Forumda her konunun altından çıkan ve isanların yardım almak için fotolarını koyduklarında bile sedat abi karaketeri ile yapılan photosoplardan artık gına geldi hangi konuyu açsam bu şahıs sürekli aynı saçma espiri, forumu çekilmez hala getiren bu rezilliğe yönetim bir çözüm bulur umarı.İyi akşamlar
quote:
Orjinalden alıntı: Stacer_boY
Foruma Girdiğimde Resimdeki Gibi Bir Sorunla Karşılaşıyorum. Tarayıcı Olarak Firefox 3 Rc1 Kullanmaktayım .
Yokmu bu konuyla ilgilenen...
quote:
Orjinalden alıntı: WISHNE
.
@.Fatih:Sultan:Mehmed., size tavsiyem açtığınız konuda başka kitap sitelerinin linklerini vermeyin ve sizin konunuzda olsun o kitap özetleri. başka kaynakları gösteren bir üst konu yerine kendisi başlıbaşına kaynak olan bir konuyu üst konu yapmak daha iyi olacaktır.
Fakat dediğiniz mümkün değil
Bu sinema bölümü için olsa bir derece ama kitap özetleri olan bir konu açmak çok zor hatta imkansız herkesin aradığı kitaplar farklı bu arada ben gereksiz konu açılmasın diye demiştim ne yazık ki kitap bölümüne gereken özen gösterilmiyor..
Yine de ilgilenip cevap verdiğiniz için teşekkür ederim
Bende Reytingleri yüksek Tv dizileriyle ilgili bir bölümün açılmasını rica ediyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: euro2008
Bende Reytingleri yüksek Tv dizileriyle ilgili bir bölümün açılmasını rica ediyorum.
şu Web Tasarım - Programlama bölümünde webmaster genel die bi bölüm açarsanız daha iyi olur çünkü seo, hit vs gibi konularda başlık açacağım zaman açamıyorum açıcak yer bulamıyorum ama güzel başlıklar güzel paylaşımlar hepsi bir an önce açılsa çok mutlu olurum ve bu Web Tasarım - Programlama bölünün gelişiminede yardımcı olacaktır die düşünüyorum...
Ayrıca mesjaı attıktan sonra değiştir butonuna tıklıyarak e mail ile haberdar edilmeyi akti edemioyorum yada göremedim eğer sorun bende değilse :) buda aktif olursa iyi olur düşüncesindeyim...
Önerinizi iletiyorum üst yönetime.
Saltuk noldu cevap yokmu hala bekliyorum :)
Guncel Yonetici Arkadaslar
Bu alt bölüm kısa sürede açılacak zaten aklımızda olan bir bölüm idi beraberinde açılacak bir iki alt bölüm daha var tamamen belirlendikten sonra açılacaklar
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
quote:
Orjinalden alıntı: ylcnsntrk
quote:
Orjinalden alıntı: Stacer_boY
Foruma Girdiğimde Resimdeki Gibi Bir Sorunla Karşılaşıyorum. Tarayıcı Olarak Firefox 3 Rc1 Kullanmaktayım .
Yokmu bu konuyla ilgilenen...
Kullanılan tarayıcı ile alakalı bir sorun tarayıcının kararlı sürümü piyasaya sürüldüğünde bu sorun ortadan kalkar o zamana kadar farklı bir tarayıcı ile forumu ziyaret etmenizi öneririm
quote:
Orjinalden alıntı: Riqimaru
Forumda son zamanlarda şu titan (bux.to, süperteklif vs.) konuları aşırı şekilde arttı. Her sayfada 3 tane rahatlıkla bulabilirsiniz. Ama ben bundan son derece şikayetçiyim herkes kendi referansıyla üye toplama çabası içerisinde. Ya bu tür konuları açmayı yasaklayın ya da ben bu konularda birine söversem beni uzaklaştırmayın!
Eğer yasaklarsanız büyük bir keyifle şikayet butonunu kullanarak forumu pisliklerden temizleyeceğim!
Bu konular zaten forumda yasak, bizler gördüğümüzde gösterimden kaldırıyoruz zaten, sizlerde şikayet sistemi ile konuları iletirseniz konularla daha kısa sürede ilgilenilir
quote:
Orjinalden alıntı: KaraDavut1989
Bugün uyarı almışım lakin niçin uyarı aldığımı bilmiyorum.Yöneticilerden birisi ilgilenirse sevinirim.
