4EveRULtrAsLaN o resmi koyarsan imzana kural dışı olur..boyut ve ebatlar kural dışı
Orjinalden alıntı: Saltuk Konuları şikayet ederseniz mutlaka gereken yapılır. Orjinalden alıntı: .MstF.
Şikayet ediyorum ama nereye kadar günde 50 aşkın şikayet yapıyorum. Bölüm modlarıda biraz ilgilenmesi gerekmez mi ? Üyeler mod gibi oluyor bu durumda
Zaten ilgilendikleri kural dışı durumların haricindeki şeyleri şikayet etme imkanınız oluyor. Yani onlar ilgilenmeseydi 50'yi aşkın şikayetiniz yerine en az 100'ü aşkın şikayetiniz olurdu.
Geçen günlerde bir bölümden 100+ şikayet yaptım. PowerStorm hepsini kapattı ama konuları silmedi. Neden diye sorduğumda "yaklaşık 100 adet şikayet. Bölüm üyeler istediği için o halde bölündü. Madem mutlulular o halde kalacak." dedi. Bölüm şuan karmakarışık hiç bir düzen yok. Modlardan hiç biri ilgilenmiyor. Her gelen konuyu post artan yere açıyor ama hiç biri taşınıp/silinmiyor.
quote:
Orjinalden alıntı: YalnızEnes
quote:
mod başvurusunu kime ve nasıl bir şekilde yapacaz?
quote:
quote:
quote:
mod başvurusunu kime ve nasıl bir şekilde yapacaz?
Seni mod olarak istemiyorlarmis. O yuzden sana cevap vermemisler.
quote:
@Tuğer; Tekrardan hatırlatıyorum, programcılar aç susuz 7/24 çalışıyorlar bu aralar
şu Web Tasarım - Programlama bölümünde webmaster genel die bi bölüm açarsanız daha iyi olur çünkü seo, hit vs gibi konularda başlık açacağım zaman açamıyorum açıcak yer bulamıyorum ama güzel başlıklar güzel paylaşımlar hepsi bir an önce açılsa çok mutlu olurum ve bu Web Tasarım - Programlama bölünün gelişiminede yardımcı olacaktır die düşünüyorum...
Ayrıca mesjaı attıktan sonra değiştir butonuna tıklıyarak e mail ile haberdar edilmeyi akti edemioyorum yada göremedim eğer sorun bende değilse :) buda aktif olursa iyi olur düşüncesindeyim...
Önerinizi iletiyorum üst yönetime.
Saltuk noldu cevap yokmu hala bekliyorum :)
Guncel Yonetici Arkadaslar
yeni üye olan kullanıcılar 4 gün mesaj atamıyordu bir aralar. feyk bi hesap almıştım, ordan biliyorum. bugünlerde de feyk üyelerden çok çekiyoruz, o uygulamayı sürdürseniz feyklerin biraz da olsa önene geçilmiş olmaz mı? saygılar...
Hala imza değiştirmeye kalktığımda hata veriyor.
quote:
Orjinalden alıntı: Hayalét
Hala imza değiştirmeye kalktığımda hata veriyor.
expolereri sıfırla derim yada mozillayla gir öyle dene
quote:
Orjinalden alıntı: .Fatih:Sultan:Mehmed.
quote:
quote:
Kitap bölümü hakkında başvuruda bulunmuştum##kitap özetleri## diye açtığım konunun üst konu olması için ancak üst yönetim bunu çok saçma(kusura bakmayın ama öyle)reddetmiş, bu konu ile tekrar ilgilenilirse çok memnun olurum..
Bana söylenen geri çevrilme sebebi kitap özetlerinin kitap tavsiyeleri isimli başlıkta verilebiliceği
@Tuğer, yeniden ilettim, yoğunluktan yada önem sıralamasından dolayı gözden kaçmış yada atlanmış olma ihtimali olabilir sebeiyle
@yalınzenes, pmlerinizi aldım, gereğini üst yönetim karar verecektir.
