Şimdi Ara

Forumla ilgili önerileriniz, eleştirileriniz, şikayetleriniz... (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.404
Cevap
0
Favori
33.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: aSSembLy

quote:

Orjinalden alıntı: YalnızEnes

Bi Ceza yediğimizde bence uyarı listesi diye bir menü gelmeli çünkü bi ban yiyioruz sebebini bilmiyoruz neyden dolayı olduğunu bilmiyoruz bence yapılan kısa açıklama yeterli değil o yere sadece uyarı listesi de eklenmeli benim düşünceme göre...

Cezalar verilirken sebebi kısa bir şekilde giriş yapmaya çalıştıgınız sayfada uyarı olarak belirtiliyor.

Bunun yetersiz oldugunu düşündüğünüz durumlarda forumdestek@donanimhaber.com yada şikayet sistemi (Şikayet sistemini giriş yapmadan da kullanabilirsiniz.) üzerinden detaylı bilgi alabilirsiniz

e-mail atmayı bilmiosak

• Forum reklamlardan heray MİLYARLAR kazanıyor

Biraz para harcayıp BERBAT durumda olan SEARCH modlünü geliştirmeleri lazım.
  • Ben de yersiz bir konuda uyarı aldım ve sebebini anlayamadım. Değişik ülkelerin first ladylerinin karşılaştırıldığı konuda first ladylerimizden tiksiniyorum ve first ucube gibiler diğerlerinin yanında demiştim. Bu bence hakaret değil ve haksız yere ceza aldığımı düşünüyorum. Gereğinin yapılmasını rica ediyorum, saygılar.
  • naçizane önerilerim;

-üyelik kapatılsın
    -yardıma ihtiyacı olanlar içinde davetiye sistemi getirilsin
    -üyelik tarihine göre davetiyeler verilsin
    -2007 ve sonrası tarihli üyeler davetiye alamasın (forumdan atılmayacak, sadece kimseyi çağıramayacak)
    -eğer forumun kalitesi anlamında geleceği düşünülüyorsa üye olurken tc kimlik no vermek zorunlu olsun; birçok sitede mevcut..sonuçta bi insan kaç tane kimlik no ve davetiye bulabilirki aynı anda? yani büyük ölçüde feyklik önlenir..
    -şimdiki feyk üyelikler satışa çıkarılıcaktır..takip edilip ceza verilsin satılan hesaplar banlansın.. bunu için resmi rütbesi olmayan sivil görevliler seçilir
    -ayrıca ileri çapta düşünülerek cüzi miktarda para karşılığı (aylık 15 ytl mesela) sponsor üyeler bulunabilir böylece herşeyin yanında aşırı reklam olması önlenir ve forumun görsel güzelliği artar.
    -gizli moderatör sayısı artırılıp forumdaki yönetim istikrarı dahada artırılır
    -üyelerin post kasmasını önlemek amacıyla avatar altına post yerine üyelik tarihi yazılabilir ki çok daha şahane olur..

işte böyle öneriler dikkate alınırsa ne mutlu..

• merhaba

Sanırım 2 gün önce burda bir ilaç adı sorularak daha önce kullanan varmı etkili oldumu gibi bir topic açıldı. Topic 40 posta ulaştığında sanırım WISHNE(adını doğru yazmamış olabilirim ama bu olduğundan eminim) isimli mod konuyu kitlemiştir açıklamayıda bu gibi şeyleri doktorunuza sorunuz olmuştur.

WISHNE isimli modu şikayet etmek istiyorum burası bir paylaşım alanı değilmi arkadaş sormuş daha önce kullanan varmı bende kullanıyorum çok yan etkileri oluyor sizdede oluyormu diye. Doktorluk bir durum yokken yönetici topici kitlemiştir.Lütfen gereği yapılsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: candogan62

Ben de yersiz bir konuda uyarı aldım ve sebebini anlayamadım. Değişik ülkelerin first ladylerinin karşılaştırıldığı konuda first ladylerimizden tiksiniyorum ve first ucube gibiler diğerlerinin yanında demiştim. Bu bence hakaret değil ve haksız yere ceza aldığımı düşünüyorum. Gereğinin yapılmasını rica ediyorum, saygılar.

Verilen uyarıyı uyarı listesi üzerinden takip edebilirsiniz itirazınız var ise uyarıyı cevaplayarak itirazınızı iletebilirsiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: emure

merhaba

Sanırım 2 gün önce burda bir ilaç adı sorularak daha önce kullanan varmı etkili oldumu gibi bir topic açıldı. Topic 40 posta ulaştığında sanırım WISHNE(adını doğru yazmamış olabilirim ama bu olduğundan eminim) isimli mod konuyu kitlemiştir açıklamayıda bu gibi şeyleri doktorunuza sorunuz olmuştur.