Almış oldugunuz uyarıları ve sebeblerini yukardaki menudeki uyarı listesinden takip edebilirsiniz
nick değiştirmek için hangi işlemleri takip etmek lazım
quote:
Orjinalden alıntı: vaynett
nick değiştirmek için hangi işlemleri takip etmek lazım
favorilerimize konu eklediğimizde ve favorilere yeni mesaj geldiğinde bizi ilk sayfaya götürüyor. onun yerine bizi otomatik olarak en son sayfaya yada mesaja götürse nasıl olur acaba? yada mümkün müdür? aynı şekilde imzama eklediğim yine dh linklerini de otomatik olarak son sayfaya götürecek bir düzenek eklenebilme gibi bir şey olabilirmi? ör:
DH videoları bölümüne eğlence vb. bölümü koysanız tam süper olacak.
quote:
Orjinalden alıntı: SynFx
favorilerimize konu eklediğimizde ve favorilere yeni mesaj geldiğinde bizi ilk sayfaya götürüyor. onun yerine bizi otomatik olarak en son sayfaya yada mesaja götürse nasıl olur acaba? yada mümkün müdür? aynı şekilde imzama eklediğim yine dh linklerini de otomatik olarak son sayfaya götürecek bir düzenek eklenebilme gibi bir şey olabilirmi? ör:
Size bir sorum olcak Binbaşı görünüyorsunuz ama hala mod sunuz dimi ? değilmisiniz yoksa
quote:
Orjinalden alıntı: .MstF.
aSSembLy
Size bir sorum olcak Binbaşı görünüyorsunuz ama hala mod sunuz dimi ? değilmisiniz yoksa
Bilmem ki
Bi Ceza yediğimizde bence uyarı listesi diye bir menü gelmeli çünkü bi ban yiyioruz sebebini bilmiyoruz neyden dolayı olduğunu bilmiyoruz bence yapılan kısa açıklama yeterli değil o yere sadece uyarı listesi de eklenmeli benim düşünceme göre...
quote:
Orjinalden alıntı: YalnızEnes
Bi Ceza yediğimizde bence uyarı listesi diye bir menü gelmeli çünkü bi ban yiyioruz sebebini bilmiyoruz neyden dolayı olduğunu bilmiyoruz bence yapılan kısa açıklama yeterli değil o yere sadece uyarı listesi de eklenmeli benim düşünceme göre...
Cezalar verilirken sebebi kısa bir şekilde giriş yapmaya çalıştıgınız sayfada uyarı olarak belirtiliyor.
Bunun yetersiz oldugunu düşündüğünüz durumlarda forumdestek@donanimhaber.com yada şikayet sistemi (Şikayet sistemini giriş yapmadan da kullanabilirsiniz.) üzerinden detaylı bilgi alabilirsiniz
Bir isteğim var:
Daha önce birkaç kez dile getirdiğim sorun dolayısıyla, sorunda bahsettiğim konuyu değiştiremiyorum.
Eğer bir forum sorumlusu bu değişikliği yapabiliyorsa, yazıyı vereyim de o yapsın. Zira, 27 gündür değiştiremiyorum o konuyu ve sorunun çözüleceğine inanmıyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: Tuğer
Bir isteğim var:
Daha önce birkaç kez dile getirdiğim sorun dolayısıyla, sorunda bahsettiğim konuyu değiştiremiyorum.
Eğer bir forum sorumlusu bu değişikliği yapabiliyorsa, yazıyı vereyim de o yapsın. Zira, 27 gündür değiştiremiyorum o konuyu ve sorunun çözüleceğine inanmıyorum.
Bazı bölümlerimizde mesaj düzenleme özelliği kapalı durumda bu nedenle değişiklik yapamıyor olabilirsiniz, bunun dışında bir sorun var ise programcı arkadaşımıza iletir kontrol ettiririz
konuyu şikayet sistemini kullanarak veya herhangi bir yoneticiye pm atarak bildirirseniz gerekli kontrol yapılır, eğer mesajınızın oldugu bölümde bu özellik kapalı ise yine isteğiniz üzre gerekli değişiklikler yapılır
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >