim önerilerin işe yarayacağını düşünmekteyim.
    Olumlu veya olumsuz önerilerim cevaplanabilirse sevinirim. Teşekkürler...
  • Bencede böyle olmalı artık.Çünkü bu forum gittikçe tanınan bir forum haline geliyor.Ama küçük üyeler sayesinde ilkokul forumlarına dönüyor.Donanımhaberde kız konularından, kıyaslama konularından vsvs. bıktık artık.
  • quote:

Orjinalden alıntı: OnuR

Konuyu 11gündür yönetici uğramıyor, garip..

http://forum.donanimhaber.com/m_23584219/mpage_1/key_//tm.htm#23585747

Tepkinizi gösterin o zaman
  • quote:

Orjinalden alıntı: ugursanda

benim mesaj sayım artmıyor mesaj atmama rağmen.ilgililere duyurulur...!!!!!!!!!

Bazı bölümlerde ( Konu dışı, gereksizler ) mesaj sayın artmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: mekanik1

Bundan 2 hafta önce mailim çalındı maili,min şifresini degiştiriyim derken nick den ve rütbelerden de oldum eskinikim cezve06 idi yeniden üye olmak istiyoru rütbelerimi geri alabilirmiyim

en son 30 mayısta giriş yapmışsınız.. eğer sorun çözüldüyse mekanik1 hesabınızı kapatalım..yok değilse cezve için geçerli bir mail adresini pm le bildirin aktivasyon maili gönderelim

quote:

Orjinalden alıntı: cancannazlican

dijitalfotograf bolumunde kocaeli bulusmasi diye bir konu acmistim. o konum gereksizlere tasinmis. icinde hicbir sey yokken kural disi. 4-5 arkadas bulusmayi kabul etmis guzel guzel gidiyorduk.
    sonra bir tane daha actim bu sefer konu silinmis. bende baya kizdim n'oluyoruz gibisinden.
    dedim ama bi hatamiz vardir muhakkak. anlayis gosterdim dusununce. simdi sizden rica ediyorum hatam ney.
    cunku o bolumde istanbul bulusmasi ust konu iken biz anadolu kenti olarak ilk konumuz gereksizlere ikinci konumuz copluge gonderiliyor anadolu sehirlerini engelliyemiezsiniz

Kolay gelsin iyi gunler

eğer bu buluşma konusunu fotoğraf yada bir başka bölüme açarsanız kaldırılır..
    konu dışına açmanız gerekir bu tür konuları..
    belli bir katılımcı sayısı olduktan sonra yönetime bildirirseniz bir süreliğine üst konu yapılır buluşma konunuz.

quote:

Orjinalden alıntı: Zaba

Merhaba,

Bir önerim olacak ama ne kadar kullanışlı olur bilmiyorum.
    SS'de görüldüğü gibi ana konu başlıklarının yanında eksi işareti var.
    Bunu işlevsel hale getirsek nasıl olur? Nasıl yani işlevsel derseniz;

Yani eksiye bastığımızda artı konumuna geçsin o konunun alt başlıkları görünmesin.
    Biz de ilgi alanımızdaki konulara daha çabuk ulaşırız.
    Konu dışı'na inmek, tekrar yukarı çıkmak faremin topunu eskitti neredeyse.

Forumla ilgili önerileriniz, eleştirileriniz, şikayetleriniz...

Umarım önerim yeterince anlaşılır olmuştur.
    Saygılar...

arkadaşım o zaman sadece bölüm başlıkları görünür ama mesaj atmak için gene alt bölüme ihtiyacınız olacak.
    ayrıca çok işlevsel olmayacaktır dediğiniz forum açısından

quote:

Dün böyle bir şikayette bulundum,
    http://forum.donanimhaber.com/ticket.asp?rid=189311

Şikayet cevaplanmış ve kapanmış gözüküyor, acaba ben mi yanlış biliyorum forumda bu tip paylaşımlar yasak değil mi ? Oyun bölümünde bu tip şeylere çok dikkat edilirken bu konuda aylardır aynı tip crack paylaşımı yapılıyor.İstisna mı acaba bu konu ?

mesajlar konuda temizlenmiştir.ama genede konunun detayı için bölümle yetkili arkadaşlara bildireceğim

• quote:

Orjinalden alıntı: vaynett

Bir ceza alıyoruz sebebini bile bilmiyortuz ıuyarı felan olmadan direkt 1 hafta ban...ve şu anda neden ceza aldığımı göremiyorum bu kadar kolay olmamalı diye düşünüyorum bu işlerin varsa bir ihlal bunun bir ön derecelendirmesi yapılmalı veya uyraı felan olmalı 2. defa başıma geldi ve artık sıkılmaya başladım bu ''küt'' diye verilen 1 haftalardan...

şahsa hakaret sebebiyle ceza almışsınız.
    bunun için sizi uyarmaya gerek yok çünkü zaten forumda yasak biliyorsunuz.
    ama bununla ilgili başka bir sıkıntı olursa lütfen forumdestek e mail atınız

quote:

Orjinalden alıntı: ysfbkrcn

Forumda geçen gün biçok kişi piratürk davetiyesi dağıtıyodu.Bende verdim linki.Birden bire 3 uyarı puanı almışım.Bu uyarı puanları cezaya göre bi artıyo?Yani niye 1 uyarı puanı değil de 3 tane birden aynı anda
    azır sormuşken şunu da sorayım.Diyelimki aynı linki direk vermek yerine
    bu şekilde verseydim yine uyarı alırmıydım?

ne şekilde verirseniz verin. kural dışı olan birşey mutlaka ceza/uyarı alacaktır

quote:

Orjinalden alıntı: fbilker1907

bazı modlar şikayetimi buraya ve mail adresine yazmamı söylemişlerde dün yazdım mailde attım halen bi cevap beklemekteyim ?

mailiniz mutlaka okunup cevaplanacaktır ve size dönüşü olacaktır..biraz beklemek gerek

@BSS; isteğinizi ileteceğim, uygun olursa zaten bölüm açılınca görebilirsiniz

@Tuğer; Tekrardan hatırlatıyorum, programcılar aç susuz 7/24 çalışıyorlar bu aralar

@red a!ert; forumun işleyişi için gereken reklam gelirlerini sizde takdir edersiniz ve biraz daha anlayış ve hoşgörü lütfen

@Ömer, programcılara ileteceğim sıkıntıyı

firefox la ilgili bazı sorunlar yaşanıyor ama kısa sürede düzelecektir

resim yüklerken oluşan hatalar kullanılar serverla ilgili problemlerden kaynaklanıyor( zaman zaman erişim olmadığında genelde, anlık sorunlardır)

• quote:

Orjinalden alıntı: YalnızEnes

mod başvurusunu kime ve nasıl bir şekilde yapacaz?

• quote:

Orjinalden alıntı: WISHNE

quote:

Dün böyle bir şikayette bulundum,
    http://forum.donanimhaber.com/ticket.asp?rid=189311

Şikayet cevaplanmış ve kapanmış gözüküyor, acaba ben mi yanlış biliyorum forumda bu tip paylaşımlar yasak değil mi ? Oyun bölümünde bu tip şeylere çok dikkat edilirken bu konuda aylardır aynı tip crack paylaşımı yapılıyor.İstisna mı acaba bu konu ?

mesajlar konuda temizlenmiştir.ama genede konunun detayı için bölümle yetkili arkadaşlara bildireceğim

Malesef, mesajlar bile hala yerinde duruyor ki bunun gibi 10larcası var.

• quote:

Orjinalden alıntı: ocisun

sevgili dh yöneticileri bir arkadaşımın banının açılması için talepte bulunacaktım erozbey90 adlı arkadaşım üniden giriş yapıyor başka biri onun hesabından dhye konu açmış ve youtube videosu yayınlamış(satanist videosu ) banının açılmasını taleb ediyorum iyi günler

bizim bunu bilme şansımız yok malesef.. kural dışı davranışlarında ısrarcı olmak sebebiyle uzaklaştırma almış ve hesabının açılması söz konusu değildir.
  • Foruma üye alımında bir değişiklik yapılması söz konusu değildir şimdilik.

• Şu Resmi İmzamın Üstüne Koysam Bişey Olurmu ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: .Fatih:Sultan:Mehmed.

quote:

Orjinalden alıntı: .Fatih:Sultan:Mehmed.

Kitap bölümü hakkında başvuruda bulunmuştum##kitap özetleri## diye açtığım konunun üst konu olması için ancak üst yönetim bunu çok saçma(kusura bakmayın ama öyle)reddetmiş, bu konu ile tekrar ilgilenilirse çok memnun olurum..