İmzaya resim yüklerken alınan hata resmi yüklediğimiz siteyle yaşanan bağlantı problemlerinden olabilirmiş arkadaşlar, tekrardan denemek yada başka bir siteye upload ederek denemekte fayda var dedi programcımız.
@.Fatih:Sultan:Mehmed., size tavsiyem açtığınız konuda başka kitap sitelerinin linklerini vermeyin ve sizin konunuzda olsun o kitap özetleri. başka kaynakları gösteren bir üst konu yerine kendisi başlıbaşına kaynak olan bir konuyu üst konu yapmak daha iyi olacaktır.
quote:
Orjinalden alıntı: WISHNE
@BSS; isteğinizi ileteceğim, uygun olursa zaten bölüm açılınca görebilirsiniz
İlginiz için teşekkür ederim.
quote:
Orjinalden alıntı: WISHNE
quote:
Orjinalden alıntı: Zaba
Merhaba,
Bir önerim olacak ama ne kadar kullanışlı olur bilmiyorum. SS'de görüldüğü gibi ana konu başlıklarının yanında eksi işareti var. Bunu işlevsel hale getirsek nasıl olur? Nasıl yani işlevsel derseniz;
Yani eksiye bastığımızda artı konumuna geçsin o konunun alt başlıkları görünmesin. Biz de ilgi alanımızdaki konulara daha çabuk ulaşırız. Konu dışı'na inmek, tekrar yukarı çıkmak faremin topunu eskitti neredeyse.
Umarım önerim yeterince anlaşılır olmuştur. Saygılar...
arkadaşım o zaman sadece bölüm başlıkları görünür ama mesaj atmak için gene alt bölüme ihtiyacınız olacak. ayrıca çok işlevsel olmayacaktır dediğiniz forum açısından
İşte ben de onu diyorum. Bizim en çok ilgilendiğimiz bölüm başlıkları açık olur. İlgilenmediğimiz, fazla takılmadığımız başlıklar da dediğiniz gibi sadece bölüm başlığı olarak görünür. Tabi isteyen istediği bölümün alt başlıklarını görür bu sayede. Yani +'ya bastığımızda o bölüm şu anda nasıl görünüyorsa öyle görünecek. -'ye bastığımızda sadece bölüm başlıkları görünecek.
Başka siteyede upload ettim gene hata verdi internet kafedede denedim 3 tane tarayıcı kullandım gene hata veriyor gene hata veriyor.
Dün bana hakaret eden bir arkadaşı şikayet ettim ama sonuçta hala forumlarda üstelik de hala sataşıyor bana. Hakaret yüzünden BAN yiyen arkadaşlara rastlıyorum zaman zaman... Merak ettiğim şey.. Hangi cezaların hangi suçlara verildği kullanıcılara da açık bir yerde olsa da kullanıcılar bir suç işlediklerinde yiyecekleri cezayı bilerek hareket etsele..Nasıl olur ?
Bugün uyarı almışım lakin niçin uyarı aldığımı bilmiyorum.Yöneticilerden birisi ilgilenirse sevinirim.
dh yöneticileri kimseye pm atamıyorum..pm in üstüne geldiğimde kullanıcının profil linki bulunmakta..yardımcı olursanız sevinirim...
Forumda son zamanlarda şu titan (bux.to, süperteklif vs.) konuları aşırı şekilde arttı. Her sayfada 3 tane rahatlıkla bulabilirsiniz. Ama ben bundan son derece şikayetçiyim herkes kendi referansıyla üye toplama çabası içerisinde. Ya bu tür konuları açmayı yasaklayın ya da ben bu konularda birine söversem beni uzaklaştırmayın!
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Dün bana hakaret eden bir arkadaşı şikayet ettim ama sonuçta hala forumlarda üstelik de hala sataşıyor bana. Hakaret yüzünden BAN yiyen arkadaşlara rastlıyorum zaman zaman... Merak ettiğim şey.. Hangi cezaların hangi suçlara verildği kullanıcılara da açık bir yerde olsa da kullanıcılar bir suç işlediklerinde yiyecekleri cezayı bilerek hareket etsele..Nasıl olur ?