WISHNE isimli modu şikayet etmek istiyorum burası bir paylaşım alanı değilmi arkadaş sormuş daha önce kullanan varmı bende kullanıyorum çok yan etkileri oluyor sizdede oluyormu diye. Doktorluk bir durum yokken yönetici topici kitlemiştir.Lütfen gereği yapılsın

Sağlıkla alakalı konularda ilaç kullanımı veya tavsiyesinin forumda yapılması uygun değil, konuyu kilitleyen arkadaşımda bu sebeble kilitlemiştir ilaçlar forum üzerindekilerin tavsiyesi ile değil doktor tavsiyesi ile alınmalıdır.

• quote:

Orjinalden alıntı: holojen patates

naçizane önerilerim;

-üyelik kapatılsın
    -yardıma ihtiyacı olanlar içinde davetiye sistemi getirilsin
    -üyelik tarihine göre davetiyeler verilsin
    -2007 ve sonrası tarihli üyeler davetiye alamasın (forumdan atılmayacak, sadece kimseyi çağıramayacak)
    -eğer forumun kalitesi anlamında geleceği düşünülüyorsa üye olurken tc kimlik no vermek zorunlu olsun; birçok sitede mevcut..sonuçta bi insan kaç tane kimlik no ve davetiye bulabilirki aynı anda? yani büyük ölçüde feyklik önlenir..
    -şimdiki feyk üyelikler satışa çıkarılıcaktır..takip edilip ceza verilsin satılan hesaplar banlansın.. bunu için resmi rütbesi olmayan sivil görevliler seçilir
    -ayrıca ileri çapta düşünülerek cüzi miktarda para karşılığı (aylık 15 ytl mesela) sponsor üyeler bulunabilir böylece herşeyin yanında aşırı reklam olması önlenir ve forumun görsel güzelliği artar.
    -gizli moderatör sayısı artırılıp forumdaki yönetim istikrarı dahada artırılır
    -üyelerin post kasmasını önlemek amacıyla avatar altına post yerine üyelik tarihi yazılabilir ki çok daha şahane olur..

işte böyle öneriler dikkate alınırsa ne mutlu..

Uye alımının kapatılıp davetiye sistemine geçilmesi gibi bir durum şuan söz konusu değil, yinede önerileriniz detaylıca gözden geçirilir
    fikirlerinizi önerilerinizi paylaştıgınız için teşekkürler

• Tavsiye değildi. Ben ilacı kullanıyorum benden başka kullanan varmı acaba topiciydi. Arkadaş zaten kullanıyordu, tamamen bilgi almak amaçlı açmıştı o topici WISHNE adlı mod ,o topici kitlememeliydi hala şikayetçiyim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: emure

Tavsiye değildi. Ben ilacı kullanıyorum benden başka kullanan varmı acaba topiciydi. Arkadaş zaten kullanıyordu, tamamen bilgi almak amaçlı açmıştı o topici WISHNE adlı mod ,o topici kitlememeliydi hala şikayetçiyim.

Konu kilitli ve gösterimde ise lütfen konu içerisinden bir mesajı şikayet edermisiniz. Kilitleyen arkadaşımla detaylıca inceler sonucu şikayet sistemi üzerinden size bildiririz
  • Arkadaşlar benim mesaj sayım 24'ü geçmiyor ne yapmalıyım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lawagolem -- 11 Haziran 2008; 1:24:19 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Meyan

http://resim.donanimhaber.com/m_23882898/tm.htm

Bu konuya neden kilit gelmiştir ?

Hatalı bölüme açıldıgı için kilitlenmiştir yada mükerrer oldugu için
    Konunun asıl olması gereken yer;http://resim.donanimhaber.com/forumid_79/tt.htm
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lawagolem

Arkadaşlar benim mesaj sayım 24'ü geçmiyor ne yapmalıyım ?

Bazı bölümlerimizde yazdıgınız mesajlar mesaj sayınıza eklenmiyor örneğin konu dışındaki mesajlar. Zamana bırakın yavaş yavaş artar ayrıca mesaj sayısınıda bu kadar dert eteyin
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • kitleme durumu çok sıklaştı bu aralar konu içinde cewap yazan arkadaşlarında görüşleri alınıp onaylanıp konu kitlende biraz daha adaletli olurdu
  • şikayet edicem ama max500 char diyor bunun nedeni nedir?
    yazdığım ama gönderemediğim şikayet mesajı

Topicde arkadaş ben bu ilacı kullanyorum benden başka kullannan varmı acaba diye tamamen paylaşım amaçlı bir topic açmış fakat WISHNE adlı yönetici topici boş yere kitlemiştir.

''bu tarz ilaçların kullanımı kişisel keyfe göre yapılmamalıdır..
    mutlaka uzman hekim gözetiminde ve tavsiyesi sonucunda uygun dozda kullanılmalıdr.

bunun içinde bilgi alınacak yer forum değil, hekimlerdir.

iyi forumlar
    ''

demiştir. Fakat arkadaş ben bu ilacı kullansammı-kullanmsammıdiye sormamışki ben kullanıyorum benden başka kullanan varmı diye birşey sormuş.Ayrıca kullanmıyor olsada ilaç hakkındakibilgiyi forumdan alamazmıyız burası bilgi paylaşım alanı değil mi nedemek ilaç hakkında bilgiyi forumdan almayın hekimlerden alın.Ozaman donanım hakkındaki sorularımızıda teknikservislere soralım donanımhaber boş boş kalsın.Son zamanlarda açılan saçma topiclerin arasında tamamen bilgi amaçlı açılan bu az topiclerin kitlenmeside bana göre forumun seviyesini düşürmektedir.Gereğinin yapılmasını arz ederim

saygılar

buda topicin linki

http://forum.donanimhaber.com/m_23805010/mpage_1/key_//tm.htm#23807880

• Sayın emure

Linkini verdiğiniz konuda konuyu açan uye arkadaşımız "ŞİMDİ KULLANMAYA BAŞLAMAYI DÜŞÜNÜYORUM. İLACI AKŞAM MI SABAH MI İÇİYORSUNUZ ?? " demiş yani gelecek yorumlara göre kullanacakmış gibi görünüyor bu mesajından ve bahedilen ilaç normal bir ilaç deği bir anti depresanl.

Konuyu kilitleyen yönetici arkadaşımın dediği gibi bu tür önerilerin alınacağı yer forum değil doktor/hastane, bu tur fikir paylaşımları ilaçların yanlış kullanımı sonucu kişilerin sağlıklarının bozulmaına sebeb olabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: mehmet328

kitleme durumu çok sıklaştı bu aralar konu içinde cewap yazan arkadaşlarında görüşleri alınıp onaylanıp konu kitlende biraz daha adaletli olurdu

Konu kilitleme ve silme işlemleri forum kuralları gereği ve forumun huzurunu sağlamak için yapılan işlemler arasında bunlar yapılırken bahsettiğiniz gibi onay alma bilgilendirme vs.. gibi ek işlemler yapılmaya kalkılırsa bu işleri oldukça zorlaştırır ve uzatır. Unutmayınki bu forumda her gün binlerce mesaj atılıyor ve 10larca konu kilitleniyor ve siliniyor.
  • ULAN YETER BE Bİ SORUN OLDUGUNDA BURAYA MESAJ ATIN DIYOSUNUZ YENI KONU ACMAYIN DIYONUZ DUN MESAJ ATTIM HEMEN SILINMIŞ Kİ ATTIĞIM MESAJ DA BAYA Bİ KOLAYDI SANIRSAM .... HARBIDEN YETER YANI BENIM IMZAMIN NESI VARDI SOYLEYIN LUTFEN????
  • quote:

Orjinalden alıntı: 0130

ULAN YETER BE Bİ SORUN OLDUGUNDA BURAYA MESAJ ATIN DIYOSUNUZ YENI KONU ACMAYIN DIYONUZ DUN MESAJ ATTIM HEMEN SILINMIŞ Kİ ATTIĞIM MESAJ DA BAYA Bİ KOLAYDI SANIRSAM .... HARBIDEN YETER YANI BENIM IMZAMIN NESI VARDI SOYLEYIN LUTFEN????

Düzgün bir dille sorarsanız cevap alırsınız.. Kalkıpda sorunuzu hakaret ederek sorarsanız kuura bakmayın cevap alamazsınız
  • quote:

Orjinalden alıntı: aSSembLy

quote:

Orjinalden alıntı: 0130

ULAN YETER BE Bİ SORUN OLDUGUNDA BURAYA MESAJ ATIN DIYOSUNUZ YENI KONU ACMAYIN DIYONUZ DUN MESAJ ATTIM HEMEN SILINMIŞ Kİ ATTIĞIM MESAJ DA BAYA Bİ KOLAYDI SANIRSAM .... HARBIDEN YETER YANI BENIM IMZAMIN NESI VARDI SOYLEYIN LUTFEN????

Düzgün bir dille sorarsanız cevap alırsınız.. Kalkıpda sorunuzu hakaret ederek sorarsanız kuura bakmayın cevap alamazsınız

dünkü mesajımda yeterince düzgün bir dille srduğumu anımsıyorum... ama siz tii ye almayıp mesajı sildiyseniz o sizin kusurunuz... düzgün birşey yapmış olsanız düzgün bir şekilde sorardık heralde...

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.