Bana söylenen geri çevrilme sebebi kitap özetlerinin kitap tavsiyeleri isimli başlıkta verilebiliceği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoltRider -- 1 Haziran 2008; 20:53:23 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hayalét

Forumla ilgili önerileriniz, eleştirileriniz, şikayetleriniz...

İmza değiştirirken böyle hata veriyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ecay

SICAK FIRSATLAR BÖLÜMÜ HAKKINDA

Arkadaşlar lütfen en azından ilk paragrafı okuyunuz zaten bildiğiniz bir şey.

Özellikle oem mallarda ve diğer elektronik ürünlerde ürünlerin tamamına yakını ithal olduğundan bu malları ülkeye getiren distribütörler bellidir.Distribütörlerin fiyatları da bellidir ve büyük mağazalar(istisnalar mevcut çok satılan ürünleri stoklarına alabilirler) bile genellikle stoklarında fazla ürün tutmazlar siparişi aldıktan sonra distrübitörden alıp size verirler.Bu yüzden ilinizde bulunan bilişim şirketlerine uğrarsanız fiyatları bildiğinizi gösterdiğinizde size en iyi fiyattan yapacaktır.Peşin verecekseniz normal taksitli satış fiyatından direk %15e kadar indirim yaptırabilirsiniz.Ayrıca elden alacağınız için kargo parası ödemezsiniz.Hatta yanına ufak tefek hediyeler kapabilirsiniz.Bunu her bilişim şirketinde yapabileceğinizden sıcak fırsatlarda bulunan benzer indirimleri bence kale almayınız.

Bence sıcak fırsatı sadece büyük şirketler ve günlük fırsat siteleri yapabilir.Ya da dükkanı kapatma veya teşhir ürünleri gibi nadir rastlanan durumlarda olabilir.

Örneğin;X bilgisayarda x kredi kartına %28 indirim +4 taksit(önce bindirim yoksa) bir sıcak fırsattır.Günlük fırsat sitesinin birinde 750gb 32mb sataII disk 100 lira bu da bir sıcak fırsattır.Fakat 2232bw için peşin 445 ytl taksitli 470 ytl normal fiyatlardır bu fiyatların altında olmadığı sürece hiç te sıcak değildir.

Bence bu bölümde sıcak fırsatları DH üyeleri bulmalı ve burada paylaşmalıdır.Herhangi bir şirketi temsil eden üyeler konu açmamalıdır.Çünkü bu tür konular sıcak fırsat olmaktan çok yukarıda açıkladığım durumun ta kendisidir.Firma temsilcisi üyeler bu tür konular açtığında her ne kadar iyi niyetli de olsalar reklam yapıyormuş gibi olmaktadır.Hatta bu firma ile DH anlaşması yoksa haksız rekabete bile girebilir(internet aleminin artık serbest bir dünya değildir-Admin veya yöneticilerden birisi söylemişti bunu).Ayrıca firma temsilcisi üyelerin konularında gerçek bir sıcak fırsat hiç görmedim.(Üye olduğumdan beri sıcak fırsatlar favori forumlarımdan biridir)

Önerilerim "sıcak fırsat"ın yeniden açık ve net bir şekilde tanımlanması ve firma temsilcisi üyelerin =diğer normal DH üyeleri gibi= açık sıcak fırsat tanımına göre uygun olmayan konuları açmamasıdır.

İyi niyetimle bana doğru gelen fikirlerimi sizinle paylaştım.DH üyelerini zaten bildikleri şeyler hakkında uyardım veya hatırlattım.Saygı çerçevesinde her türlü yoruma açıktır ki zaten yanlış olduğum yeri düzeltin lütfen.

Mesajın amacı sadece bu konunun daha iyi olması içindir.Ayrıca sonuç ne olursa olsun kimsenin ekmeğinden çalmak istemem.Okuduğunuz için teşekkür ederim.

Tamamen kendi görüşlerimdir.Karşı görüşlerinize eleştirilerinize saygı duyarım.Fakat lütfen yazıyı tam anlamadan cevaplamayınız.Aynı şeyleri yeniden yazmak zorunda kalmayalım

• Video bölümüne "Sorun Çözümlemeleri" gibi bir başlık açılırsa insanlar sorunlarında neyi nasıl yapacağını bilebilir
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.